Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Βαθιά ανάσα» παραμονής! (Videos)

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Βαθιά ανάσα» παραμονής! (Videos)

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Νίκη που τη φέρνει εκτός θέσεων υποβιβασμού πήρε η ομάδα της Φθιώτιδας με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Βέργο – Αποβλήθηκαν Ντε Βινσέντι και Μανούσος.

Δύο γκολ του Βέργου στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά για τη Λαμία προκειμένου να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Σε ένα ματς που εκ των πραγμάτων ήταν χωρίς αύριο γι’ αυτή και τη «μάχη» της να μείνει στην κατηγορία. Όλα αυτά σε μια μέρα που ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος και ο Ιωνικός έχασε, οπότε στην πρεμιέρα των play-out η ομάδα του Βόκολου είναι εκτός θέσεων υποβιβασμού.

Μοναδικό πρόβλημα για τη Λαμία, οι αποβολές των Ντε Βινσέντι και Μανούσου, τους οποίους θα στερηθεί απ’ το επόμενο παιχνίδι.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Βέργος. Έδειξε πως θα είναι… κακός μπελάς για τον ΠΑΣ, απ’ την αρχή της αναμέτρησης. Στο 9’ έχασε σημαντική ευκαιρία όταν τον σταμάτησε ο Εραμούσπε.

 

Όμως τρία λεπτά μετά ο στράικερ της Λαμίας άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Ο Μαρτίνεθ σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ο Τσιντώτας έδιωξε δύσκολα, με τον Βέργο στην επαναφορά να μην αστοχεί για το 1-0.

 

Ο ρυθμός δεν ήταν κι ο καλύτερος δυνατός, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί κυρίως με στατικές φάσεις να απειλήσει και τη Λαμία να αφήνει χώρο θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κόντρα. Οι ευκαιρίες δεν ήταν αξιοσημείωτες, μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Βέργος ξανά, βρήκε δίχτυα για το 2-0. Από φάουλ έγινε σέντρα, ο Έλληνας επιθετικός πήρε την κεφαλιά για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Η φάση εξετάστηκε και με το VAR, χωρίς να αλλάξει κάτι.

 

Το δεύτερο μέρος άρχισε χωρίς φάσεις, αλλά με σημαντική αλλαγή ισορροπιών. Αριθμητικών για την ακρίβεια. Ο Ντε Βινσέντι που είχε ήδη κάρτα, αντίκρισε τη δεύτερη και αποβλήθηκε στο 53’. Αφήνοντας τη Λαμία με δέκα.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκίμασε να πάρει τα ηνία, όμως δεν έβρισκε χώρους να απειλήσει έστω και τους 10 της Λαμίας. Στο 66’ το ματς διακόπηκε για λίγο, λόγω προβλήματος με το VAR. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν πως δεν έχουν πρόβλημα να συνεχιστεί το ματς παρά το ζήτημα που παρουσιάστηκε κι έτσι συνεχίστηκε η αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι στο 69’ είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ροσέρο βρέθηκε αφύλακτος σε πλεονεκτική θέση, αλλά η προβολή του έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να πιέζουν με σουτ του Μορέιρα και του Τζίνο. Στο 80’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαλάν να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά ο Τζανετόπουλος με εξαιρετική παρέμβαση… του πήρε την μπουκιά απ’ το στόμα.

Τα λεπτά που ακολούθησαν βρήκαν τη Λαμία να αμύνεται, τον ΠΑΣ να προσπαθεί να απειλήσει, χωρίς να τα καταφέρνει. Στις καθυστερήσεις του ματς μάλιστα, η Λαμία έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Μανούσου. Παρ’ όλα αυτά το 2-0 παρέμεινε και οι Λαμιώτες πήραν σπουδαία νίκη γι’ αυτούς.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved