ΟΦΗ: Εξάδα την επόμενη σεζόν και νέο γήπεδο οι στόχοι του Μιχάλη Μπούση

ΟΦΗ: Εξάδα την επόμενη σεζόν και νέο γήπεδο οι στόχοι του Μιχάλη Μπούση

ΟΦΗ: Ο Μιχάλης Μπούσης έθεσε τους στόχους για το μέλλον.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπούσης:

Για τη φετινή σεζόν: «

«Δεν ξεκινήσαμε σωστά από την αρχή. Αισθανόμασταν ότι πάντα κάτι κυνηγούσαμε κάτι. Στην διάρκεια της χρονιάς το αλλάξαμε λίγο αυτό, αλλά στην πορεία δεν μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Στόχος ήταν να μπαίναμε πρώτα στα Play Offs και στη συνέχεια να παλεύαμε για μία θέση της Ευρώπης».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΟΦΗ και να πλησιάσει το Big 4: «Οι τέσσερις ομάδες έχουν σταθεροποιηθεί για αρκετά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και έχουν διορθώσει τα λάθη τους. Εγώ θέλω να έχουμε ένα σταθερό κορμό από παίκτες, να πάμε σε προετοιμασία σωστά. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η πρώτη φορά όσο είμαι εγώ στην ομάδα που ο ΟΦΗ θα πάει με έναν κορμό παικτών στην προετοιμασία και με έναν προπονητή σαν τον Νταμπράουσκας που είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της ομάδας. Με τίτλους και καλή καριέρα παρότι είναι μικρός».

«Με τη σωστή προετοιμασία θα διεκδικήσουμε του χρόνου την είσοδο στα Play Offs»

Για την φιλοσοφία της ομάδας: «Έχουμε ένα mentality, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα. Κάναμε μία υπέρβαση φέρνοντας πίσω τον Φελίπε. Και εκείνος, και οι υπόλοιποι παίκτες με σωστή προετοιμασία φέτος θα μπορέσουν να διεκδικήσουν του χρόνου την είσοδο στα Play Offs».

Για το πρότζεκτ του ΒΑΚ και τις δυσκολίες που υπάρχουν:

«Είναι ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε ανάπτυξη αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί δεν έχουμε τις εγκαταστάσεις. Του χρόνου δεν θα έχουμε Μουντιάλ και δεν είναι εύκολο να έρθει μία ακόμα ομάδα να κάνει προετοιμασία χωρίς να υπάρχουν τουλάχιστον άλλα τρία γήπεδα.

Ο δήμαρχος είπε ότι εμείς έχουμε καταπατήσει οικόπεδα του Δήμου. Εάν θεωρεί ότι έχουμε καταπατήσει οικόπεδα, να έρθει να τα πάρει ο Δήμος. Θα τα πάρει από τον ερασιτέχνη. Εμείς θέλουμε να φέρουμε ομάδες για προετοιμασία, για 9 μήνες τον χρόνο, ακόμα και όταν δεν είναι περίοδος τουρισμού, να δώσουμε δουλειά στον κόσμο, στα ξενοδοχεία.

Δεν είναι μαζί μας η Δημοτική Αρχή. Εγώ δεν θα κάνω τίποτα για αυτό, αφού θέλουν την ομάδα έτσι. Από την στιγμή που δεν θέλουν να μας βοηθήσουν, δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Έχω κάνει μία μεγάλη επένδυση στην περιοχή, μας βοήθησε και ο κύριος Αρναουτάκης. Θα μείνουμε όπως είμαστε».

«Θα ήθελα στα 100 χρόνια της ομάδας να πανηγυρίζουμε με τον κόσμο του ΟΦΗ ένα καινούριο γήπεδο»

Για το νέο γήπεδο του ΟΦΗ και το «Γεντί Κουλέ»:

«Ο κ. Αρναουτάκης είπε ότι είναι διατεθειμένος να βάλει 10 εκατ. για να φτιαχτεί νέο γήπεδο ή να ανακαινιστεί το Γεντί Κουλέ. Εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε στο Γεντί Κουλέ. Όχι γιατί δεν είναι το σπίτι μας, αλλά γιατί δεν είναι εύκολη η περιοχή εκεί. Δεν βοηθάει η περιοχή, οι δρόμοι που υπάρχουν, δεν είναι εύκολη η πρόσβαση και το γήπεδο είναι 70 χρονών.

Είμαι 48 χρονών. Δεν θέλω να πάω 60 και να μην έχουμε γήπεδο. Εάν δεν γίνει νέο γήπεδο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, δεν θα γίνει ποτέ. Πάντα μου άρεσε η λύση του Παγκρητίου, αλλά είναι δύσκολο. Ίσως γίνεται εκεί κοντά, σε κάποιο οικόπεδο. Είμαι ανοικτός στο να γίνει κάπου κοντά στο γήπεδό μας.

Ο κύριος Αυγενάκης ξεκίνησε φέτος τις μετακινήσεις οπαδών. Μπορούμε να βάλουμε 300-400 φιλάθλους, αλλά δεν θέλουμε να γεμίζουμε το γήπεδό μας με φιλάθλους αντιπάλων. Έτσι γίνεται και σε εμάς στην Αμερική. Αλλά δεν θέλω στο γήπεδό μας να έρχονται 3.000 αντίπαλοι και να είναι 1.000 του ΟΦΗ. Εάν είχαμε ένα γήπεδο 12-14 χιλιάδων θέσεων, θα μπορούσαμε να έχουμε και 1.000 φιλοξενούμενους.

Θα ήθελα στα 100 χρόνια της ομάδας να πανηγυρίζουμε ένα καινούριο γήπεδο με τον κόσμο του ΟΦΗ.

Πήγα στο γήπεδο της ΑΕΚ και είδα τι κίνητρο δίνει στον κόσμο και στους παίκτες. Είναι κάτι που το έχω νιώσει στην Αμερική. Ο κόσμος της ΑΕΚ το ζητούσε στην Ελλάδα. Και αυτό υπάρχει στην Κρήτη, μόνο ο ΟΦΗ παίζει στην Super League 1 από το νησί, που θα μπορούσε να είναι μία χώρα μόνη της. Αλλά δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος για τη δική μας περίπτωση με αυτά που γίνονται».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα, που έρχεται στο γήπεδο ανεξάρτητα το αποτέλεσμα, που χειροκροτεί τον κόσμο, αυτή είναι η στήριξη που θέλουμε. Δεν θέλω ο κόσμος να χειροκροτεί εμένα όταν μπαίνω στο γήπεδο. Θέλω να χειροκροτεί στις χαρές της ομάδας. Κάποιοι στο Ηράκλειο λένε ότι μπήκα στην ομάδα για να με χειροκροτούν. Το αγαπάω αυτό το πράγμα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που μπήκα στον ΟΦΗ. Νιώθω τη σύνδεση, τον κόσμο πιο κοντά. Γιατί να κόβουμε τον κόσμο και να μην του προσφέρουμε κάτι καλύτερο; Μία καλύτερη εγκατάσταση; Γιατί να μην θέλει ο Δήμαρχος αυτό το γήπεδο; Η Περιφέρεια το θέλει. Το γήπεδο είναι 70 χρονών.

Για τις εγκαταστάσεις στην Ελλάδα:

«Χθες πήγα στην Λιβαδειά και είδα ότι εγώ είχα καλύτερες εγκαταστάσεις στο Πανεπιστήμιο. Δεν γίνεται να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα στην Ελλάδα, είτε είναι του ΟΦΗ, είτε του Αστέρα. Για να παίζουν οι Έλληνες στην Ελλάδα χρειάζονται και τις ανάλογες εγκαταστάσεις».

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για την στήριξη. Ήταν δύσκολο εγχείρημα να πάρω μία ομάδα στην Ελλάδα και να πηγαινοέρχομαι από την Αμερική, αλλά πιστεύω ότι ο ΟΦΗ φέτος είναι πιο σταθερός.

«Του χρόνου να μπούμε στην εξάδα»

Για τη νέα σεζόν:

«Θέλω να πιστεύω ότι με τις κινήσεις που κάναμε τον Οκτώβριο – Νοέμβριο είμαστε καλύτερα και θέλω του χρόνου να έχουμε το χαμόγελο στα χείλη όλη την χρονιά. Εύχομαι του χρόνου να μπούμε στην εξάδα!».Euro 2024: Η ανακοίνωση της UEFA για τον τραυματισμό του Βάργκα – «Δεν υπήρξε καθυστέρηση»
Euro 2024: Η ανακοίνωση της UEFA για τον τραυματισμό του Βάργκα – «Δεν υπήρξε καθυστέρηση»
Elite League: Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Πέταρ Άλεξιτς
Elite League: Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Πέταρ Άλεξιτς
Προολυμπιακό Τουρνουά: Προπονήθηκε ο Ντόντσιτς με τη Σλοβενία και φορτσάρει για το ΣΕΦ
Προολυμπιακό Τουρνουά: Προπονήθηκε ο Ντόντσιτς με τη Σλοβενία και φορτσάρει για το ΣΕΦ
EuroLeague: Στην Αρμάνι Μιλάνο για 2 χρόνια ο Νίμπο
EuroLeague: Στην Αρμάνι Μιλάνο για 2 χρόνια ο Νίμπο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved