Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0: Αντίο στη χρονιά με γκολάρες και περίπατο (photos)

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0: Αντίο στη χρονιά με γκολάρες και περίπατο (photos)

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Οι Πειραιώτες με γκολάρες των Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες κι ακόμα τρία τέρματα από Μπακαμπού, Γκάρι Ροντρίγκες. Μασούρα νίκησαν άνετα τους Αρκάδες με 5-0.

Ο Ολυμπιακός προερχόταν από την ισοπαλία σοκ στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ.

Στη βαθμολογία έχει μείνει πολύ πίσω και πλέον οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα είναι οδυνηρή. Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος επίσης δεν έχει καλή πορεία και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (ο Μάντζιος πάντως δεν κάθισε στον πάγκο, αφού δεν λύθηκε ακόμα το συμβόλαιό του Μεταξά), οι Πειραιώτες ήταν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες και το πέτυχαν με γκολάρες και περίπατο. Οι Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες με δύο θαυμάσιες εκτελέσεις σημείωσαν το 1-0 και 2-0, αντίστοιχα, οι Μπακαμπού, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας έβαλαν τα κερασάκια και ο Ολυμπιακός επικράτησε σαν σε προπόνηση με 5-0.

Σχηματισμοί

Ο Ολυμπιακός είχε τον Πασχαλάκη στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Ανδρούτσος, αριστερό ο Ρέαμπτσιουκ και στόπερ οι Ντόι, Παπασταθόπουλος. Στα χαφ οι Εμβιλά, Χουάνγκ, στα άκρα οι Φορτούνης, Μπιέλ και ο Χάμες πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Καρμόνα, αριστερό ο Άλβαρες και στόπερ οι Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς. Στα χαφ οι Μπαρτόλο, Ντομίνγκεθ, αριστερά ο Τασουλής, δεξιά ο Κρέσπι και μπροστά οι Τιλίκα, Μπαράλες.

Γκολάρα ο Μπίελ

Ο Ολυμπιακός μπήκε με όρεξη στο ματς και στο 3’ άγγιξε το 1-0. Ο Φορτούνης πάσαρε στον Χάμες κι αυτός έκανε το αριστερό πλασέ εντός περιοχής και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο επόμενο λεπτό, όμως, έγινε το 1-0. Ο Εμβιλά έκλεψε κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Φορτούνης πάσαρε στον Μπιέλ κι αυτός με αριστερό πλασέ από το ημικύκλιο σημάδεψε την αριστερή γωνία για το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία ο Αστέρας

Στο 8’ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-1. Σέντρα του Άλβαρες από αριστερά, προβολή του Μπαράλες απέκρουσε ο Πασχαλάκης και στη συνέχεια ο Ρεγκίς εντός περιοχής σημάδεψε με δεξί πλασέ το αριστερό δοκάρι.

Τρομερό γκολ ο Χάμες

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε την ισοφάριση κι έψαξε ένα δεύτερο γκολ γιθα να καθαρίσει το ματς. Στο 19’ σουτ του Χάμες κόντραρε στον Τζουκάνοβιτς κι έφυγε κόρνερ. Στο 31’ κεφαλιά του Φορτούνη, χωρίς ισορροπία, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ έγινε το 2-0. Ο Χουάνγκ συνεργάστηκε με τον Χάμες κι ο Κολομβιανός εκτός περιοχής έπιασε ένα θαυμάσιο αριστερό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου για το 2-0. Οι Πειραιώτες με ανεβασμένη ψυχολογία συνέχισαν να πιέζουν και στο 43’ δεξί πλασέ του Φορτούνη, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος στην αριστερή του γωνία.

Διαχείριση ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες με το 2-0 έπαιξαν συντηρητικά κι αυτή τη φορά δεν είχαν διάθεση γι’ αστεία και να την πατήσουν όπως με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κράτησαν μπάλα, έπαιζαν με σβηστές μηχανές, ενώ ο Αστέρας παρά την είσοδο του Γκαρντάβσκι στα άκρα (μετατοπίστηκε ο Τασουλής στον άξονα) ήταν εντελώς ακίνδυνος.

Στο 52’ μακρινό αριστερό σουτ του Μπιέλ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65’ Σέντρα του Ρέαμπτσιουκ πήρε ύψος η κεφαλιά του Μπακαμπού και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 67’ μακρινό σουτ του Χουάνγκ έφυγε ψηλά άουτ.

Σκόραρε ο Μπακαμπού

Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός πέτυχε το 3-0. Ο Μπιέλ έκλεψε από τον Καστάνιο, η μπάλα κατέληξε στον Χάμες κι αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπακαμπού, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0.

Γκολ και ο Γκάρι Ροντρίγκες

Στο 84' ο Ολυμπιακός έδωσε διαστάσεις στο σκορ. Ο Μπιέλ εκτέλεσε με το αριστερό, απέκρουσε προσωρινά ο Παπαδόπουλος, ο Γκάρι Ροντρίγκες πήρε το ριμπάουντ, απέφυγε με προσποίηση δύο παίκτες και εκτέλεσε στο ύψος του πέναλτι με το αριστερό για το 4-0.

Το 5-0 ο Μασούρας

Στο 91' σκόραρε και τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που μπήκε αλλαγή. Ο Γκάρι Ροντρίγκες από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Μασούρας με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο για το τελικό 5-0.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ (72’ Μαρσέλο), Ντόι, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά (80’ Σαμασέκου), Χουάνγκ, Φορτούνης (63’ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες (72’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (63’ Μπακαμπού).

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Τασουλής (61' Σανταφέ), Ντομίνγκεθ, Μπαρτόλο (46’ Γκαρντάβσκι), Κρέσπι, Τιλίκα (61’ Ριέρα), Μπαράλες (72’ Μπερτόγλιο).



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved