Ολυμπιακός: Για ενδέκατη φορά δύο γκολ ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Για ενδέκατη φορά δύο γκολ ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Μία ιδιαίτερη επίδοση για τον Κώστα Φορτούνη αποτελούν τα δύο γκολ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο θέμα της Super League για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού αναφέρεται: «Μετά την διπλή περιπέτεια με τον τραυματισμό του, ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στα γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αγωνίστηκε ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από επτά μήνες, αφού η προηγούμενη φορά ήταν στις 17 Μαΐου 2022 στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3 για τα Playoffs του πρωταθλήματος. Το τελευταίο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 5 Μαΐου 2021, πάλι για τα Playoffs και είχε σημειωθεί στο Άρης – Ολυμπιακός 1-1.

Η προηγούμενη φορά που είχε σημειώσει δύο τέρματα στο ίδιο ματς ήταν στις 15 Μαΐου 2020 απέναντι στον ΟΦΗ για τα Playoffs του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ηράκλειο που τελείωσε με 3-1 για τους Ερυθρόλευκους.

Τα δύο γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 11ο ζεύγος γκολ για τον Έλληνα επιθετικό μέσο, ο οποίος είχε σκοράρει για πρώτη φορά δύο γκολ με τον Ολυμπιακό στις 14 Φεβρουαρίου 2015, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0. Την επόμενη σεζόν, 2015-16, έκανε το δικό του ρεκόρ, αφού εκτός από τα 18 γκολ που σημείωσε συνολικά υπήρξαν πέντε ζεύγη γκολ στο ίδιο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι και τότε ένα από τα θύματα του, αφού στις 31 Ιανουαρίου 2016 είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη των Ερυθρολεύκων με 3-0.

Συνολικά πλέον έχει σημειώσει 68 γκολ στην Super League, και τα 67 είναι με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει βρει δίχτυα στις οκτώ από τις εννέα του χρονιές στην ομάδα.

Η επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός τελευταία φορά που δεν επικράτησε σε αναμέτρηση που προηγήθηκε 2-0 ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017, όταν ηττήθηκε με 3-2 από την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2017, ήταν η προηγούμενη φορά που δεν το κατάφερε με ομάδα της Περιφέρειας, αφού είχε προηγηθεί με 2-0 στην Κρήτη με τον Πλατανιά, αλλά η ομάδα των Χανίων ισοφάρισε σε 2-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταφέρει να επιστρέψει από το 2-0 και την σεζόν 2009-10 με τον Ολυμπιακό, αφού στις 21 Ιανουαρίου 2010 οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Ζεβλάκοφ και Μήτρογλου, αλλά οι Τζάνης και Μπακαγιόκο έγραψαν το τελικό 2-2».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved