ΠΑΟΚ: Νέα φιλική νίκη στην Κύπρο, 3-0 κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού (photos)

ΠΑΟΚ: Νέα φιλική νίκη στην Κύπρο, 3-0 κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού (photos)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» με σκόρερ τους Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ νίκησε άνετα 3-0 την ΑΕ Λεμεσού στο Τσίρειο. Εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκει νίκες με αρκετά γκολ. 

Στο πρωτάθλημα έκλεισε τον πρώτο γύρο με δύο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τρία σημείωσε με Ιωνικό και Βόλο. Πήγε στην Κύπρο και στο πρώτο του φιλικό με την ισραηλινή Ασντόντ νίκησε 4-1. Στο δεύτερό του φιλικό στο νησί, στο Τσίρειο, με τους οπαδούς του να έχουν εντυπωσιακή παρουσία, ο ΠΑΟΚ νίκησε ξανά σημειώνοντας τρία γκολ με τους Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ.

Μία νέα μεστή εμφάνιση από την ομάδα του Λουτσέσκου, που λύγισε 3-0 την ΑΕ Λεμεσού και αφήνει υποσχέσεις ότι το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο.

Σχηματισμός

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Κοτάρσκι στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σάστρε, αριστερό ο Ράφα Σοάρες και στόπερ οι Ίνγκασον, Κουλιεράκης. Στα χαφ οι Σβαμπ, Αουγκούστο και πιο μπροστά ο Ελ Καντουρί. Δεξιά ο Νάρεϊ, αριστερά ο Κωνσταντέλιας και φορ ο Ολιβέιρα.

Γκολ ο Αουγκούστο

Στο 10’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Σάστρε έκανε ωραία κίνηση μετά και το γλίστρημα του Τζάλμα και γύρισε προς τον Αουγκούστο, ο οποίος εκτέλεσε για το 0-1.

Στο 20’ ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά η σέντρα του Σάστρε αυτή τη φορά κόπηκε.

Στο 21 ο Κατσάνικλιτς αστόχησε, αν και φάνηκε να είναι εκτεθειμένος, ενώ στη συνέχεια σουτ του Μπεραχίνο σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Σκόραρε ο Ολιβέιρα

Στο 28’ φάουλ του Ράφα Σοάρες έφυγε άουτ και στο 32’ έγινε το 0-2. Ωραία σέντρα από δεξιά από τον Νάρεϊ και ο Ολιβέιρα από κοντά ευστόχησε για το 0-2.

Δέκα αλλαγές

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου είχε τον Ζίβκοβιτς στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Βιεϊρίνια, αριστερό ο Τσαούσης (στο 77' αριστερό μπακ έπαιξε ο Σελιμάι) και στόπερ οι Κάργας, Νάσμπεργκ. Στα χαφ οι Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, δεξιά ο Μουργκ, αριστερά ο Μπίσεσβαρ, δεκάρι ο Ρικάρντο και φορ ο Τόμας. Μόνο ο Σβαμπ, συνέχισε από το πρώτο ημίχρονο και στο 60’ έδωσε τη θέση του στον Κούρτιτς.

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο και στο 52’ σουτ του Ανδρέα κόντραρε στον Νάσμπεργκ κι έφυγε κόρνερ. Στο 54’ η προσπάθεια του Συλβέστρου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσε να «κρεμάσει» τον Κυριάκου. Στο 59’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Σβαμπ, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κυριάκου δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Ξανά γκολ ο Μπίσεσβαρ

Στο 73’ ο Μπίσεσβαρ βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 0-3. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός είχε σημειώσει γκολ και στο 4-1 επί της Ασντόντ. Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στο 54’ το πέτυχε σ’ αυτή τη φάση και με ωραία λόμπα «κρέμασε» τον Κυριάκου για το 0-3.

ΠΑΟΚ (Α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης (77' Σελιμάι), Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Τόμας.

ΑΕ Λεμεσού (α’ ημίχρονο): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάλικλιτς (42’ Ανδρέου), Μπεραχίνο, Σις.

ΑΕ Λεμεσού (β’ ημίχρονο): Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Ζαχαρίου.



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved