ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επιστροφή στις νίκες από το δεκάλεπτο! (pics)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επιστροφή στις νίκες από το δεκάλεπτο! (pics)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-0 με γκολ των Ίνγκασον και Σβαμπ στο πρώτο δεκάλεπτο.

 

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα από την ΑΕΚ έχει μείνει πολύ πίσω και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη ήταν μονόδρομος.

Οι Ηπειρώτες, αντίθετα, μετά τη νίκη με ανατροπή εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ήθελε να δώσει συνέχεια. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, ήταν αποφασιστικοί καθάρισαν το ματς από το 10'!

Ο «Δικέφαλος» στο 10' ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Ίνγκασον και Σβαμπ κι αυτό σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Έτσι, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και έκανε το πρώτο βήμα από τις τρεις νίκες που ήθελε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή για το Μουντιάλ, ώστε να ανέβει στην βαθμολογία.

Σχηματισμοί

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Κοτάρσκι στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σάστρε, αριστερό ο Ράφα Σοάρες και στόπερ οι Ίνγκασον, Κουλιεράκης. Στα χαφ οι Ντάντας, Σβαμπ, δεκάρι Ελ Καντουρί, αριστερά ο Κωνσταντέλιας, δεξιά ο Ζίβκοβιτς και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον Αθανασίου στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σόρια, αριστερό ο Πήλιος και στόπερ οι Παντελάκης, Εραμούσπε. Στα χαφ οι Μπιλμπάο, Λώλης, Λιάσος, στα άκρα οι Ροσέρο, Φοφανά και φορ ο Μπαλάν.

Δυνατό ξεκίνημα και 2-0

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα και στο 2’ απείλησε για πρώτη φορά. Σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αθανασίου, ενώ στο 4’ ήταν άστοχο το σουτ του Ελ Καντουρί.

Στο 8’ έγινε το 1-0. Ο Σοάρες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Ισλανδός στόπερ, προ του Εραμούσπε, έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασίου για το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Γύρισμα του Σάστρε στον Ολιβέιρα, ο Σόρια κράτησε τον Πορτογάλο πριν σκοράρει κι έτσι πήγε στην άσπρη βούλα ο Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος ευστόχησε για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 23’ άγγιξε το 3-0. Πάσα του Ελ Καντουρί, ο Κωνσταντέλιας εκτέλεσε από καλή θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 28’ σουτ του Ολιβέιρα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 39’ πάσα του Ντάντας, αριστερό σουτ του Ολιβέιρα απέκρουσε ο Αθανασίου σε κόρνερ.

Στο 40’ σέντρα του Ράφα Σοάρες, κεφαλιά του Ίνγκασον έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο απειλητικό στο δεύτερο 45λεπτο, κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που απέφυγε τα ρίσκα. Στο 50’ γύρισμα του Ροσέρο παρέμβαση του Κουλιεράκη, έσωσε το αυτογκόλ ο Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ νωχελικός στο δεύτερο ημίχρονο, επιπόλαιος στην τελική πάσα και η πρώτη του τελική ήταν ένα άστοχο σουτ του Σάστρε στο 74’. Στο επόμενο λεπτό, ο Φιλίπε Σοάρες, από σέντρα του Ράφα Σοάρες, σημάδεψε με κεφαλιά τον Αθανασίου. Σ' εκείνο το σημείο, το ματς «έσβησε» και το 2-0 δεν άλλαξε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (64’ Νάσμπεργκ), Ντάντας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (70’ Φ. Σοάρες), Κωνσταντέλιας (79’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (79’ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Λώλης Αλ. (81’ Παμλίδης), Λιάσος (90' Τσιρής), Ροσέρο (90' Τσαβός), Φοφανά (46΄Μορέιρα), Μπαλάν (64’ Σταματελόπουλος).



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved