Πάρντιου: «Είμαστε μια γροθιά, δείχνουμε μαχητικό πνεύμα»
Intime

Πάρντιου: «Είμαστε μια γροθιά, δείχνουμε μαχητικό πνεύμα»

Άρης: Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του και θεωρεί πως οι παίκτες του αρχίζουν να καταλαβαίνουν καλύτερα τι περιμένει απ’ αυτούς.

Η ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό «πλήγωσε», αλλά ο Άρης έδειξε σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό τόνισε κι ο Άλαν Πάρντιου. Ο Άγγλος έκανε δηλώσεις στη Nova, επισημαίνοντας πως η ομάδα του βελτιώνεται και δείχνει μαχητικό πνεύμα.

Οι δηλώσεις του Πάρντιου:

Για το γεγονός ότι ο Άρης δέχθηκε γκολ από στημένη φάση για τρίτη συνεχόμενη φορά: «Από την ημέρα που είμαι εδώ η αλήθεια είναι πως δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά τις στατικές φάσεις, δουλεύω όπως δούλευα και στην Αγγλία. Το θέμα εδώ είναι η αμυντική οργάνωση και η λειτουργία που υπάρχει στις στημένες φάσεις. Σημαντική είναι και η ατομική ευθύνη του καθενός. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε ένα πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των παικτών, στη συγκεκριμένη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Γενικώς στα δύο τελευταία παιχνίδια νομίζω γίναμε πιο συμπαγείς, η ομάδα μας έχει δείξει καλύτερη αμυντική οργάνωση και συμπεριφορά, υπάρχει ένα ζήτημα με τις στημένες φάσεις. Το συζητάμε και έχουμε εντοπίσει τι δεν κάνουμε σωστά και δουλεύουμε καλά πάνω σε αυτό».

Για το ιατρικό δελτίο του Άρη, που περιλαμβάνει τους Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ και Καμάτσο: «Δεν ξέρω αν θα είναι και οι τέσσερις έτοιμοι για να παίξουν. Νομίζω πως κάποιους από αυτούς θα τους έχω στα υπόψιν μου για την εντεκάδα και κάποιους άλλους για τον πάγκο. Για τον Καμάτσο και τον Ντουκουρέ είναι πιο δύσκολα, για τους άλλους θα δούμε πως θα πάνε έως την τελευταία στιγμή. Δουλεύουμε καλά στο κομμάτι της αποκατάστασης, είμαι ευχαριστημένος και θα βελτιώσουμε τα πράγματα στη συνέχεια».

Για το αν έχει καταρτήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έπονται στο μικρό διάστημα έως την διακοπή: «Για μένα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχαμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στους φιλάθλους μας και νομίζω πως σιγά σιγά τις δίνουμε. Για παράδειγμα, από εκείνο το παιχνίδι και μετά, η ομάδα δείχνει ένα πιο μαχητικό πνεύμα, ένα πιο συμπαγές πρόσωπο. Δείχνουμε πως είμαστε ένα και είμαστε μια γροθιά. Νιώθω πως τώρα σιγά σιγά οι παίκτες κατανοούν τι θέλω από αυτούς. Πως να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται. Το μόνο που λείπει είναι να δείξουμε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι και πάνω σε αυτό δουλεύουμε και πιστεύω πως θα έρθει και αυτό».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο αντίπαλός μας άλλαξε προπονητή ο οποίος μάλιστα είναι αξιόλογος, τον γνωρίζω και φυσικά προέρχεται από ένα μεγάλο κλαμπ. Με την αλλαγή προπονητή είναι δεδομένο ότι ο αντίπαλός μας θα έχει υψηλό κίνητρο, το ίδιο ισχύει όμως και για μας. Περιμένω από την ομάδα μου να παρουσιαστεί το ίδιο συμπαγής και να εμφανιστεί βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved