Άρης-Ιωνικός 2-1: Τα αστέρια του έδωσαν το φιλί της ζωής! (photos)

Άρης-Ιωνικός 2-1: Τα αστέρια του έδωσαν το φιλί της ζωής! (photos)

Άρης-Ιωνικός: Ο Ζερβίνιο και ο Γκρέι είχαν απάντηση στο γκολ του Μάντζη και οι Θεσσαλονικείς λύγισαν 2-1 με ανατροπή τους Νικαιώτες κι επέστρεψαν στις νίκες. 

Ο Άρης προερχόταν από ήττες με Βόλο και ΑΕΚ και μάλιστα με κακή εικόνα.

Στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό η νίκη ήταν μονόδρομος. Στο ημίχρονο της αποψινής αναμέτρησης ο Άρης ήταν στην κόλαση. Ο Ιωνικός με το γκολ του Μάντζη έδειχνε ικανός για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος στις εξέδρες αποδοκίμαζε έντονα. Ο Άρης, όμως, κατέθεσε ψυχή στο δεύτερο μέρος, έδωσε ό,τι είχε και με γκολ των ακριβοπληρωμένων και πιο σημαντικών μεταγραφών του, του Ζερβίνιο και του Γκρέι ανέτρεψε το 0-1, σε 2-1 κι έτσι βρήκε μία νίκη που τον ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά και τον ηρεμεί. Ο Ιωνικός, αντίθετα, συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά και παρά την μαχητικότητα σε σημεία των αγώνων του, δεν βρίσκει ουσία και νίκες.

Σχηματισμοί

Ο τεχνικός του Άρη Άλαν Πάρντιου είχε τον Κουέστα στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Οντουμπάτζιο, αριστερό ο Μαζικού και στόπερ οι Φαμπιάνο, Ενκουλού. Στα χαφ ο Ετέμπο με τον Νταμπό. Δεξιά ο Μαντσίνι, αριστερά ο Καμάτσο και ο Λούις Πάλμα δίπλα στον Ζερβίνιο.

Ο Ιωνικός είχε στο τέρμα τον Χουτεσιώτη, δεξί μπακ ο Σάκιτς, αριστερό ο Μύγας και στόπερ ήταν οι Αντούνες, Ρομαό. Στα χαφ οι Κάνιας, Φαντιγκά, στα άκρα οι Ελευθεριάδης, Λοβέρα και ο Άοσμαν πίσω από τον φορ Μάντζη.

Δοκάρι ο Άρης

Ο Άρης είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους. Ο Ιωνικός ήταν συμπαγής, πίεζε σωστά, ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν ένταση και φαντασία στο παιχνίδι τους. Στο 7’ σουτ του Καμάτσο έφυγε άουτ και στο 20’ ο Άρης άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του Πάλμα κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Στο 30’ ο Καμάτσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, διότι υποδείχθηκε οφσάιντ στην πάσα του Ετέμπο στον Οντουμπάτζιο, ο οποίος έδωσε την ασίστ.

Γκολ ο Μάντζης

Ο Ιωνικός κρατούσε το μηδέν στην άμυνα και στο 42’ βρήκε γκολ. Ο Άοσμαν γύρισε στον Λοβέρα, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Κουέστα απέκρουσε σε πρώτη φάση αλλά ο Μάντζης πήρε το ριμπάουντ για το 1-0.

Ο Άρης δέχθηκε ένα σοκ και στο 44’ πλασέ του Φαντιγκά κατέληξε στα χέρια του Κουέστα. Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46’ αριστερό σουτ του Μάντζη μπλόκαρε ο Κουέστα. Ο Ισπανός γκολκίπερ έσωσε την ομάδα του στο 48’ όταν απέκρουσε σουτ του Άοσμαν.

Ισοφάρισε ο Ζερβίνιο

Ο Άρης άρχισε να πιέζει και στο 54’ σουτ του Πάλμα απέκρουσε προσωρινά ο Χουτεσιώτης, στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος ο Ζερβίνιο, αλλά δεν υπάρχει παράβαση.

Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του ματέο Γκαρσία έγιναν πιο επιθετικοί και στο 62’ έφτασαν στο 1-1. Ο Πάλμα έδωσε στον Μαζικού, αυτός γύρισε στον Ζερβίνιο, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Ανατροπή με Γκρέι

Ο Πάρντιου έριξε στη μάχη και τους Ιτούρμπε, Γκρέι και στο 73’ ο Τζαμαϊκανός του έδωσε το γκολ της ανατροπής. Ο Οντουμπάτζο σέντραρε για τον Μαζικού ο οποίος έκανε το σουτ και ο Γκρέι μπήκε στην πορεία της μπάλας και σημείωσε το 2-1!

Ο Σπανός έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με αλλαγές κι επιδίωξε να βρει το 2-2. Ο Άρης, όμως, ήταν αυτή τη φορά εκείνος που έκλεισε τους χώρους και δεν δέχθηκε φάσεις, παρά την κούραση συγκεκριμένων παικτών και ειδικά του Ετέμπο που έπαιξε έπειτα από καιρό. Οι Νικαιώτες επιχείρησαν να απειλήσουν κυρίως με στατικές φάσεις από τον Μεντόσα, αλλά δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Νταμπό (56’ Ματέο Γκαρσία), Ετέμπο, Καμάτσο, Πάλμα (67’ Γκρέι), Μαντσίνι (41’ Μανού Γκαρθία), Ζερβίνιο (67’ Ιτούρμπε).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς (77’ Μίλο), Μύγας, Αντούνες, Ρομαό, Κάνιας (52’ Τσίμπσαχ – 77’ Μάσας), Φαντιγκά, Λοβέρα (46’ Σεμπά ), Άοσμαν (77’ Μεντόσα), Ελευθεριάδης, Μάντζης.



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved