Ριβάλντο για Χάμες, Χάλαντ, Ζέσους και Μέσι!
Intime

Ριβάλντο για Χάμες, Χάλαντ, Ζέσους και Μέσι!

Τη γνώμη πως ο Χάμες Ροντρίγκες είναι παίκτης επιπέδου Champions League, εξέφρασε ο Ριβάλντο – Τι είπε ο Βραζιλιάνος για τον Χάλαντ, τον Μέσι και όχι μόνο.

Την άποψή του για σημαντικά ονόματα του ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο Ριβάλντο. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που για τέσσερα χρόνια τον χαρήκαμε στην Ελλάδα, έγραψε στην εβδομαδιαία στήλη του στην Betfair και για τον Χάμες Ροντρίγκες. Τονίζοντας πως είναι παίκτης επιπέδου Champions League:

«Ο Χάμες ξέρει το ποδόσφαιρο που του επιτρέπει να αγωνιστεί στο Champions League. Χαίρομαι που δείχνει ξανά να ανακτά τη φόρμα του, να αποκτά αυτοπεποίθηση με την εθνική ομάδα και που τώρα παίζει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός», έγραψε ο παλαίμαχος άσος και συνέχισε:

«Θα έχει ως αποστολή να κατακτήσει τον ελληνικό τίτλο για να φτάσει στο Champions League, αφού έχει ακόμα χρόνο να παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Αν δεν μείνει στον σύλλογο την επόμενη σεζόν, τότε νομίζω ότι θα ψάξει για άλλον που θα αγωνιστεί στο Champions League, γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφη διασυλλογική διοργάνωση από αυτή».

Ακολούθως, ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στον Έρλινγκ Χάλαντ, χαρακτηρίζοντάς τον την κορυφαία μεταγραφή του πλανήτη αυτή τη σεζόν:

«Με την ευρωπαϊκή σεζόν να προχωρά με γοργούς ρυθμούς προς το Παγκόσμιο Κύπελλο, φαίνεται ασφαλές να πούμε ότι η υπογραφή του Έρλινγκ Χάλαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη μεταγραφή της χρονιάς. Φαίνεται ότι έφτασε στον ιδανικό σύλλογο για να αναπτύξει περαιτέρω την ποιότητά του. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται να εργάζεται για να είναι ένας ισχυρός διεκδικητής για τη Χρυσή Μπάλα το 2023».

Όσο για τους συμπατριώτες του Βραζιλιάνους, ο «Ρίμπο» ξεχώρισε τον Γκάμπριελ Ζέσους:

«Αν απομονώσουμε τις μεταγραφές της χρονιάς μόνο σε Βραζιλιάνους παίκτες, τότε πρέπει να επισημάνω τον Γκαμπριέλ Ζεσούς που είχε άμεσο αντίκτυπο σε μια Άρσεναλ που φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις του αγγλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πάντα έλεγα ότι με το ποδόσφαιρό του δικαιούνταν περισσότερα λεπτά στη Μάντσεστερ Σίτι και φαίνεται να το επιβεβαιώνει με εξαιρετικές εμφανίσεις, πολλά γκολ και ασίστ σε μια ομάδα που διαχειρίζεται πολύ καλά ο Μίκελ Αρτέτα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι. Περιμένοντας μάλιστα πως θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα:

«Πρόσφατα υπήρξαν φήμες ότι ο Μέσι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, και φαντάζομαι ότι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο. Στα 35 του, μπορεί να σκέφτεται να επιστρέψει στο σπίτι όπου είναι είδωλο και έφτιαξε την ιστορία του, για να τελειώσει την καριέρα του. Για όλα αυτά, πιστεύω ότι μπορεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Αλλά προς το παρόν, έχει επικεντρωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο Champions League κόντρα στην Μπενφίκα και δείχνει να παίζει με χαρά, έτοιμος να μπει δυνατά σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το τελευταίο του Μουντιάλ. Ως Βραζιλιάνος, ανησυχώ για τη στιγμή της Αργεντινής, γιατί τα πάει καλά και έχει σε φόρμα τον Μέσι, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ίσως χρειαστεί να τους αντιμετωπίσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».



Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR: Οριστικά εκτός ο Χουάντσο - Με 14 παίκτες στην αποστολή
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR: Οριστικά εκτός ο Χουάντσο - Με 14 παίκτες στην αποστολή
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/04) - Με LaLiga, Serie A και Super League 2
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/04) - Με LaLiga, Serie A και Super League 2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved