Ολυμπιακός: Ανανέωσε χορηγική συμφωνία - Παροντες οι Χάμες και Μασούρας
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ανανέωσε χορηγική συμφωνία - Παροντες οι Χάμες και Μασούρας

Ο Ολυμπιακός και η Stoiximan ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το 2025.

Τη χορηγική συμφωνία του με στοιχηματική εταιρία ανανέωσε σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα με συνέντευξη Τύπου πως η συνεργασία τους με τη Stoiximan επεκτάθηκε έως το 2025.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ: «Είναι μία όμορφη μέρα ξανά, έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τη Stoiximan. Ξεκινήσαμε το 2015 και είχαμε κοινό σκοπό. Είναι μία εταιρία που αποφάσισε να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα., Αυτά τα επτά χρόνια έχουμε μοιραστεί τις επιτυχίες μας.

Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε θριάμβους, η Stoiximan έχει εδραιωθεί στις αγορές που ήθελε. Προχωράμε μαζί, θέλουμε να κατακτήσουμε μαζί νίκες. Συνεχίζουμε για τα επόμενα τρία χρόνια, έχοντας κοινό όραμα. Όταν κλείσει αυτή η δεκαετία θα έχουμε προσφέρει ακόμη περισσότερα, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς.

Στη συνέχεια από την πλευρά της Stoiximan τον λόγο πήρε ο Chief Compliance & Regulatory Affairs Officer Γιάννης Σπανουδάκης: «Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2025. Ο Ολυμπιακός κλείνει 100 χρόνια, εμείς είμαστε λίγο μικρότεροι. Γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια ύπαρξης της εταιρίας. Το 2016 είχαμε κάνει τη διαφήμιση οι κορυφαίοι με τους κορυφαίους.

Η κορυφαία ομάδα είναι με την κορυφαία εταιρία. Μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά, τους ίδιους στόχους, όχι μόνο για την πρωτιά, αλλά και για το ευ αγωνίζεσθαι. Θέλουμε να επιστρέφουμε έργο στην κοινωνία. Σε όλες τις περιόδους πρέπει να βρίσκουμε τα αδύναμα τμήματα της κοινωνίας και να βοηθάμε, είναι το κοινό μας DNA. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Μασούρα που μας τιμούν».

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Περνάει γρήγορα ο χρόνος. Μετά από επτά χρόνια οι δύο ομάδες εξακολουθούν οι δύο ομάδες να είναι μαζί. Μας ενώνουν κοινές αρχές και κοινά ιδανικά. Ήταν αρωγοί και υπήρχε ρίσκο πολλές φορές, παίκτες μας ακολούθησαν σε δύσκολες συνθήκες, όπως η Πάρνηθα. Οι κορυφές είναι για τους κορυφαίους. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, με άξονα ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη. Αυτό ενώνει τα δύο κλαμπς».

Στη συνέχεια, ο Χάμες Ροντρίγκες σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ομάδα. Απ' ότι μαθαίνω η ανανέωση της συνεργασίας είναι σημαντική. Οι κορυφαίες εταιρίες πρέπει να συνεργάζονται με τις κορυφαίες ομάδες. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της στιγμής».

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γιώργος Μασούρας, λέγοντας: «Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να αναφέρω πως πάντα θέλουμε να δίνουμε τα πάντα για να τιμάμε τη φανέλα. Και τα επτά χρόνια έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες που τιμούν την ιστορία μας. Να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες νίκες τα επόμενα χρόνια και τίτλους. Να συνεχίσουμε εκτός αγωνιστικών χώρων να στηρίζουμε προσπάθειες για τον ελληνικό αθλητισμό και τα νέα παιδιά».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved