Μαρινάκης: «Καλή η κριτική, αλλά υπερβολή η βλάπτει - Θα το γυρίσουμε και θα 'μαστε νικητές»
Intime

Μαρινάκης: «Καλή η κριτική, αλλά υπερβολή η βλάπτει - Θα το γυρίσουμε και θα 'μαστε νικητές»

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην κριτική που γίνεται φέτος κατά την παρουσίαση του Μίτσελ.

Για την κριτική που δέχεται ο Ολυμπιακός μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του Μίτσελ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ανέφερε ότι «Καλή είναι η κριτική και τη δεχόμαστε, αλλά η υπερβολή βλάπτει», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως η κατάσταση θα γυρίσει και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής. Μαζί του ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές, ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές. Με έναν Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτά στα μάτια μεγάλες ομάδες, πρωταθλήτριες Ισπανίας και Αγγλίας. Παίξαμε ποδόσφαιρο, όχι μόνο άμυνα για το αποτέλεσμα, μαζί του. Και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας αυτό. Κατάφερε η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσουν και να κερδίσουν τέτοιες ομάδες. Γνωρίζει πολλούς ανθρώπους μέσα στην ομάδα κι όταν σταμάτησε η συνεργασία μας είχαμε πολύ καλές σχέσεις και ο ένας ήθελε το καλό του άλλου. Επομένως δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής. Αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο.

Για να βάλουμε τα θέματα στη θέση τους, γιατί διαβάζουμε διάφορα και οι φίλαθλοί μας πρέπει να ακούσουν κάποια πράγματα υπεύθυνα. Μιλάνε για έναν κακό Ολυμπιακό, έχουμε διαβάσει πολλά για έναν Ολυμπιακό που δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη και δεν τα έχει πάει καλά στην Ελλάδα. Σας λέω ότι αυτός ο κακός Ολυμπιακός, με παίκτες που δεν έπιασαν την απόδοση που θα έπρεπε, έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά πέντε φορές. Θα μπορούσε με την ίδια απόδοση να έχει άλλα αποτελέσματα και να μιλάμε τώρα για Champions League ή Europa League χωρίς τα πέναλτι.

Και στην Ελλάδα χάσαμε επτά βαθμούς, στην Τρίπολη ή με τον Βόλο τα στατιστικά δείχνουν ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Και με τον Άρη, αν δεν είχε γίνει ένα παιδαριώδες λάθος από τον τερματοφύλακα και τον αριστερό μπακ, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Καλή είναι η κριτική και τη δεχόμαστε, αλλά η υπερβολή βλάπτει. Σας λέω λοιπόν ότι αυτός ο κακός Ολυμπιακός τυχαία έχασε αυτούς τους επτά βαθμούς και στην Ευρώπη θα μπορούσαν να ήταν κάλλιστα διαφορετικά τα αποτελέσματα αν δεν είχαμε δεχτεί γκολ στις καθυστερήσεις. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες που θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και θα δούμε την απόδοσή τους στο γήπεδο. Εγώ είμαι αισιόδοξος, γιατί έχουμε έναν άνθρωπο στον οποίο έχω εμπιστοσύνη στον πάγκο. 

Μια συγκεκριμένη εφημερίδα που πολύς κόσμος θεωρεί εφημερίδα του Ολυμπιακού, με ιδιοκτήτες που έχουν βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό και δεν έχουν ξοδέψει ούτε πορτοκαλάδα για τον Ερασιτέχνη. Κάποιοι που γράφουν μέσα είναι σε αποστολή, με δημοσιεύματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και έχουν μοναδικό σκοπό να κάνουν ζημιά. Το αφήνω στην κρίση των Ολυμπιακών. Για ένα άλλο σάιτ, που ανήκει στον Ρώσο και γράφει ο ίδιος ο Ρώσος και τα παιδιά του, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Μιλάμε για συνεχή λάσπη και ψέματα. Εμείς καταγράφουμε νίκες και για άλλη μια φορά συγκεντρωμένοι, με σκληρή δουλειά θα το γυρίσουμε και θα είμαστε και πάλι νικητές.

Ζοσέ Ανιγκό είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τεράστιες επιτυχίες, με παίκτες που μαζί του μεγαλούργησαν. Θα είναι κοντά μας, κοντά και στον Μίτσελ για να μας βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του. Επίσης διαχρονικά είναι μαζί μας ο Κριστιάν Καρεμπέ, που αγαπά τον σύλλογο και προσφέρει καθημερινά σε αυτόν. Ένας άλλος συνεργάτης του Μίτσελ είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που του έχουμε εμπιστοσύνη. Λατρεύει τον σύλλογο και θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Σε αυτούς τους συνεργάτες έχω εμπιστοσύνη, τους γνωρίζει ο Μίτσελ από το παρελθόν και πιστεύω πως είμαστε μια δυνατή ομάδα που συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved