Ολυμπιακός: Ο περίεργος Βατσλίκ και οι ατάκες για Μαρσέλο, Χάμες - «Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο»
intime.gr

Ολυμπιακός: Ο περίεργος Βατσλίκ και οι ατάκες για Μαρσέλο, Χάμες - «Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο»

Ολυμπιακός: Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στην Τσεχία για τις αλλαγές προπονητών και τις μεταγραφές των Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες, Βρσάλικο.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει στην απομάκρυνση δύο τεχνικών, του Πέδρο Μαρτίνς και του Κάρλος Κορμπεράν.

Τώρα θα έρθει τρίτος τεχνικός και ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για την κατάσταση στον Ολυμπιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Τσεχίας, ενώ αναφέρθηκε στις μεταγραφές των Χάμες, Μαρσέλο και Βρσάλικο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «iSport.cz»:

-Έχεις ήδη ζήσει πολλά στην καριέρα σου, αλλά στην Ελλάδα βιώνεις κάτι νέο. Θα έχει τρίτο διαφορετικό προπονητή αυτή τη σεζόν:

«Έτσι είναι. Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τη σεζόν, δυστυχώς ο προπονητής φταίει πάντα πρώτος. Έχουν ήδη φύγει δύο. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

-Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό;

«Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, αλλά και πάλι πήραμε το πρωτάθλημα. Ακόμα και τότε, όμως, ένιωθα ότι δεν ήταν απλά τα πράγματα. Η ποιότητα των παικτών και ξέρετε με ποιους υπογράψαμε το καλοκαίρι, είναι πολλές φορές υψηλότερη από τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πιο κυρίαρχοι. Δεν τα καταφέραμε στην προετοιμασία και το πρόβλημα κορυφώθηκε με την ήττα εντός έδρας με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα.

Μετά ήρθε ο Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν που είναι περίπου στην ηλικία μου. Ήταν επίσης κάτι περίεργο ​​για μένα. Οι επιδόσεις ήταν καλύτερες, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Είμαστε σε περίεργη κατάσταση και δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Ίσως τον τελευταίο χρόνο στη Βασιλεία. Είναι πολύ περίεργο, κερδίσαμε δύο παιχνίδια από τα δώδεκα».

-Παρακολουθείς την Σπάρτα Πράγας;

«Φυσικά. Για μένα είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Πρισκ ήρθε το καλοκαίρι. Την περασμένη σεζόν, όταν ήταν επικεφαλής της Αντβέρπ, παίξαμε εναντίον της. Μου άρεσε πολύ η απόδοση της ομάδας. Μας κέρδισαν, έπαιξαν πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Έχω νέα από τα παιδιά της Σπάρτα και είναι πολύ ικανοποιημένοι από τον προπονητή, όπως και από το προπονητικό επιτελείο. Επίσης επαινούν τον Πρισκ για την ανθρώπινη πλευρά του. Δυστυχώς δεν έχουν αποτελέσματα. Μοιάζει με εμάς αυτό. Το παχνίδι φαίνεται αξιοπρεπές, οι επιδόσεις είναι στο έπακρο, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί. Δυστυχώς ούτε εμείς ούτε η Σπάρτα τους έχουμε αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και στους δύο συλλόγους τα πράγματα θα ανατραπούν μετά τη διακοπή και θα ανέβουμε».

-Το όνομά σου εμφανίστηκε πολλές φορές για την Σπάρτα Πράγας. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις; Ας πούμε στην επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο;

«Ναι, η επιστροφή στη Σπάρτα είναι στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πότε, και αν θα είναι το επόμενο καλοκαίρι... Ο Ματέι έχει πάει με δανεισμό ενός έτους. Από όσο ξέρω, η Σπάρτα έχει μεγαλύτερα σχέδια για αυτόν. Η θέση του πρώτου τερματοφύλακα θα καλυφθεί. Ελπίζω να τα πάει καλά. Σίγουρα θα βελτιωθεί».

-Ο Ολυμπιακός αγόρασε μεγάλα ονόματα το καλοκαίρι. Έφτασε ο θρυλικός Μαρσέλο, ο Βρσάλικο, Χάμες. Νιώθεις άνετα σε τέτοια παρέα;

«Φυσικά. Αντανακλά το μέγεθος του συλλόγου. Στην Τσεχία παρατηρώ μια τάση υποτίμησης του Ολυμπιακού, αλλά αυτή η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα. Τους έχω γνωρίσει, είναι υπέροχα παιδιά, πολύ επικοινωνιακά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στο γήπεδο και θα βελτιωθούμε ως ομάδα».

-Ο επιθετικός Αλίγκαγιτς είναι στο ρόστερ αν και στις ρεζέρβες του συλλόγου. Τον καθοδηγείς;

«Προς το παρόν, βλέπουμε ο ένας τον άλλον κυρίως εκτός ποδοσφαίρου. Προπονήθηκε μαζί μας μόνο μερικές φορές. Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός στην ομάδα, έχουμε 45 παίκτες στο ρόστερ, συμπεριλαμβανομένου του Ντένις. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στην ηλικία του. Ωστόσο είναι προσγειωμένος. Ακόμα και όταν πήγε να παίξει για τη Β, μου είπε ότι θα κατάφερνε να πάει στην πρώτη ομάδα. Ότι θα πετύχει μερικά γκολ για να κληθεί. Θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει. Ταίριαξε πολύ γρήγορα στην ομάδα».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved