Τερζής: «Να βρούμε σωστές λύσεις να νικήσουμε»

Τερζής: «Να βρούμε σωστές λύσεις να νικήσουμε»

Άρης: Ο Τόλης Τερζής μίλησε για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έχοντας ήδη μία ήττα και μία ισοπαλία τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ο Άρης θέλει πάση θυσία να γυρίσει στις νίκες. Για να το πετύχει πρέπει να επικρατήσει στην Τρίπολη του Αστέρα. Κάτι που δεν είναι εύκολο. Ο Τόλης Τερζής μίλησε στη Nova και εξήγησε τι έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα δεδομένα του αγώνα της Αρκαδίας.

Οι δηλώσεις του Τόλη Τερζή:

«Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι δικαιούμασταν το γκολ, αυτό μας έλειψε μόνο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και από την άλλη η άμυνα μας δεν κινδύνεψε. Μια τελική είχε ο ΠΑΟΚ στην εστία μας, την έβγαλε ο τερματοφύλακας μας. Μας μένει η πίκρα που δεν πήραμε τη νίκη, είμαστε χαρούμενοι για την αλλαγή της εικόνας μας. Τα παιδιά έχουν πάρει αυτοπεποίθηση και είμαστε αρκετά καλά. Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Ξέρουμε πως ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική, με οργάνωση. Έχει βέβαια διαφορετική τακτική συμπεριφορά την φετινή χρονιά σε σχέση με πέρσι. Εμείς δουλέψαμε πολύ καλά, τα παιδιά είναι πολύ καλά προετοιμασμένα. Ξέρουν τι θέλουμε μέσα στο παιχνίδι, το πως αγωνίζεται ο Αστέρας και αυτό που θέλουμε είναι η νίκη».

Για το αν υπάρχουν τραυματισμοί: «Όλα τα παιδιά είναι καλά, η μόνη μας απώλεια είναι ο τιμωρημένος Νταμπό. Ο Οντουμπάτζο προπονείται κανονικά από τη Δευτέρα και είναι διαθέσιμος».

Για το τι στοιχεία θα πρέπει να παρουσιάσει ο Άρης για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα: «Θα πρέπει να έχουμε το σκεπτικό που είχαμε με τον ΠΑΟΚ, την αυτοπεποίθηση μας. Να κρατήσουμε μπάλα, να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές και να βρούμε τις σωστές λύσεις, για να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη στελέχωση της ενδεκάδας: «Σίγουρα είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα όταν έχεις δύο ποδοσφαιριστές ισάξιους σε κάθε θέση, αναγκάζεσαι να σκεφτείς τα συν και τα πλην για να το εκάστοτε παιχνίδι. Είναι ευχάριστο να είναι όλοι καλά και υγιείς για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή».

Για την βράβευση του φροντιστή της ομάδας, Δημήτρη Τσακίρη: «Βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα, περισσότερα και από εμένα. Είναι από την οικογένεια του Άρη, είναι οπαδός του Άρη και ο Δημήτρης αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά στο σταφ είναι απαραίτητα. Ο Δημήτρης είναι η ψυχή της ομάδας και των αποδυτηρίων».

 



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved