Αποχαιρέτησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Νάρεϊ - «Έπρεπε να πάρω αποφάσεις για την καριέρα μου»
Instagram/khalednarey

Αποχαιρέτησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Νάρεϊ - «Έπρεπε να πάρω αποφάσεις για την καριέρα μου»

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της Φορτούνα Ντίσελντορφ με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media ευχαριστώντας τους για ό,τι του προσφεραν και ενημερώνοντας τους ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ που βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ στάθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του να μετακομίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του: 

«Αγαπητοί οπαδοί της Fortuna,

Πάντα μου άρεσε να παίζω για τον σύλλογο και θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω ξανά για την υποστήριξη σας την περασμένη σεζόν. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, αλλά βρήκαμε τον ρυθμό μας κατά τη διάρκεια αυτής. Μάλιστα, καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία από νωρίς. Ποτέ δεν έχω λάβει τόση αναγνώριση και υποστήριξη στην καριέρα μου όσο πήρα από εσάς, Fortunen, οπότε θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονιάς ένιωθα πάντα πολύ άνετα μαζί σας. Μας στηρίξατε ως ομάδα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και με στηρίξατε όταν υπήρξαν ρατσιστικά σχόλια για εμένα. Σας είμαι ευγνώμων για αυτό.

Γι’ αυτό θα ήθελα με αυτήν την ευκαιρία να σημειώσω πως οι φήμες για εμένα πως έβγαλα τον εαυτό μου εκτός ομάδας, δεν ήταν αληθινές. Ποτέ δεν θα το έκανα και ποτέ δεν είχα σκοπό να το κάνω. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες και τη στάση μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και λυπάμαι πολύ που κάποιοι παρουσίασαν τα πράγματα με αυτόν τον τον τρόπο. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν θα το έκανα ποτέ αυτό.

Στο Ντίσελντορφ βρήκα ένα περιβάλλον που μου επέτρεψε να βρω τον εαυτό μου. Ο σύλλογος πίστεψε σε μένα από την αρχή και θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό.

Όσο κι αν μου άρεσε να είμαι μέλος του συλλόγου και της ομάδας, έπρεπε να πάρω αποφάσεις για την καριέρα μου.

Τώρα πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Οι σύλλογοι έχουν εκαταλήξει σε συμφωνία και γι’ αυτό θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας όχι μόνο για να σας ευχαριστήσω, αλλά και να σας αποχαιρετήσω. Εύχομαι στη Fortuna, σε κάθε εργαζόμενο και οπαδό αυτού του συλλόγου ό,τι καλύτερο και μια επιτυχημένη νέα σεζόν για εσάς!»



Ολυμπιακός: Πλησιάζει σε νέο sold out - Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για Βόλο
Ολυμπιακός: Πλησιάζει σε νέο sold out - Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για Βόλο
Euroleague, Παρτιζάν: Τέλος η σεζόν για Μαρίνκοβιτς - Υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα
Euroleague, Παρτιζάν: Τέλος η σεζόν για Μαρίνκοβιτς - Υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα
Greek Basketball League: Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα ο Άρης - Το πρόγραμμα
Greek Basketball League: Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα ο Άρης - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον «Στρατηγό» - Το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Μίμη Δομάζο
Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον «Στρατηγό» - Το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Μίμη Δομάζο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved