Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Μακέντα – Το κέρδος των «πρασίνων»
INTIME

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Μακέντα – Το κέρδος των «πρασίνων»

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται μια ανάσα από την Ανκαρακιουτσού, με τον Παναθηναϊκό να μετράει οφέλη.

Άμεσα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, καθώς βρίσκεται στην Άγκυρα για τις τελικές συζητήσεις με την Ανκαρακιουτσού. Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού έχει στα χέρια του μια δελεαστική προσφορά και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Ο σύλλογος της Άγκυρας προσφέρει διετές συμβόλαιο στον 31χρονο φορ με «καθαρές» αποδοχές 850.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 900.000 ευρώ για τον δεύτερο, συν μπόνους για τη επίτευξη συμμετοχών και στόχων, όπως για παράδειγμα η παραμονή της νεοφώτιστης Ανκαρακιουτσού στην τουρκική Superlig κλπ.

Ακόμα, προβλέπεται ένα πολύ σημαντικό μπόνους προς τον εκπρόσωπο του Μακέντα (έως 300.000 ευρώ), αλλά κι ένα ποσό από 250.000 έως 300.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό (ως «πακέτο» με κάποια μπόνους), ως transfer fee για την πώληση του Ιταλού άσου.

Το πιο σημαντικό όφελος για τους «πράσινους», ωστόσο, εφόσον ο Μακέντα πει το «ναι» κι ολοκληρωθεί εντός της ημέρας η μεταγραφή, είναι πως θα απαλλαγούν από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, το οποίο (με βάση την ανανέωση που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020) περιλαμβάνει σημαντική αύξηση και φτάνει τις 750.000 ευρώ.

Μαζί δε με την εφορία, το όλο ποσό ανεβαίνει στις 961.000 ευρώ και συνειδητοποιεί κανείς πως εάν τελειώσει η συγκεκριμένη μεταγραφή του Μακέντα στο τουρκικό κλαμπ, το συνολικό όφελος του Παναθηναϊκού αό τη συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεπεράσει το 1,2 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα «ρίξει» εκ νέου στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες -ως έξτρα χρήματα μαζί με το προϋπολογισμένο μπάτζετ- για τη μεταγραφική του ενίσχυση.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved