ΑΕΚ: Εκτός μάχης η Τσίβας για Πινέδα – Θέλει Ευρώπη ο παίκτης
INTIME

ΑΕΚ: Εκτός μάχης η Τσίβας για Πινέδα – Θέλει Ευρώπη ο παίκτης

Μειώνεται ο ανταγωνισμός που έχει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Εκτός πλάνων της Θέλτα βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Η ισπανική ομάδα θέλει να τον πουλήσει, ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.

Η Τσίβας ήταν αυτή που κατέθεσε πρόταση αγοράς για τον 27χρονο Μεξικανό άσο, ωστόσο δεν έγινε δεκτή, μιας και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ο Πινέδα ότι θα καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας σε δηλώσεις του επισήμανε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο τις εξελίξεις για τον παίκτη, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΑΕΚ αποτελεί μια από τις επιλογές του Πινέδα, λόγω και της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο η Θέλτα είναι αυτή που πρέπει να ανάψει το «πράσινο» φως για τον δανεισμό του. Η Ένωση, όπως και η Ράγιο Βαγιεκάκο, θέλουν να αποκτήσουν τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό ως δανεικό, αλλά η ομάδα του Βίγο περιμένει πρόταση αγοράς, που είναι δύσκολο να βρει, μιας και ο παίκτης αγωνίστηκε ελάχιστα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το πόκερ ανάμεσα σε όλες τις πλευρές συνεχίζεται, με την ΑΕΚ να γνωρίζει ότι χρειάζεται υπομονή, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να φέρει τον Πινέδα στην Ελλάδα.



Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Εκτός 12άδας οι Νιλικίνα και Χολ
Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Εκτός 12άδας οι Νιλικίνα και Χολ
LIVE ΑΕΚ – Τσέλιε: Η ρεβάνς της «Ένωσης» στους «16» του Conference League
LIVE ΑΕΚ – Τσέλιε: Η ρεβάνς της «Ένωσης» στους «16» του Conference League
ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Γιακουμάκης
ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Γιακουμάκης
Καραλής: «Ξέρω πως μπορώ να πηδήξω πιο ψηλά από το 6,17μ.»
Καραλής: «Ξέρω πως μπορώ να πηδήξω πιο ψηλά από το 6,17μ.»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved