ΑΕΚ: Απασφάλισε ο Σιμόες - Ποιους «κάρφωσε» για την αποτυχημένη σεζόν
Intime.gr

ΑΕΚ: Απασφάλισε ο Σιμόες - Ποιους «κάρφωσε» για την αποτυχημένη σεζόν

ΑΕΚ: Τη δική του οπτική, για το φετινή «ναυάγιο» της Ένωσης, εξέφρασε ο Αντρέ Σιμόες, με ανάρτησή του, στα social media

Μετά από επτά χρόνια, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και πολλές αναμνήσεις, ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος μάλιστα, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα, για τη φετινή τραγική όπως εξελίχθηκε χρονιά της Ένωσης, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέσα από μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ο 32χρονος ανέλαβε την ευθύνη για το φετινό «ναυάγιο», ωστόσο «κάρφωσε» και άλλους, για την κατάληξη της φετινής ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τους ανθρώπους που έχτισαν το ρόστερ να πράξουν το ίδιο, να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες που τους αναλογούν, για να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πορτογάλος μέσος

«Τη βαθιά μου και ειλικρινή ευγνωμοσύνη σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Εφτασα από το πουθενά και γρήγορα έγινα ένας από εσάς. Η αγάπη ήταν τόσο μεγάλη και δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι αμοιβαίο. Η παράξενη αίσθηση του να είσαι αναγνωρίσιμος, να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν. Χωρίς αμφιβολία ήταν ένα πράγμα απίστευτο που δεν μπορούσε να με… προσπεράσει. Άνοιξα την καρδιά μου και έδωσα την ψυχή μου για τα πάντα. Προσπαθούσα πάντα να κάνω το καλύτερο για το σύλλογο. Νιώθω μία μεγάλη περηφάνια που αποτέλεσα μέρος της ιστορίας ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ και στον πρόεδρό της Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ και κυρίως στην ORIGINAL 21. Σε όλο το σταφ στα Σπάτα, σε όλους τους εργαζόμενους στο Μαρούσι, σε όλους τους προπονητές που αποτέλεσαν μέρος αυτής πορείας, σε όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 7 χρόνια. Γνώρισα φανταστικά άτομα που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Θα μπορούσε όλα να ήταν πολύ καλύτερα, θα μπορούσα να απολαύσω, αλλά μου άρεσε κάθε στιγμή που έζησα με τεράστιο πάθος.

Κάτι τελευταίο: Δε συμφωνώ με την ιδέα ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ζητάνε «συγγνώμη». Εμείς επίσης ταπεινώνουμε το όνομά μας, εκτός του ότι ταπεινώνουμε και το όνομα του συλλόγου. Ενας ποδοσφαιριστής υπογράφει ένα συμβόλαιο και πληρώνεται για: να είναι «παρών» σε κάθε προπόνηση, να τα δίνει όλα στην προπόνηση, να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, να είναι όλες τις ημέρες «παρών», ακόμα κι αν είναι άρρωστος ή τραυματίας. Ακόμα και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες.

Να χειροκροτεί στις νίκες, αλλά το κυριότερο να είναι «παρών» στις ήττες. Να μην κρύβεται από κανέναν. Να σηκώνει το κεφάλι, να το δείχνει και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Να ιδρώνει τη φανέλα. Να δίνει τα πάντα για την ομάδα, ξεχνώντας το προσωπικό του συμφέρον. Ποτέ να μην αφήνει ένα συμπαίκτη να πηγαίνει στον πόλεμο μόνος του, να δίνει κίνητρο στους συμπαίκτες, να βοηθά αυτούς που έρχονται από κάτω, να δίνει δύναμη και κουράγιο στους ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Να σέβεται όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου με τον ίδιο τρόπο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε όλοι έτσι. Εφυγα με το κεφάλι ψηλά γιατί έχω προσπαθήσει τα πάντα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Προφανώς έχω κι εγώ μερίδιο για την αποτυχία αυτής της σεζόν, που ήταν χωρίς αμφιβολία η χειρότερη της επταετίας που πέρασα εδώ. Σαν αρχηγός νιώθω την ανάγκη να αναλάβω την ευθύνη μου και το μερίδιο της αποτυχίας που μου αναλογεί σε αυτή τη σεζόν. Ετσι πρέπει να κάνουν και οι άλλοι που έχτισαν αυτό το ρόστερ.

Είμαι πολύ ευγνώμων για την Ελλάδα και για όλους τους ανθρώπους της. Είναι και θα είναι το σπίτι μου για πάντα»



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved