Ίνγκασον: «Έχουμε τον τρόπο να βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση»

Ίνγκασον: «Έχουμε τον τρόπο να βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση»

ΠΑΟΚ: Για την ενότητα που απαιτείται να υπάρχει στην ομάδα, μίλησε ο Ίνγκι Ίνγκασον λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα, έφτασε στο σημείο να αμφισβητείται για τη 2η θέση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα και αυτό με τους «πράσινους» για το Κύπελλο.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δικαιολόγησε τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο «δικέφαλος» λόγω των πολλών αγώνων, ενώ τόνισε πως γνωρίζουν οι πάντες πως να βγουν απ’ αυτή την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Ισλανδού στη Nova:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και την ανάγκη να βγάλει «αντίδραση»:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα στα τελευταία τρία παιχνίδια της χρονιάς. Έχουμε εμπιστοσύνη στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που θα είναι διαθέσιμοι. Είναι η προτεραιότητά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση. Είναι αυτό που θέλουμε, και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν είναι εύκολο να μην σκέφτονται τον τελικό:

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τη δεύτερη θέση και πρέπει να κερδίσουμε για να την κατακτήσουμε. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι σε μια εβδομάδα, και όλο αυτό το διάστημα συγκεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα της προηγούμενης Τετάρτης. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας πριν τον τελικό και αυτά τα παιχνίδια είναι ικανά να μας βοηθήσουν να πάρουμε αποτελέσματα και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ενόψει του τελικού».

Για το γεύμα της ομάδας:

«Είναι πολύ μεγάλη η σεζόν, θα φτάσουμε να έχουμε περίπου 60 παιχνίδια. Οπότε περνάμε πολύ χρόνο μέσα στη χρονιά μαζί, στα ταξίδια και στο ξενοδοχείο. Το γεύμα είχε κανονιστεί ήδη πριν από το παιχνίδι με τον Άρη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος για να βρεθούμε εκτός προπονήσεων και αγώνων. Να έχουμε μια ωραία κουβέντα και να αδειάσει το κεφάλι μας. Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ. Έχουμε περάσει καλές και δύσκολες στιγμές. Είναι λογικό σε μια τόσο μεγάλη σεζόν να έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα όσα έγιναν και πρωτοβουλίες όπως αυτή θα μας βοηθήσουν και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για τη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παλέψουμε για να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Το πιο σημαντικό τώρα να είμαστε όλοι ενωμένοι, ούτως ώστε να κλείσουμε τη σεζόν με καλό τρόπο. Για εμάς αυτό θα είναι να κλείσουμε τη σεζόν με χαμόγελο και να είμαστε περήφανοι για τα όσα έχουμε πετύχει. Έχουμε τρία παιχνίδια, ένα με τον Ολυμπιακό και ένα με τον Παναθηναϊκό πριν τον τελικό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα. Η ομάδα φέτος έχει καταφέρει να γράψει ιστορία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, να μην είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε δείξει τις προηγούμενες φορές ότι έχουμε τον τρόπο να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν μετράει να το λέμε, πρέπει να βγάλουμε την απαιτούμενη αντίδραση και να κλείσουμε τη σεζόν ικανοποιημένοι».

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε φέτος ήταν κλειστά και κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες, πως θα βρούμε την τελική πάσα για να πετύχουμε το γκολ, αλλά να είμαστε καλύτεροι και στο δικό μας μισό του γηπέδου και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος έχει πάρει το πρωτάθλημα και δεν θα έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι, και κάθε τέτοιο παιχνίδι είναι δύσκολο».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved