ΠΑΟΚ: Γεμάτος απουσίες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δύσκολα τα πράγματα και για Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Γεμάτος απουσίες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δύσκολα τα πράγματα και για Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την ΑΕΚ χωρίς έξι παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού και θα παίξει σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου, όμως, μετράει και πληγές.

Στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου πλην του Μιχαηλίδη φυσικά, δεν θα έχει στη διάθεσή του ακόμα επτά παίκτες! Τον Αουγκούστο που είναι και τιμωρημένος, αλλά και τους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Τσιγγάρα. Ενδεχομένως, να προφυλαχθεί και ο Μιτρίτσα, παρά το γεγονός ότι η μαγνητική του ήταν καθαρή (έγινε αλλαγή πριν την παράταση στο Φάληρο, επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο).

Από τους παίκτες που αναφέραμε οι περισσότεροι θα είναι εκτός και για το ντέρμπι την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεδομένα θ’ απουσιάσουν οι Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, ενώ λίγες είναι οι πιθανότητες στην παρούσα φάση για Βιεϊρίνια και Τσιγγάρα.

Στο δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Σ’ αυτή τη σεζόν της… ανακατασκευής το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν να βάλει τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα είναι στοιχεία που δεν περνούν μόνο μέσα από τις προπονήσεις, αλλά κι από τους αγώνες. Τα σημαντικά crash test. Όπως ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου.

Ένα crash test το οποίο ο ΠΑΟΚ πέρασε με επιτυχία και τώρα ετοιμάζεται για τα επόμενα. Ο Δικέφαλος, άλλωστε, έχει άλλους έξι αγώνες για τα Play Offs της Super League Interwetten πριν ασχοληθεί ξανά με το Κύπελλο.

Η Πέμπτη (28.04) ήταν μέρα ξεκούρασης. Από το απόγευμα της Παρασκευής (29.04) ξεκίνησε και πάλι η δουλειά. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι μαζί με τους προπονητές βγήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το πλάνο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέδωσε… μαθήματα τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε και πρακτική μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του καλούνται να διαχειριστούν και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι δεδομένα εκτός της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος που δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, έμεινε για θεραπεία, αλλά τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί.

Στη λίστα όσων αποχώρησαν αναγκαστικά κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Η μαγνητική του ήταν καθαρή κι ο παίκτης αναμένεται να μπει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος, υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική για να αξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του. Τέλος, ο Λέο Ζαμπά έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα, ενώ θεραπεία τόσο ο Χάρης Τσιγγάρας , ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση στον δεξί τετρακέφαλο, όσο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved