Χριστοβασίλης: «Ούτε με Σαββίδη, ούτε με Μαρινάκη» - Το ναυάγιο ΠΑΣ Γιάννινα-Άρη για Πίρσμαν

Χριστοβασίλης: «Ούτε με Σαββίδη, ούτε με Μαρινάκη» - Το ναυάγιο ΠΑΣ Γιάννινα-Άρη για Πίρσμαν

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στην επιστροφή των βαθμών και στις επαφές με τον Άρη για τον Πίρσμαν.

O μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επιστροφή των πέντε βαθμών από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και τις επαφές που έγιναν με τον Άρη για την πώληση του Μάρβιν Πίρσμαν τον Γενάρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστοβασίλης: «Ήταν αναμενόμενο από την αρχή, δεν υπήρχε θέμα ποτέ, όλα είναι καλά από την στιγμή που δικαιωθήκαμε στο εφετείο. Από το 2015 κρατά αυτή η υπόθεση, όμως ποτέ δεν έγινε μεταβίβαση μετοχών.

Ένα απλό χαρτί που δίναμε το δικαίωμα σε κάποιον να μας βρει αγοραστή, έγινε η αιτία για να φθάσουμε έως εδώ. Η ίδια επιτροπή επί 7 χρόνια εγκρίνει την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, αφού γνωρίζει πως εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν όλοι στις επιτροπές αποφασίζουν με το άκουσα, είδα κι αποφασίζουμε, τότε θα έχουμε αυτά τα ευτράπελα. Οι παίκτες μας μετά την απόφαση, ανέβασαν την ψυχολογία τους και θα προσπαθήσουμε στα 10 παιχνίδια των πλέι οφ να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός ξέφυγε από την αρχή. Μακάρι να κρίνονται τα πρωταθλήματα στους δύο βαθμούς διαφοράς για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε σαν ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ισότητα για όλες τις ομάδες, υπό την έννοια πως δεν δίνονται τα ίδια χρήματα σε όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα, αρκετές ομάδες θα έχουν προβλήματα με τις άδειες συμμετοχών τους στο πρωτάθλημα.

Όσο για τους διαιτητές, οι Έλληνες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, ας το κάνουν στην Ελλάδα όπως το κάνουν στο εξωτερικό, όταν διευθύνουν παιχνίδια σε άλλες χώρες. Οι Έλληνες διαιτητές δεν πρέπει να τάσσονται με την μία πλευρά ή την άλλη. Δεν διαφέρουν από τους ξένους συναδέλφους τους. Ίσως θα πρέπει και οι διαιτητές να γίνουν επαγγελματίες για να αλλάξει το σκηνικό».

Για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Πίρσμαν: «Κάποια στιγμή ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον Πίρσμαν. Δεν έγινε όμως η μεταγραφή. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ήταν μικρή η διαφορά τα Χριστούγεννα. Μπορεί να τον ήθελε τα Χριστούγεννα, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτησή του και το αναφέρω, γιατί η διαφορά στο οικονομικό ήταν πολύ μικρή».

Για την δήλωση του Αυγενάκη: «Ήταν πολύ μεγάλο λάθος για έναν άρχοντα του ελληνικού αθλητισμού να κάνει μία τέτοια δήλωση υπέρ του ΟΦΗ. Ήταν μία άστοχη δήλωση, ενώ γνώριζε πως εκκρεμούσε η απόφαση του εφετείου για τον ΠΑΣ κι εμείς δικαιωθήκαμε. Ο λόγος που το έκανε ήταν για να πάρει ψήφους από την Κρήτη. Τώρα, όμως, στην πόλη του θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα μετά από αυτό που έγινε. Ο Χριστοβασίλης είναι με τον Χριστοβασίλη και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε με τον Σαββίδη, ούτε με τον Μαρινάκη όπως λένε διάφοροι».Η ανανεωμένη Ducati Scrambler είναι η επιτομή της αερόψυκτης απλότητας
Η ανανεωμένη Ducati Scrambler είναι η επιτομή της αερόψυκτης απλότητας
Ασφαλιστικές οφειλές: Αποπληρωμή σε 24 αντί για 12 δόσεις - Η διαδικασία
Ασφαλιστικές οφειλές: Αποπληρωμή σε 24 αντί για 12 δόσεις - Η διαδικασία
Το Praga Bohema είναι το τσέχικο supercar που δεν έχεις ξανακούσει
Το Praga Bohema είναι το τσέχικο supercar που δεν έχεις ξανακούσει
Σούπερ μάρκετ: Κερδίζουν συνεχώς «πόντους» τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας
Σούπερ μάρκετ: Κερδίζουν συνεχώς «πόντους» τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας