Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Έμειναν εκτός εξάδας οι Ηπειρώτες

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Έμειναν εκτός εξάδας οι Ηπειρώτες

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο στην απόφαση της Εφέσεων ελπίζουν πλέον οι Γιαννιώτες για να παίξουν πλέι οφ.

Στο 0-0 έμειναν Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα, με το αποτέλεσμα αυτό να αφήνει τους Ηπειρώτες εκτός πλέι οφ. Η ελπίδα της ομάδας των Ιωαννίνων βρίσκεται πλέον στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για ανατροπή της ποινής του -5, για να μπορέσει να μπει στην εξάδα.

Ωστόσο, ο Βόλος είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ να έχει δοκάρι με τον Σνάιντερ στο 33’, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό, ψάχνοντας το γκολ, αλλά σε κάθε φάση, ο Λοντίγκιν δήλωνε παρών και καθάριζε για τον ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοσή του μετά το ημίωρο και έγινε πιο απειλητικός. Στο 33' μάλιστα άγγιξε το γκολ, αλλά το πλασέ του Σνάιντερ το απέκρουσε ο Κλέιμαν και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Ο Λοντίγκιν συνέχισε να κρατά το μηδέν, αντιδρώντας σωστά σε σουτ των Φερνάντες και Άλχο. Στο 41’ η κεφαλιά του Ντομίνγκεθ δεν βρήκε στόχο από κοντά για τον ΠΑΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος και πάλι ήταν πιο απειλητικός στο ξεκίνημα, με τον Φαν Βέερτ στο 57’ να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ αν και αρχικά ο Ορόζ είδε την κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Σνάιντερ ως τελευταίος παίκτης, ωστόσο η φάση εξετάστηκε από το VAR και διαπιστώθηκε οφσάιντ, οπότε ανακλήθηκε η αποβολή.

Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί κι αυτός να απειλήσει. Στο 76’ όμως ο Περέα στην αντεπίθεση έκανε το σουτ, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε. Στο 77’ η κεφαλιά του Κάργα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 79’ και το 84’ ο Νίνης απείλησε με σουτ, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα που χρειαζόταν τη νίκη να μη βρίσκει το γκολ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκουλέν, Ρίνερ, Μπαρτόλο, Άλχο, Ορόζ (72’ Νίνης), Ρεγκατέν, Φερνάντες (88’ Πουρίτα), Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Κορέα), Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος (72’ Μπρένερ), Στάνκο (58’ Καραχάλιος), Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (86’ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Περέα.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved