Παναιτωλικός-Λαμία 1-0: «Καθάρισε» με Νταγκό (photos+videos)

Παναιτωλικός-Λαμία 1-0: «Καθάρισε» με Νταγκό (photos+videos)

Παναιτωλικός-Λαμία: Οι Αγρινιώτες πήραν ανάσα παραμονή, ενώ οι Φθιώτες παραμένουν μπλεγμένοι.

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Λαμίας και πήρε βαθιά ανάσα παραμονής. Ο Νταγκό πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 56’ για τους Αγρινιώτες, ενώ ο Ντουάρτε είχε δοκάρι στο 80’.

Η Λαμία δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και δεν απείλησε ιδιαίτερα, με την ήττα να την κρατά σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Ανέστη στο τέρμα, δεξιός μπακ ήταν ο Μαλής κι αριστερός ο Χουχούμης. Στόπερ οι Λάρσον, Κορνέλιους και στα χαφ οι Αντούνες, Φλόρες. Ο Μεντόσα έπαιξε δεξί χαφ, ο Νταγκό αριστερό και ο Ντίας πίσω από τον Βέργο.

Η Λαμία επέλεξε τον Γκαραβέλη στο τέρμα, δεξιός μπακ ήταν ο Προβυδάκης κι αριστερός ο Σαραμαντάς. Στόπερ οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο και στα χαφ οι Τζανδάρης, Μπεχαράνο. Δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Μπανγκουρά και ο Καραμάνος κοντά στον Βέλλιο.

Δυνατά ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ορεξάτα το παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ από την αρχή. Κάποια σουτ του Βέργου στο 2’ και του Νταγκό στο 5’ δεν ανησύχησαν τον Γκαραβέλη, ενώ στο 15’ ο Τζανετόπουλος έδιωξε προ του Λάρσον, σε λάθος έξοδο του γκολκίπερ της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να απειλούν με κάποια σουτ των Μαλή και Νταγκό. Στο 27’ όμως ο Νταγκό μετά από γύρισμα του Βέργου, έστειλε με πλασέ τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία απείλησε στο 41’ με τον Μανούσο, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε.

Γκολάρα ο Νταγκό

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει για το γκολ, με τη Λαμία να ψάχνει τις αντεπιθέσεις για να γίνει απειλητική.

Στο 56’ ο Νταγκό έδειξε την ποιότητά του και με τρομερό σουτ πέτυχε το 1-0 για τους Αγρινιώτες.

Δεν αντέδρασε η Λαμία

Η Λαμία δεν μπορούσε να αντιδράσει, παρά τις αλλαγές του Γρηγορίου. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 72’ ο Βέργος έκανε ένα σουτ, που δεν ανησύχησε τον Γκαραβέλη, ενώ στο 80’ το πλασέ του Ντουάρτε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 84’, με την κεφαλιά του Μανούσου να περνά άουτ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Λάρσον (77’ Βργκοτς), Κορνέλιους Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόσα (59’ Ντουάρτε), Νταγκό (77’ Μόρσεϊ), Ντίας (85’ Τσιγγάρας), Βέργος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Τζανδάρης (62’ Αραμπούλι), Μπεχαράνο, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά (68’ Ρόμανιτς), Βέλλιος (46’ Νούνιες).



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved