Αστέρας Τρίπολης: Ευρώπη ονειρεύεται ο Καρμόνα

Αστέρας Τρίπολης: Ευρώπη ονειρεύεται ο Καρμόνα

Αστέρας Τρίπολης: Ο Νταβίντ Καρμόνα μίλησε για την πορεία των Αρκάδων.

Ο Νταβίντ Καρμόνα ξεχωρίζει φέτος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 25χρονος Ισπανός δεξιός μπακ μίλησε στο arcadiasports.gr για την πορεία του ίδιου και της ομάδας του και δεν έκρυψε ότι επιθυμία του είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ίδιο: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μπούμε στα Play Off. Έχουμε μπει σε μια πολύ κρίσιμη φάση, είναι η στιγμή για να τα δώσουμε όλα».

Για τις ασίστ: «Προσπαθώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνατότητες. Είτε με κάποια ασίστ είτε με κάποιο γκολ. Για μένα είναι το ίδιο από την στιγμή που η ομάδα καταφέρνει να κερδίζει βαθμούς, εγώ χαίρομαι που μπορώ να την βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Για την ομάδα: «Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Είμαστε θεωρώ μια από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και προσπαθούμε πάρα πολύ σκληρά έτσι ώστε τις αδυναμίες που έχουμε ή να τις κρύψουμε ή να τις βελτιώσουμε. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της κάτι που είναι πολύ σημαντικό, σου δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

Για το θέση του Αστέρα μετά το νικηφόρο σερί: «Αυτή την στιγμή δεν αισθανόμαστε κάποιο ιδιαίτερο άγχος για την θέση που βρισκόμαστε, αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και θέληση να δείξουμε ακόμα περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις καλές και κακές στιγμές: «Ευχάριστη στιγμή, είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το οποίο για μας ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παιχνίδι "κλειδί" κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για εμένα ήταν διπλή η χαρά, γιατί κατάφερα να δώσω την ασίστ που προήλθε και το γκολ της νίκης, ήμασταν με τους φιλάθλους μας το γιορτάσαμε ήταν ευχάριστη στιγμή. Για δυσάρεστη στιγμή, δεν θα έλεγα ότι μπορεί να μου έρθει στη μνήμη κάτι δυσάρεστο ή άσχημο. Ελπίζω να μην συμβεί κάτι στο μέλλον. Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και θέληση μέχρι τέλους».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Οι εντυπώσεις μου είναι αρκετά καλές. Από την δικιά μου πλευρά θεωρώ έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα και αρκετά καλά σε αυτό το πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, έχει αρκετή φυσική επαφή, απαιτεί φυσική κατάσταση και να είσαι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Θεωρώ μέχρι τώρα τα έχω πάει αρκετά καλά».

Για την Ελλάδα: «Είμαι ενθουσιασμένος με την Ελλάδα. Οι εντυπώσεις μου είναι καταπληκτικές. Μου αρέσει το μέρος που μένω, η Τρίπολη. Είναι μια μικρή πόλη, ήσυχη, μου θυμίζει το μέρος που κι εγώ γεννήθηκα. Το φαγητό είναι καταπληκτικό, μου αρέσει η ελληνική σαλάτα. Γενικότερα όλα τα φαγητά που έχω δοκιμάσει είναι καλά. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω εδώ».

Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: «Είναι κάτι πολύ λυπηρό. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θεωρώ το ποδόσφαιρο και η βία έχουν τελείως ξεχωριστούς δρόμους, τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν ξεχωριστούς δρόμους. Είμαι λυπημένος για αυτή την κατάσταση και μακάρι να ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Το ποδόσφαιρο δεν έχει χώρο για κάτι τέτοια».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον αντίπαλο: «Από ομάδες θα ξεχώριζα τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είναι αρκετά καλές ομάδες. Για κάποιο αντίπαλο που μου δημιούργησε προβλήματα και θεωρώ ότι έχει μια καλή ποιότητα είναι ο Αϊτόρ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχω ξανά αντιμετωπίσει όταν ήμουν στη Σεβίλλη, τον βρήκα και εδώ. Θεωρώ πως είναι ένας αρκετά καλός ποδοσφαιριστής, με ποιότητα και καλός στο ένας εναντίον ενός. Αν και καταφέραμε και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό».

Για το αν τα όνειρά του με τον Αστέρα περιλαμβάνουν ευρωπαϊκό ταξίδι: «Σίγουρα, για όλους μας όχι μόνο για εμένα θα είναι κάτι απίστευτο να το πετύχουμε, θα είναι ένα όνειρο που θα πραγματοποιηθεί, κάτι καταπληκτικό. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και γιατί το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά υψηλό και γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο και είναι σχετικά οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ωστόσο από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να έχουμε την συνείδηση μας καθαρή στο τέλος».

Για τον κόσμο: «Έχουμε τεράστια διάθεση, τεράστια θέληση, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τους δώσουμε την χαρά. Γνωρίζουμε πόσο το θέλουν και οι ίδιοι, ξέρουν ότι και εμείς το θέλουμε το ίδιο και ακόμα περισσότερο. Θα παλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε αυτό τον δύσκολο στόχο».



Πρωταθλητής Ελλάδας στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός
Πρωταθλητής Ελλάδας στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Ιωαννίδη – «Αποφασισμένη να τον αποκτήσει»
Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Ιωαννίδη – «Αποφασισμένη να τον αποκτήσει»
Euro 2024, Σερβία - Αγγλία 0-1: Το γκολ του Μπέλιγχαμ νίκησε και το άγχος!
Euro 2024, Σερβία - Αγγλία 0-1: Το γκολ του Μπέλιγχαμ νίκησε και το άγχος!
Premier League: Έκλεισε τον Ολίσε με εξαετές συμβόλαιο η Τσέλσι
Premier League: Έκλεισε τον Ολίσε με εξαετές συμβόλαιο η Τσέλσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved