Παναιτωλικός-Άρης 0-2: Ανάσα για την εξάδα από την άσπρη βούλα! (videos+photos)

Παναιτωλικός-Άρης 0-2: Ανάσα για την εξάδα από την άσπρη βούλα! (videos+photos)

Παναιτωλικός-Άρης: Στη Λαμία οι Θεσσαλονικείς έχασαν δύο πέναλτι κι αποκλείστηκαν στο Κύπελλο, στο Αγρίνιο τα έβαλαν, αν και τραβηγμένα και πήραν νίκη ανάσα με 2-0 για την είσοδο στα πλέι οφ. Οργή για τη διαιτησία στους γηπεδούχους.

Ο Άρης ήταν πληγωμένος από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.

Με δύο χαμένα πέναλτι, το δεύτερο στο 123'... Πήγε, λοιπόν, να υποδεχθεί τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό, ο οποίος είχε νίκες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Ο Άρης, λοιπόν, βρήκε σύμμαχο τον Τζήλο και το VAR, πήρε ένα ανύπαρκτο  πέναλτι και άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Ματίγια, πήρε κι ένα δεύτερο αυστηρό στο 20', το οποίο αξιοποίησε ο Καμαρά και έφυγε από το Αγρίνιο με σπουδαίο διπλό με 0-2.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς με αγώνα λιγότερο έπιασαν τον ΟΦΗ στην εξάδα, ενώ ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία ο ίδιος να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ και φυσικά «βράζει» για τη διαιτησία.

Σχηματισμοί

Ο Παναιτωλικός είχε τον Μελίσσα στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Αποστολάκης κι αριστερό ο Χουχούμης. Στόπερ οι Μαλής, Βργκοτς και στα χαφ οι Αντούνες, Φλόρες. Ο Ντουάρτε έπαιξε δεξιά, ο Μπαρμπόσα αριστερά και ο Μεντόζα πίσω από τον Καρέλη.

Ο Άρης είχε τον Σιαμπάνη στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σούντγκρεν κι αριστερό ο Γκάνεα. Στόπερ οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς, στα χαφ οι Ματίγια, Σάσα, οι Γκάμα, Μαντσίνι στα άκρα και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά.

Τραβηγμένο πέναλτι και 0-1 ο Άρης!

Το ματς πήρε φωτιά μόλις στο 3’. Σε μονομαχία του Φλόρες με τον Εντιαγέ, ο τελευταίος φάνηκε να γλιστράει και να πέφτει στη μεγάλη περιοχή και ο Τζήλος έδωσε πέναλτι, ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες. Δεν φάνηκε να υπάρχει πέναλτι και προς έκπληξη με την απόφαση συμφώνησαν στο VAR και οι Ζαμπάλας, Σπυρόπουλος. Ο Ματίγια στο 5’ εκτέλεσε το πέναλτι κι ευστόχησε για το 0-1.

Ακυρώθηκε γκολ, νέο  πέναλτι και 0-2!

Στο 10’ ακυρώθηκε σωστά γκολ ως οφσάιντ του Καρέλη και στο 12’ σουτ του Εντιαγέ, η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 14’ σουτ του Μαντσίνι η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Μελίσσας.

Στο 20’ έγινε το 0-2. Ο Καμαρά πέρασε στον Μαντσίνι, αυτός πήγε να περάσει τον Μελίσσα και έπεσε στο έδαφος. Ο Μελίσσας δεδομένα βρήκε μπάλα, αλλά σε κάποια ριπλέι ενδεχομένως ταυτόχρονα να βρίσκει και το πόδι του Μαντσίνι. Σε κάθε περίπτωση κι αυτό ήταν αυστηρό. Ο Τζήλος, λοιπόν, έδωσε το πέναλτι, το VAR πάλι συμφώνησε και αυτή τη φορά ευστόχησε ο Καμαρά για το 0-2.

Ο Άρης πλέον είχε ισχυρό προβάδισμα, ήταν πιο απελευθερωμένος και στο 22’ πλασέ του Καμαρά ήταν άστοχο. Στο 23’ ο Παναιτωλικός απείλησε, αλλά το σουτ του Καρέλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιαμπάνης.

Στο 33’ ο Αποστολάκης πάτησε περιοχή και η σέντρα σουτ που επιχείρησε βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Στο 45’+1’ ο Άρης άγγιξε το 0-3. Ο Εντιαγέ έστρωσε στον Γκάμα, το σουτ του οποίου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

 

Το πάλεψε ο Παναιτωλικός, κράτησε ο Άρης

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος για να πετύχει ένα γκολ και να μπει στο παιχνίδι. Στο 47’, όμως, το σουτ του Μεντόσα απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιαμπάνης και στο 60’ οι Αγρινιώτες είχαν δοκάρι. Σε λάθος του Εντιαγέ, ο Μεντόσα πήρε τη μπάλα κι εκτός μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε δυνατό αριστερό σουτ. Η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, εκτός γραμμής και ο Γκάνεα τη γύρισε με το κεφάλι στον Σιαμπάνη.

Ο Άρης διαχειρίστηκε στη συνέχεια το ματς, ενώ ο Παναιτωλικός έδειχνε να έχει αποδεχθεί την ήττα. Στο 85' σουτ του Βέργου απέκρουσε ο Σιαμπάνης. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Βργκοτς (62’ Μάρτενσον), Αντούνες, Φλόρες (84' Τσιγγάρας), Μεντόζα, Ντουάρτε (62’ Μόρσεϊ), Μπαρμπόσα (84' Χ. Μπελεβώνης), Καρέλης (62’ Βέργος).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια (84' Σάκιτς), Εντιαγέ (84' Μάνος), Μαντσίνι (62’ Ματέο Γκαρσία), Σάσα, Γκάμα (62’ Ιτούρμπε), Καμαρά (90' Λόπεθ).



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved