Απόλλων Σμύρνης-Άρης 0-0: Stop και για τους «κίτρινους» στη Ριζούπολη (photos+videos)

Απόλλων Σμύρνης-Άρης 0-0: Stop και για τους «κίτρινους» στη Ριζούπολη (photos+videos)

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να κρατά και τον Άρη στο 0-0. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστική και αμυντικά φρόντισε να μη δώσει πολλούς χώρους στους «κίτρινους».

Τελικά το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό και τον Άρη να χάνει έδαφος στην προσπάθειά του να μπει στην εξάδα.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Μάρκο Γκρότε είχε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του για την ενδεκάδα του Απόλλωνα και στο βασικό σχήμα πήραν θέση οι Σλίβκα, Άλβες, Ιωαννίδης.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε, αναγκαστικά, αρκετές αλλαγές στις επιλογές του, με τον Ματίγια να προτιμάται αντί του Τζένγκο και τον Μαντσίνι να παίζει σε θέση φορ.

Χλιαρό ξεκίνημα

Τα πρώτα 20 λεπτά δεν έκρυβαν συγκινήσεις στη Ριζούπολη, καθώς Απόλλων και Άρης δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία. Οι «κίτρινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την αντεπίθεση για να απειλήσουν.

Στο 28’ σημειώθηκε μια πολύ καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Μαντσίνι να πλασάρει στο δοκάρι του Βέρχουλστ, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και η φάση ήταν σαν να μην έγινε.

Καλός ρυθμός και ευκαιρίες

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε. Στο 36’ ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 37’ ο Ντεντάκης έκοψε σωτήρια τον Γκάμα πριν κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή.

Ξεκίνημα με γκολ… οφσάιντ

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48’ ο Ιωαννίδης πλάσαρε και σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε γιατί ήταν οφσάιντ.

Στο 55’ ο Μπαξεβανίδης έκανε τη λόμπα, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε, σε μια ακόμη καλή στιγμή του Απόλλωνα.

Ο Άρης στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας και πολιορκούσε τα καρέ του Βέρχουλστ, χωρίς να μπορεί να απειλήσει. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Φωτιά στο ματς στο φινάλε

Στο 79’ ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το φάουλ, με τον Βέρχουλστ να απομακρύνει με γροθιές. Στο 88’ ο Λόπεθ έκανε το ψαλίδι μέσα στην περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του Απόλλωνα μπλόκαρε με ευκολία.

Ο Απόλλωνας βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 90’ ο Φαν Λα Πάρα μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Κουέστα. Στο επόμενο λεπτό, ο Σίγκνιεβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του υπό πίεση δεν βρήκε στόχο.

Στις καθυστερήσεις ο Άρης έψαξε το γκολ, αλλά ο Μπράμπετς κόπηκε από τον Φατιόν, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Απόλλων Σμύρνης (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ρόνιε, Άλβες, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Σλίβκα, Γιαννιώτας (46’ Μαρτίνες), Παμλίδης (77’ Φαν Λα Πάρα), Παπαγεωργίου (85’ Φατιόν), Ιωαννίδης (68’ Σίγκνιεβιτς).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα (64’ Τζένγκο), Ματίγια (64’ Εντιαγέ), Γκαρσία (70’ Λόπεθ), Μπερτόγλιο (86’ Χαΐροβιτς), Γκάμα, Μαντσίνι.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved