ΟΦΗ: Με Σωτηρίου στην Τρίπολη

ΟΦΗ: Με Σωτηρίου στην Τρίπολη

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τρίτης (4/1, 19:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τον Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει την 21μελή. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας της Κρήτης είναι πως θα έχει στη διάθεσή του αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Μέχρι τη Δευτέρα (2/1) υπήρχε μόνο ένας διαθέσιμος τερματοφύλακας, δηλαδή ο Μπόι Βάτερμαν, αφού ο Ντέβις Επασί έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα, ο Δημήτρης Σωτηρίου είναι τραυματίας, ενώ ο Βασίλης Σηφάκης απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης. Εν τέλει ο Σωτηρίου ενημέρωσε τον Νιόπλια πως αισθάνεται καλύτερα και για να μην ταξιδέψει η αποστολή με έναν μόνο τερματοφύλακα στην Αρκαδία, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας.

Αναφορικά στον 24χρονο Ολλανδό Μπόι Βάτερμαν, αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν, στο οποίο θα αγωνιστεί ο 24χρονος Ολλανδός. Ο Βάτερμαν κάθησε κάτω από τα δοκάρια και στον εκτός έδρας αγώνα με το Βόλο, ενώ «μετράει» και τρεις συμμετοχές 90 λεπτών στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας

Στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ δεν συμμετείχε ο τιμωρημένος (λόγω αποβολής στο προηγούμενο ματς) Μεγιάδο, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ο ανέτοιμος Τοράλ, o διεθνής με την Εθνική Καμερούν Επασί και ο τραυματίας Ουές.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Στην 21μελή αποστολή που θα “πετάξει” στις 14:30 με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη, για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα, συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Γκαγιέγος, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Λάμπρου, φαν Ντούινεν, Γρίβας, Καμάου, Τσιλιανίδης, Καστάινιος και Ντούρμισάι.

Ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στην Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης 5/1 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μέσω πτήσης από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved