Παναθηναϊκός: Θα πάρει χρόνο το θέμα Γιοβάνοβιτς (Photos)

Παναθηναϊκός: Θα πάρει χρόνο το θέμα Γιοβάνοβιτς (Photos)

Παναθηναϊκός: Δεν είναι άμεση προτεραιότητα ούτε της ΠΑΕ ούτε του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η συζήτηση για νέο συμβόλαιο, παρά την κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας και μετά το καλοκαίρι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν από κάποιους μήνες, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε τη χρονική διάρκεια του ενός έτους. Διότι όπως ο ίδιος εξήγησε, προτιμά πρώτα να βλέπει το κλίμα στην κάθε ομάδα που εργάζεται, προτιμά να βλέπει αν η δουλειά του φέρνει αποτέλεσμα.

Στοιχείο σημαντικό για κάθε τεχνικό όπως είναι λογικό. Το οποίο και διευκολύνει και τις ίδιες τις ομάδες, προκειμένου αν δεν… τραβήξει η συνεργασία και δεν ταιριάξουν οι δύο πλευρές, να μη χρειάζονται αποζημιώσεις και «σπάσιμο» συμβολαίων.

Αυτό που εύκολα διαπιστώνει ο καθένας, είναι πως η εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, αρχίζει να φαίνεται. Η δουλειά του έμπειρου τεχνικού βγαίνει στο χορτάρι, η ομάδα έχει αλλάξει αγωνιστική ταυτότητα, από έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα το τι είναι ο συγκεκριμένος σύλλογος και κυρίως το που πρέπει να είναι.

Είναι λογικό αυτό να έχει φέρει ένθερμους υποστηρικτές στις τάξεις του κόσμου των «πράσινων» για τον Σέρβο. Οι πλειοψηφία των φίλων του «τριφυλλιού», δεδομένα επιθυμούν την παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα επιτευχθεί έστω ο μίνιμουμ στόχος της Ευρωπαϊκής εξόδου. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ανοιχτό ακόμη και το… μπάσιμο στην πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος.

Κυρίως όμως υπάρχει το αγωνιστικό πρόσωπο που αρέσει στον κόσμο. Η φιλοσοφία, η αγωνιστική ταυτότητα που «δείχνει» ο Παναθηναϊκός. Μην έχοντας την παραμικρή σχέση με την καταστροφική περίοδο της περασμένης σεζόν. Έτσι, ήδη πολλές συζητήσεις αφορούν το γιατί δεν αρχίζουν κουβέντες ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου.

Η αλήθεια είναι πως αμφότερες οι πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες μέχρι τώρα. Και η ΠΑΕ από την εργατικότητα του Γιοβάνοβιτς και τα αποτελέσματα που φαίνονται ολοένα και περισσότερο, αλλά και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός απ’ το κλίμα που έχει βρει στο «Γ. Καλαφάτης» και τις συνθήκες δουλειάς μέχρι τώρα.

Αυτό δε σημαίνει πως… καίγονται για να προχωρήσουν τις συζητήσεις. Άλλωστε δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστή που μπορεί να υπογράψει απ’ την 1η Ιανουαρίου σε ομάδα της αρεσκείας του. Είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Ειδικά απ’ την πλευρά του Γιοβάνοβιτς, θα μετρήσει σημαντικά το επίπεδο της επιτυχίας του. Διότι αυτό θα φέρει έξτρα στήριξη απ’ τον κόσμο και φυσικά έξτρα διάθεση στην ομάδα για να κρατήσει τόσο αυτόν όσο και το επιτελείο του.

Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές θεωρούν απόλυτα δίκαιο τεχνικό τον Σέρβο. Ακόμη κι αυτοί που δεν αγωνίζονται με μεγάλη συχνότητα. Επίσης ένα σημαντικότατο στοιχείο, ειδικά με όσα πέρασε σε επίπεδο αποδυτηρίων η ομάδα, επί παρουσίας Λάζλο Μπόλονι.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved