Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Διούδη για τη συνύπαρξη με τον Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Διούδη για τη συνύπαρξη με τον Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Ο Διούδης ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας και μίλησε για τη συνεργασία με τον Μπρινιόλι.

Ο Σωκράτης Διούδης βραβεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/12) στα 40ά βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της περασμένης σεζόν (2020/21) στη Super League.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της NOVA για την καλύτερη απόκρουσή του, αλλά και τον ανταγωνισμό με τον... εαυτό του προκειμένου να γίνεται καθημερινά καλύτερος. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως οι συνάδελφοί μου μού κάνουν αυτή την τιμή και με βραβεύουν ως τον καλύτερο τερματοφύλακα και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό, καθώς και τους προπονητές που συνεργάστηκα την προηγούμενή σεζόν, γιατί ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησε στο να διακριθώ μέσα από τη σημαντική δουλειά.

Η καλύτερη απόκρουση ήταν αυτή κόντρα στο ΟΦΗ. Ήταν αρκετά δύσκολη. Νομίζω το καλύτερο μου ματς ήταν κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Συνήθως τις πραγματικά μεγάλες τις καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν είναι τόσες πολλές όσες νομίζετε, εσείς που τις βλέπετε από έξω. Το να κάνω μία εντυπωσιακή απόκρουση και να το δω μετά στην τηλεόραση και να πω εκείνη τη στιγμή πως δεν είχα καταλάβει πόσο εντυπωσιακή ήταν, ήταν σε ένα ματς πριν 3 χρόνια νομίζω, σε ένα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μία κεφαλιά του Πρίγιοβιτς. Εκείνη τη στιγμή δεν την είχα καταλάβει πως ήταν τόσο δύσκολη και όταν την είδα απόρησα και εγώ».

Ερωτηθείς για ποιο λόγο είναι η απόκρουση με τον ΟΦΗ η καλύτερη, ο Διούδης απάντησε: «Είχα κάνει κίνηση να καλύψω το 1ο δοκάρι και είδα ενστικτωδώς τη μπάλα στην αντίθετη κατεύθυνση οπότε έπρεπε γρήγορα να πατήσω δυνατά και να αλλάξω κίνηση».

Οσο για τη... μοναξιά του τερματοφύλακα; «Ωραία μοναξιά για εμένα. Μου αρέσει η αίσθηση κάτω από τα δοκάρια και ουσιαστικά είμαστε ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας και όταν όλα έχουν χαθεί από τους υπόλοιπους μπορούμε να δώσουμε εμείς τη λύση. Νομίζω έχει και αυτό τη χάρη του».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας την τελευταία 10ετία, ο Σαλονικιός τερματοφύλακας απάντησε πως «...εμένα προσωπικά μου αρέσει ο Τερ Στέγκεν. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε μία δύσκολη συγκυρία. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ομάδα που ήταν παλιότερα. Παράλληλα και ο Έντερσον της Σίτι είναι εκπληκτικός».

Τέλος, μίλησε και για τον ανταγωνισμό κάτω απ’ τα «πράσινα» γκολπόστ με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Έχω μια διαφορετική αντίληψη για αυτό που λέτε ανταγωνισμό. Τουλάχιστον σε εμένα ο ανταγωνισμός είναι μόνο με τον εαυτό μου. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερινά. Σίγουρα όταν έχεις καλύτερους συμπαίκτες και βελτιώνουν το επίπεδο της προπόνησης βοηθάει στο να βάλεις και νέα στοιχεία στο παιχνίδι σου».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved