Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1: Στην εξάρα απάντησε με τεσσάρα και προσπέραση (photos)

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1: Στην εξάρα απάντησε με τεσσάρα και προσπέραση (photos)

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης: Οι Περιστεριώτες νίκησαν 4-1 την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και προσπέρασαν τον αντίπαλό τους στη βαθμολογία.

Ο Ατρόμητος ήταν τελευταίος και προερχόταν από την εξάρα που δέχθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Το ματς με τον προτελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης, λοιπόν, ήταν τελικός. Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, έκαναν αρκετές φάσεις και δίκαια νίκησαν με το επιβλητικό μάλιστα 4-1 την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και την προσπέρασαν στη βαθμολογία. Δύο γκολ σημείωσε ο Κουλούρης κι από ένα οι Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, ενώ για τον Απόλλωνα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φατιόν. 

Σχηματισμοί

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Χατζζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, δεξί μπακ χαφ ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερά ο Καστεγιάνο. Στα χαφ οι Σάλομον, Χαρίσης και οι Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ πλαισίωναν τον Κουλούρη.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε στο τέρμα τον Κότσαρη, δεξί μπακ ήταν ο Μπαξεβανίδης κι αριστερό ο Τουτουαρίμα. Στόπερ οι Λισγάρας, Άλβες, στα χαφ οι Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα και οι Παμλίδης, Φαν λα Πάρα στήριζαν τον Ιωαννίδη σε διάταξη 4-3-3.

Γκολ ο Σπιριντόνοβιτς!

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και στο 4' ο Σπιριντόνοβιτς αστόχησε για λίγο στο  σουτ που επιχείρησε.

Στο 9’, όμως, ο ίδιος βρήκε δίχτυα. Ο Γιαννιώτης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σπιριντόνοβιτς, ο Λισγάρας αδράνησε και ο Σέρβος έκανε το 1-0.

Στο 10' ο Κότσαρης νίκησε τον Κουλούρη, που πήγε να σκοράρει με τακουνάκι για το 2-0.

Ισοφάριση με VAR

Στο 14’ ο Απόλλων βρήκε την ευκαιρία για το 1-1. Ο Άλβες με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη και στη συνέχεια γύρισμα του Ιωαννίδη, η μπάλα απομακρύνθηκε από το χέρι του Χατζηισαϊα. Ο Καμπάκοφ δεν έδειξε τίποτα, αλλά κλήθηκε στο VAR να δει τη φάση κι έδωσε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε στο 18’ ο Φατιόν για το 1-1.

Στο 21’ ο Κουλούρης έκανε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 36’ ο  Κουλούρης σούταρε και ο Κότσαρης μπλόκαρε.

Γκολάρα ο Μουνίθ

Η πίεση του Ατρόμητου καρποφόρησε στο 40’. Ο Σπιριντόνοβιτς προσπάθησε να συνδυαστεί με τον Κουλούρη, η μπάλα στρώθηκε στον Μουνίθ κι αυτός μ’ εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 45’ ο Χαρίσης σούταρε και ο Κότσαρης απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια ο Λα Πάρα αστόχησε για τους φιλοξενούμενους.

Καθάρισε ο Κουλούρης

Ο Ατρόμητος μπήκε για να τελειώσει το ματς και θα το έκανε νωρίτερα, αν ο Κότσαρης δεν πραγματοποιούσε σωτήριες αποκρούσεις.

Στο 48’ ο Κότσαρης νίκησε στο τετ α τετ τον Σπιριντόνοβιτς, ενώ στο 56’ αδύναμο σουτ του Ντεντάκη κατέληξε στα χέρια του Γιαννιώτη.

Στο 59’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-1. Ο Σπιριντόνοβιτς πάσαρε στον αμαρκάριστο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος, όμως, νικήθηκε από τον Κότσαρη.

Στο 68’ τελείωσε το ματς. Ο Λισγάρας έκανε πέναλτι στον Κουλούρη, ο Καμπάκοφ το καταλόγισε και κλήθηκε στο VAR να δει αν πρόκειται και για κόκκινη. Εξέτασε τη φάση, έδειξε την κόκκινη στον Λισγάρα και ο Κουλούρης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-1.

Στο 75’ έγινε το 4-1. Ο Μουνίθ έβγαλε στον Καστεγιάνο, αυτός από αριστερά γύρισε στον αμαρκάριστο Κουλούρη που πλάσαρε, ο Κότσαρης απέκρουσε προσωρινά και ο φορ του Ατρόμητου έκανε το 4-1 με διπλή προσπάθεια.

Το ματς έκλεισε με τον Ντένιτς να σημαδεύει το δοκάρι του Κότσαρη στο 93’.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας (80’ Παπαδόπουλος), Στρούγγης, Σάλομον, Χαρίσης (81’ Ντένιτς), Σπιριντόνοβιτς (86’ Πιζάνο), Μουνίθ (80’ Μπεντινέλι, Κουλούρης (86’ Τζαβίδας).

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46’ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Παμλίδης (46’ Ντάουντα), Φαν λα Πάρα, Ιωαννίδης (69’ Μαρτίνες).

 



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved