Δημητρίου: «Διακαής πόθος ο Σάντος» - «Ο Κλάτενμπεργκ κοστίζει 900.000 ευρώ, να πληρώσει το Big-4»

Δημητρίου: «Διακαής πόθος ο Σάντος» - «Ο Κλάτενμπεργκ κοστίζει 900.000 ευρώ, να πληρώσει το Big-4»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου μίλησε για τον διάδοχο του Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα και τους Έλληνες στην ενδεκάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στη Δίκη του OPEN κι αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας. 

Για τον διάδοχο του Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο Δημητρίου δεν έκρυψε ότι διακαής πόθος παραμένει ο Φερνάντο Σάντος, ενώ αποκάλυψε πόσο κοστίζει ο Κλάτενμπεργκ. Μίλησε επίσης για όριο Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρίου:

Για τον έλεγχο με τις μάσκες στα γήπεδα: Δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο για μάσκες στις εξέδρες. Δεν είναι εφικτό».

Για τον Αυγενάκη: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον κ. Αυγενάκη. Δεν έχουμε καλή συνεργασία μαζί του. Ποτέ δεν βρεθήκαμε. Με τον κ. Ζαγοράκη – απ’ ό,τι μου είχε πει - όχι δεν είχαν βρεθεί. Γνώριζα ότι δεν είχε κάνει ραντεβού μαζί του ο κ. Ζαγοράκης και είχε κάνει κάποιες επαφές με τον κ. Γεραπετρίτη».

Για την κατάσταση με τις Ενώσεις: Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται με τις Ενώσεις. Χρειάζονται χρηματοδότηση από την Πολιτεία αλλιώς θα κλείσουν».

Για τον Φαν'τ Σχιπ: «Επιβεβαιώθηκε η αποχώρησή του. Όχι δεν είχαμε μιλήσει πριν κάνει την ανάρτησή του. Πίστευα πως θα γίνει ένα ραντεβού της διοίκησης με τον κ. Φαν'τ Σχιπ. Είχαμε πει να γίνει ένα ραντεβού τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι. Ο προπονητής είχε και έχει υποχρέωση πρώτα να ανακοινώσει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας το οτιδήποτε και μετά να κάνει ό,τι κάνει.

Είχα πει στους συνεργάτες μου να κλειστεί το ραντεβού με τον κ. Φαν'τ Σχιπ. Ήταν ατυχής η φράση του Φαν'τ Σχιπ για διαφορά στο όραμα. Τελείως ατυχής. Έπρεπε να πάρει την ανάλογη απάντηση. Σε 2 διοργανώσεις δεν πέτυχε τους στόχους του. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πετυχημένη η παρουσία.

Για τον διάδοχο και τον Σάντος: Είναι δεδομένο πως θα είναι ξένος ο επόμενος προπονητής. Όχι δεν έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους. Διακαής μου πόθος είναι ο Σάντος. Δεν λέω ότι θα έρθει. Όχι δεν έχουμε κάνει συζήτηση».

Για την έλλειψη ελλήνων παικτών στις ομάδες: Πρέπει να βάλουμε ένα όριο. Στην 11άδα να παίζουν τουλάχιστον τέσσερις Έλληνες βασικοί. Αυτή θα είναι η πρότασή μου».

Για το αν θα διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές και τους μισθούς στην ΕΠΟ: «Είναι νωρίς ακόμη για το αν θα είμαι υποψήφιος. Για το οργανόγραμμα θεωρώ ότι είναι μια εσωτερική διαδικασία της Ομοσπονδίας. Πιστεύω ότι ο εκτελεστικός έκανε λάθος εκεί. Δε νομίζω ότι δε θα ψηφιζόταν από την πλειοψηφία του ΔΣ. Δεν έχουμε προβλήματα με τον Φιλιππούση, όλα καλά βαίνουν. Εγώ δεν πληρώνομαι. Ο κ. Βασιλειάδης πέρασε στο νόμο ότι πρέπει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να έχει έναν μισθό. Αλλαξε το νόμο ο Αυγενάκης. Η συνέλευση της οοσπονδίας είχε αποφασίσει για έναν μισθό 5000 ευρώ, τώρα δεν υπάρχει μισθός. Το 99% των προέδρων που είχε προβλήματα με τη δικαιοσύνη έμπλεξαν χωρίς να φταίνε».

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Τον επέβαλε η ΟΥΕΦΑ, η οποία δεν πληρώνει τα μισά. Ο Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του κοστίζουν 900.000 ευρώ. Η ΕΠΟ έχει δώσει 600.000. Έφυγε έγγραφο από την ΕΠΟ να πληρώσουν οι «Big 4» το υπόλοιπο ποσό. Τον ήθελαν τα μεγάλα σωματεία. Με την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ξένος αρχιδιαιτητής είναι απαραίτητος. Όχι με τόσα χρήματα και να μην είναι τόσοι πολλοί οι ξένοι. Να είναι 1-2 οι ξένοι. Golden boys; Δεν υπάρχουν 10.000 το μήνα. Βάλαμε στο λογιστήριο εταιρία που ελέγχει τα πάντα».

 



BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved