Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3: Έβγαλε μαχητική ψυχή και έκανε σπουδαία ανατροπή! (videos+photos)

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3: Έβγαλε μαχητική ψυχή και έκανε σπουδαία ανατροπή! (videos+photos)

Λαμία-Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Αραμπούλι, αλλά στο δεύτερο μέρος έβγαλε πάθος, αντέδρασε και νίκησε 1-3 με γκολ των Λούντκβιστ, Μακέντα με πέναλτι και Μαουρίσιο.

Ο Παναθηναϊκός για ένα ημίχρονο ήταν στην κόλαση. 

Το γκολ του Αραμπούλι οδηγούσε σε μιζέρια, εσωστρέφεια. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είχε σκοπό να καεί. Έβγαλε μαχητική ψυχή στο δεύτερο μέρος, αντέδρασε και με γκολ των Λούντβιστ, Μακέντα, και Μαουρίσιο έκανε το 1-3 και έπιασε τον Βόλο στην εξάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το rotation και πήρε το πρώτο γκολ από τους Μακέντα (έστω και με πέναλτι), Λούντκβιστ και ένα ακόμα από τον Μαουρίσιο, ενώ έδειξε θετικά στοιχεία και ο Βιγιαφάνιες και έτσι πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετές... 

Η Λαμία πίστεψε στη νίκη, αλλά είχε πολλές απουσίες και προέκυψαν κι άλλοι τραυματισμοί στη διάρκεια του ματς με αποτέλεσμα να λυγίσει.

Σχηματισμοί

Η Λαμία είχε τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα τους  Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαζουλουξή. Δεξί μπακ χαφ ο Προβυδάκης, αριστερό ο Μαρτίνεθ και τριάδα στα χαφ οι Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γκέντσογλου. Στην επίθεση οι Μανούσος, Αραμπούλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Μπρινιόλι στο τέρμα, δεξί μπακ ο Κώτσιρας κι αριστερό ο Χουάνκαρ. Στόπερ οι Βέλεθ, Σάρλια, κόφτης ο Πέρεθ, εσωτερικοί οι Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Βιτάλ, δεξιά ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Καρλίτος σε διάταξη 4-3-3.

Αναγκαστικές αλλαγές και 1-0 ο Αραμπούλι!

Άνευρος, αργός, φλύαρος, χωρίς φαντασία, προβλέψιμος ο Παναθηναϊκός. Τιμωρήθηκε στην πρώτη φάση της Λαμίας... Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τους Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, οι οποίοι είχαν συχνά τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά όχι και ένταση.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη συμπαγή ομάδα της Φθιώτιδας δεν είχε εμπνεύσεις στο τελευταίο τρίτο και η κατοχή που πήρε εύκολα, σπαταλήθηκε…

Η Λαμία, μάλιστα, έχασε στο 18’ τον Τζανδάρη και μπήκε στη θέση του ο Ταϊρόν. Η πρώτη τελική στο ματς ήταν στο 24’ όταν ο Λούντκβιστ πάσαρε στον Βιτάλ κι αυτός εκτός περιοχής έκανε το δεξί πλασέ και μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Στο 27’, σουτ του Ταϊρόν κατέληξε στα χέρια του Μπρινιόλι και στο 28’ αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα ο Καρλίτος για να μπει στη θέση του ο Μακέντα. Στο 33’ σουτ του Βιτάλ εκτός περιοχής, κατέληξε στα χέρια του Γκαραβέλη.

Στο 35’ η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Μανούσος με τον Κώτσιρα απλά να παρακολουθεί, έβγαλε σέντρα με το δεξί από αριστερά, ο Αραμπούλι στην καρδιά της άμυνας βρέθηκε με αντίπαλο τον Χουάνκαρ και έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-0!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει και στο 43’ από πάσα του Λούντκβιστ, ο Χουάνκαρ εντός περιοχής σούταρε ψηλά άουτ...

Λούντκβιστ και 1-1!

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος μπήκε με διάθεση να παίξει πιο επιθετικά, ενώ η Λαμία είχε ξεκάθαρη διάθεση να κρατήσει το σκορ.

Στο 56’, όμως, έγινε το 1-1. Ο Βιγιαφάνιες απέφυγε δύο παίκτες, την ώρα που έπεφτε έστρωσε στον Λούντκβιστ και ο Σουηδός με δεξί σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-1. Ένα θαυμάσιο γκολ.

Στο 58’ σουτ του Χατζηγιοβάνη δεν ανησύχησε τον Γκαραβέλη και στο 61’ απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σε αντεπίθεση τριών εναντίων ενός, ο Βιτάλ κινήθηκε κατά μέτωπο και ο Προβυδάκης τον έκοψε σε κόρνερ…

Το παιχνίδι είχε ανοίξει και στο 75’ σουτ του Μανούσου μπλόκαρε ο Μπρινιόλι, ενώ η Λαμία είχε κάνει δύο ακόμα αναγκαστικές αλλαγές με Αραμπούλι και Μπεχαράνο. Αναγκαστική αλλαγή, όμως, έκανε και ο Παναθηναϊκός, αφού τραυματίστηκε ο σκόρερ Λούντκβιστ, ενώ ο Γιοβάνοβιτς απέσυρε και τον αρνητικό Βιτάλ κι έβαλε τον Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έπαιξε 4-2-3-1 με τους Αϊτόρ, Παλάσιος στα άκρα, τον Μαουρίσιο δίπλα στον Πέρεθ και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Μακέντα.

Στο 82’ ο Μακέντα έδωσε στον Παλάσιος, το σουτ του οποίου εντός περιοχής μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Πέναλτι και 1-2 ο Μακέντα!

Ο Παναθηναϊκός στο 86’ βρήκε το γκολ που έψαχνε με κάθε τρόπο. Σε μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου στον Μαουρίσιο ο Κουμπαράκης έδωσε σωστά το πέναλτι. Ο Μακέντα το εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία κι έκανε το 1-2.

Κερασάκι ο Μαουρίσιο!

Στο 87’ ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο γκολ! Ο Αϊτόρ γύρισε από δεξιά και ο Μακέντα έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαουρίσιο, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 1-3.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (73’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18’ λ.τρ. Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Μανούσος, Αραμπούλι (70’ Τσούκαλος).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Πέρεθ, Λούντκβιστ (77’ Μαουρίσιο), Βιτάλ (77’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (64’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Καρλίτος (28’ λ.τρ. Μακέντα).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμία-Παναθηναϊκός: Έτσι το έφερε... τούμπα - Τα γκολ της ανατροπής (videos)

Λαμία-Παναθηναϊκός: Έτσι το έφερε... τούμπα - Τα γκολ της ανατροπής (videos)

Λαμία-Παναθηναϊκός: Ο Λούντκβιστ ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ!

Λαμία-Παναθηναϊκός: Ο Λούντκβιστ ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ!

Λαμία-Παναθηναϊκός: Ο Αραμπούλι έκανε το 1-0 και τιμώρησε τον φλύαρο Παναθηναϊκό! (video)

Λαμία-Παναθηναϊκός: Ο Αραμπούλι έκανε το 1-0 και τιμώρησε τον φλύαρο Παναθηναϊκό! (video)

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved