Ολυμπιακός: Χωρίς σταματημό τα σενάρια για Σεμέδο - Τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι (photos)

Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους, στην Πορτογαλία με κύριο θέμα, την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Μάριος Βλαβιανός
Ολυμπιακός: Χωρίς σταματημό τα σενάρια για Σεμέδο - Τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι (photos)

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, με θέμα την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "O Jogo" κυκλοφορεί το Σάββατο (13/11) με πρωτοσέλιδο... αφιερωμένο Πορτογάλο στόπερ των «ερυθρολεύκων».

Το δημοσίευμα παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, αναφέροντας ότι «η Πόρτο δελεάζει τον Σεμέδο, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Μπενφίκα. Ο Ζόρζε Ζεσούς συνεχίζει να ενδιαφέρεται, όμως η διοίκηση δεν επιθυμεί να προχωρήσει.

Η Πόρτο θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός βέβαια ζητά δέκα εκατομμύρια ευρώ ιδανικά, όμως η Πόρτο έχει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τα μισά.

Ένα πρόβλημα είναι και οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, ο Σεμέδο παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα αλλά η φορολογία είναι μεγαλύτερη στην Πορτογαλία.

Το καλοκαίρι, ο Σεμέδο ήταν με το ένα πόδι στο "Ντραγκάο" όμως οι δικαστικές του περιπέτειες απέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Η Πόρτο έχει τον τρόπο της να τσεκάρει το status του ,τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο με την επιστροφή του στις προπονήσεις όσο και σε εξωγηπεδικό, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο του έχει μιλήσει το τελευταίο διάστημα».