Βόλος-Άρης: Πουλήθηκαν ή όχι εισιτήρια στους «κίτρινους»; Άμεσα η απόφαση του Πειθαρχικού

Βόλος-Άρης: Πουλήθηκαν ή όχι εισιτήρια στους «κίτρινους»; Άμεσα η απόφαση του Πειθαρχικού

Μαραθώνια η απολογία Βόλου και Άρη για τα επεισόδια το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.

Πάνω από δύο ώρες διήρκεσε η απολογία του Βόλου και του Άρη για τα επεισόδια στον αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Το ερώτημα που τέθηκε και εν τέλει θα κρίνει την έκβαση της υπόθεσης, καθώς και το ποια από τις δύο ομάδες θα τιμωρηθεί είναι αν πουλήθηκαν ή όχι εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη.

Η Πρωτοδίκης Αντιγόνη Σταμολέκα άκουσε τις απολογίες των δύο ομάδων και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδώσει απόφαση. Τόσο ο Βόλος ως γηπεδούχος όσο και ο Άρης, κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικές και πρόστιμο από 50.000 έως 250.000 ευρώ, βάσει του κατηγορητηρίου.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα που υπήρχε στην ακροαματική διαδικασία, ήταν αν από τον Βόλο πουλήθηκαν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη. Και αυτό γιατί, το άρθρο 14, 4β του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει τα εξής: «η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος αν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα η δεύτερη πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης».

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι οπαδοί του Άρη μπήκαν στο γήπεδο με εισιτήρια που τους πουλήθηκαν από το Βόλο ή με «ντου».

Αν μπήκαν με εισιτήρια τότε, σύμφωνα και με το άρθρο 14, 4β, στον Πειθαρχικό Κώδικα, φταίει ο Βόλος που τους τα πούλησε γιατί οι «κίτρινοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν ζήτησαν ποτέ εισιτήρια.

Αν οι οπαδοί μπήκαν με «ντου», τότε φταίει ο Άρης γιατί, πάλι σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα, «η ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας υπέχει ευθύνη για την απρεπή συμπεριφορά μεταξύ των δικών της φιλάθλων που βρίσκονται στο γήπεδο».

Από τον Βόλο υποστήριξαν ότι τα εκδοτήρια του γηπέδου έκλεισαν στις 10:30 το πρωί όταν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ διαπίστωσαν ότι ερχόντουσαν στο γήπεδο φίλαθλοι του Άρη.

Από την Άρη τονίστηκε, και κατατέθηκε από μάρτυρες, ότι ανήμερα του αγώνα τα εκδοτήρια ήταν ανοιχτά και πωλούσαν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, ανώνυμα και χωρίς ΑΜΚΑ, που τυπώθηκαν από το τερματικό της ΠΑΕ Βόλος.

Ως μάρτυρες κατέθεσαν ο παλιός πρόεδρος του ΑΣ Θόδωρος Αθανασιάδης που υποστήριξε ότι το πρωί του αγώνα αγόρασε 10 εισιτήρια από τα εκδοτήρια, πληρώνοντας 150 ευρώ μετρητά αφού όπως ισχυρίστηκε, του ειπώθηκε ότι το pos είχε πρόβλημα. Επίσης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος κατέθεσε ότι είδε οπαδούς του Άρη, λίγο πριν τη σέντρα, έξω από το γήπεδο, να κρατούν στα χέρια τους εισιτήρια και να μην τους αφήνουν να μπουν μέσα.

Ο δικηγόρος του Βόλου Χάρης Γρηγορίου ισχυρίστηκε ότι τα εισιτήρια αυτά που παρουσιάστηκαν στην ακροαματική διαδικασία ήταν πλαστά και στάθηκε στο γεγονός ότι οι δύο μάρτυρες του Άρη, κατέθεσαν ότι οι οπαδοί του Άρη που μπήκαν με λίστα στη VIP θύρα, δεν συνενώθηκαν με τους υπόλοιπους που μπήκαν και έκαναν επεισόδια. Άρα οι οπαδοί του Άρη τους οποίους ο Βόλος με ονομαστική λίστα, έβαλε στο γήπεδο, δεν έκαναν επεισόδια συνεπώς η θεσσαλική ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη. Τα επεισόδια έγιναν από οπαδούς που μπήκαν χωρίς εισιτήριο, σύμφωνα πάντα, με το δικηγόρο του Βόλου.



Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved