Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-1: Νίκη «χρυσάφι» με αυτογκόλ! (photos)

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-1: Νίκη «χρυσάφι» με αυτογκόλ! (photos)

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Η ομάδα της Φθιώτιδας απέδρασε με το 0-1 από την Αρκαδία με αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρσία.

Η Λαμία πήρε τεράστια νίκη στην Τρίπολη.

Με αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρσία, η ομάδα της Φθιώτιδας με άψογη αμυντική τακτική, λύγισε τους νωθρούς κι ακίνδυνους, χωρίς τον Μπαράλες, Αρκάδες και πήρε διαφορά από τις τελευταίες θέσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης με τη σειρά του, δεν μπορεί με εικόνα σαν τη σημερινή να κάνει σχέδια για τα πλέι οφ.Το ματς ήταν κάκιστο, αλλά αυτό στο τέλος λίγο απασχόλησε τη Λαμία, που έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο.  

Σχηματισμοί

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με τον  Τσιφτσή στο τέρμα, δεξί μπακ τον Γκαρσία, αριστερό τον Άλβαρες και στόπερ τους Ατιένθα, Καστάνιο. Στα χαφ ήταν οι Σανταφέ, Βαλιέντε, δεξιά ο Ριέρα, αριστερά ο Σίτο και ο Σόνι πίσω από τον Μπενίτο.

Η Λαμία είχε τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα τους Αντέτζο, Τζενετόπουλο, Μαζουλουξή, δεξί μπακ χαφ τον Προβυδάκη κι αριστερό τον Μαρτίνεθ. Στα χαφ οι Μπεχαράνο, Γκέντσογλου και ο Ταϊρόν πίσω από τους Καραμάνο, Αραμπούλι.

Κακό ματς και αυτογκόλ!

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο. Ο Αστέρας Τρίπολης ναι μεν πήρε τον έλεγχο, είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας. Το ματς δεν είχε τελική και στην πρώτη απόπειρα επίθεσης έγινε το 0-1 για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στο 27' ο Καραμάνος άνοιξε στον Προβυδάκη, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ταϊρόν δεν βρήκε την μπάλα, η οποία χτύπησε στον Γκαρσία και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή!

Σ’ εκείνο το σημείο ο Αστέρας επιχείρησε να βάλει ένταση στο παιχνίδι του και στο 34’ ο Σόι δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει με «ψαλιδάκι». Στο 45'+1' ο Μπενίτο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ήταν πιο επιθετικοί, ενώ η Λαμία προσπάθησε να κρατήσει το σκορ. Στο 47’ ο Ριέρα ξέφυγε από δύο αντιπάλους, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καστάνιο στο 51'.

‘Εσωσε το 0-2 ο Τσιφτσής

Στο 58’ ο Γκαραβέλης είχε απάντηση στην προσπάθεια του Ριέρα και στο 63’ η Λαμία άγγιξε το 0-2. Μπεχαράνο, Μαρτίνεθ συνδυάστηκαν ωραία, σέντρα του τελευταίου στο ύψος του πέναλτι, καρφωτή κεφαλιά του Ταϊρόν, αλλά ο Τσιφτσής απέκρουσε εκπληκτικά στη δεξιά γωνία.  

Στο 72’ ο Αστέρας είχε καλή στιγμή. Ο Ιγκλέσιας έκανε τη σέντρα, ο Σόνι πετάχθηκε ανάμεσα σε Τζανετόπουλο και Σκόνδρα, αλλά η κεφαλιά έφυγε άουτ.

Στο 73’ ο Καμερουνέζος φορ βρέθηκε στη μικρή περιοχή, ωστόσο, το αριστερό πλασέ ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Η Λαμία κρατούσε στα χέρια της μία σπουδαία νίκη και δεν την άφησε να της ξεφύγει. Στο 87' ο Γκαραβέλης αντέδρασε σωστά σε κεφαλιά του Ιγκλέσιας από κοντά, ενώ στο 91' σουτ του Τιλίκα έφυγε άουτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (46’ Καρμόνα), Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα (84’ Γκόμες), Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (68’ Τιλίκα), Σίτο, Ριέρα, Μπενίτο (68’ Ρεγκίς), Σόνι.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76’ Τζανδάρης), Ταϊρόν (76’ Ελευθεριάδης), Καμαράνος (67’ Σκόνδρας), Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved