ΠΑΣ Γιάννινα: Ψυχραιμία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ζήτησε ο Μεταξάς

ΠΑΣ Γιάννινα: Ψυχραιμία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ζήτησε ο Μεταξάς

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για τα λάθη στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το θάρρος που έπαιξε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό και αν θα μπορέσει να επαναλάβει μια τέτοια εικόνα και σε ματς όπως με τον Απόλλωνα που μπορούν να κρίνουν κάποιους υψηλότερους στόχους στο πρωτάθλημα: «Τώρα θέλει ψυχραιμία να ακολουθήσουμε τη δικιά μας τακτική, γιατί την τακτική του αντιπάλου για διάφορους λόγους μπορούμε να την επηρεάσουμε λιγότερο. Τα συζητήσαμε ήδη με τα παιδιά κάποια πράγματα και πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Για παράδειγμα, όταν μας ανοίγεται ένας δρόμος δεν πρέπει με το ζόρι να μπούμε σε αυτόν, αλλά να βλέπουμε κι άλλα “παραθυράκια” που μπορεί να μας ανοίξει ο αντίπαλος. Εκεί θα είναι λοιπόν το καθοριστικό σημείο, να έχουμε ψυχραιμία μέσα στο γήπεδο».

Για το ρόστερ: «Εμπιστοσύνη έχω σε όλους από τη στιγμή που δείχνουν κάποια πράγματα στην προπόνηση. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε ανάλογα με το τι βλέπουμε στην προπόνηση. Μπορεί μία εβδομάδα ένας παίκτης να μη δείξει κάτι και την άλλη να το δείξει. Εμπιστοσύνη έχω τη στιγμή που θα δω κάτι. Αν όλη την εβδομάδα δεν δω κάτι μπορεί στον αγώνα να μην έχω εμπιστοσύνη και να μην κάνω την αλλαγή.

Γενικά, όμως, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά και κάθε εβδομάδα βλέπουμε τι μας δείχνουν. Και αυτοί που δείχνουν, όμως, πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν γιατί αν κάποιος για 2 εβδομάδες δεν μου δείξει κάτι στην προπόνηση θα μου φύγει η εμπιστοσύνη και θα τη δώσω σε άλλον. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζουν μόνο 11».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στα 3 τελευταία παιχνίδια, δέχτηκε μόνο ένα γκολ από μια κεφαλιά του Μπαράλες που αυτός μπορεί να σκοράρει σε οποιαδήποτε ομάδα με κεφαλιά. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, τον δοκιμάσαμε στην προπόνηση, θα τον ξαναδοκιμάσουμε και αύριο, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δυνατή άμυνα».

Για την κατάσταση Μιλιντσεάνου και Σάλιακα: «Όλοι είναι καλά, μόνο οι Λώλης και Αλ. Τριάδης είναι εκτός για το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για την κλήρωση του κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Δεν είναι μόνο ότι δεν παίζουν σε πρωτάθλημα, αλλά αλλάξανε και προπονητή. Δεν ξέρουμε ο καινούργιος προπονητής τι σχήμα και τι ιδέες θα έχει. Να δούμε προηγούμενα φιλικά δεν νομίζω ότι έχει αξία. Πάμε όντως με βάση τα δεδομένα τα δικά μας κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε εμείς. Αλλά είπαμε πολλά για το προηγούμενο ματς, λέμε και για το μεθεπόμενο, όμως η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι στον Απόλλωνα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved