ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1: Χωρίς νικητή, αλλά παρέμειναν αήττητοι! (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1: Χωρίς νικητή, αλλά παρέμειναν αήττητοι! (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Οι Ηπειρώτες ήταν πιο επιθετικοί, άλλα έμειναν στο 1-1 με τους Κρητικούς, που προηγήθηκαν με τον Νέιρα. Ισοφάρισε ο Μιλιντσεάνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα των δύο νικών κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και της ισοπαλίας με τον Ιωνικό, υποδέχθηκε τον ΟΦΗ που είχε τρεις ισοπαλίες με Άρη, ΑΕΚ και Αστέρα.

Οι Ηπειρώτες βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με πέναλτι του Νέιρα, ισοφάρισαν γρήγορα με τον Μιλιντσεάνου και στη διάρκεια του ματς είχαν πιο σημαντικές ευκαιρίες, όμως, δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο γκολ. ΟΦΗ άντεξε στην πίεση, είχε κι αυτός μετά το 70' καλές στιγμές, αλλά επίσης δεν σημείωσε δεύτερο τέρμα κι έτσι το 1-1 σημάδεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, που συνεχίζουν χωρίς ήττα.  

Σχηματισμοί

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με τον Λοντίγκιν στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν Σάλιακας κι αριστερό ο Πίρσμαν. Στόπερ οι Κάργας, Εραμούσπε και στα χαφ Ντομίνγκεθ, Μορέιρα. Στα άκρα οι Καραχάλιος, Σνάιντερ και μπροστά οι Περέα, Μιλιντσεάνου.

Ο ΟΦΗ είχε τον Επασί στο τέρμα, δεξί μπακ ο Μαρινάκης κι αριστερό ο Γιαννούλης. Στόπερ οι Βούρος, Πασαλίδης, στα χαφ οι Νέιρα, Γκαγιέγος, Μπαλογιάνης, αριστερά ο Λάμπρου, δεξιά ο Ντουρμισάι και στην κορυφή ο Φαν Ντάινεν.

Το 0-1 ο Νέιρα κι αφιέρωση στην Κρήτη

Το ματς ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο με εξαιρετικό ρυθμό. Στο 4’ ο Μορέιρα δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε. Στο 8’ φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, το σουτ του Κάργα ήταν άστοχο.

Στο 11’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εραμούσπε στον Λάμπρου. Ο Αγγελάκης αρχικά δεν έδειξε κάτι και κλήθηκε να εξετάσει τη φάση στο VAR. Έδωσε πέναλτι και στο 12’ ο Νέιρα έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-1. Ο Αργεντινός άσος μάλιστα, πανηγύρισε δείχνοντας την Κρήτη, ως ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους του νησιού μετά τον φονικό σεισμό.

 

Ισοφάρισε ο Μιλιντσεάνου

Η συνέχεια ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα που πίεσε για το 1-1. Στο 16’ φάουλ του Σάλιακα, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Επασί.

Στο 19’ φάουλ του Σάλιακα, κεφαλιά του Κάργα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Επασί, ενώ στο 20’ αριστερό σουτ του Ντουρμισάι κόντραρε σε κόρνερ.

Στο 22’ έγινε το 1-1. Κάθετη του Μορέιρα, ο Μιλιντσεάνου ελίχθηκε και μπροστά στον Βούρο με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Επασί.

  

Στο 34’ έκανε φοβερή μπαλιά ο Μορέιρα, γύρισμα από αριστερά του Μιλιντσεάνου, ο Σνάιντερ παρεμποδίστηκε από τον Γιαννούλη και δεν μπορεσε να εκτελέσει με τους Ηπειρώτες να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.

Στο 39' γύρισμα του Σάλιακα από δεξιά, ο Περέα προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, αστόχησε και στο 41' ο Νέιρα έκανε τρομερή ενέργεια, όμως, το γύρισμά του κόντραρε σε κόρνερ ο Κάργας.

Στο 45’ σέντρα του Σάλιακα, η κεφαλιά του Σνάιντερ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος και στο δεύτερο μέρος και πιο επικίνδυνος, παίζοντας κυρίως από τα άκρα με Σάλιακα και Πίρσμαν. Στο 47’ γύρισμα του Σάλιακα, πλασέ του Σνάιντερ έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 56’ νέα σέντρα του Σάλιακα, ο Εραμούσπε έκανε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρομερός Επασί

Στο 60’ ο ΠΑΣ Γιάννινα άγγιξε το 2-1. Οι παίκτες του έκρυψαν τη μπάλα, ο Πίρσμαν γύρισε για τον Περέα, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, αυτή στρώθηκε στον Μορέιρα, που από εξαιρετική θέση πλάσαρε με το αριστερό κι απέκρουσε εκπλητικά σε κόρνερ ο Επασί. Στην εξέλιξη κεφαλιά του Κάργα δεν βρήκε στόχο.

Στο 69’ γύρισμα του Σάλιακα από δεξιά ο Περέα στη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με τη μπάλα.

Δοκάρι ο ΟΦΗ!

Σ’ εκείνο το σημείο κι αφού ο Νιόπλιας έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές (τραυματίστηκε ο Πασαλίδης και μετά ο Διαμαντής που τον αντικατέστησε), ο ΟΦΗ ανέβηκε.

Στο 71’ ο Λάμπρου είχε ατομική ενέργεια, αλλά το δεξί σουτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 72’ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί. Τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα του Ντουρμισάι, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ, αφού ο Λοντίγκιν βρήκε ελάχιστα τη μπάλα.

Στο 75’ ο Λάμπρου σούταρε κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς την εστία κόντραρε σε κόρνερ ο Εραμούσπε. Στην εξέλιξη, σουτ του Νέιρα μπλόκαρε ο Λοντίγκιν.

Στο 80' ο Μορέιρα σούταρε πάνω στον Βούρο, ο Περέα γύρισε από δεξιά κι ο Μαρινάκης απομάκρυνε πριν εκτελέσει από κοντά ο Σνάιντερ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (94' Λιάσος), Μιλιντσεάνου (78’ Τριάδης).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56’ Διαμαντής – 65’ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Νέιρα (83’ Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Μπαλογιάνης (65’ Ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντάινεν (84’ Γρίβας).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Αυτά δε χάνονται - Η απίθανη διπλή ευκαιρία και το δοκάρι (video)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Αυτά δε χάνονται - Η απίθανη διπλή ευκαιρία και το δοκάρι (video)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Πίεσαν οι Ηπειρώτες και ισοφάρισαν 1-1 με Μιλιντσεάνου (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Πίεσαν οι Ηπειρώτες και ισοφάρισαν 1-1 με Μιλιντσεάνου (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Το 0-1 ο Νέιρα και μήνυμα στήριξης στην Κρήτη μετά τον φονικό σεισμό (videos)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Το 0-1 ο Νέιρα και μήνυμα στήριξης στην Κρήτη μετά τον φονικό σεισμό (videos)

NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved