ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η πίστη του Σφιντέρσκι για νίκη και η απορία του Λεβαντόφσκι (photos)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η πίστη του Σφιντέρσκι για νίκη και η απορία του Λεβαντόφσκι (photos)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναφέρθηκε στο ντέρμπι και στην απορία του Λεβαντόφσκι.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε στη Nova για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά και για έναν διάλογο που είχε με τον συμπαίκτη του στην εθνική Πολωνίας και άσο της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φορ του ΠΑΟΚ:

«Τώρα αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Προσβλήθηκα από κορωνοϊό στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά τώρα είμαι καλά. Ήταν ένα απαιτητικό καλοκαίρι γιατί είχα και υποχρεώσεις με την Εθνική Πολωνίας στο Euro, αλλά είχα 2-3 εβδομάδες χρόνο να ξεκουραστώ και τώρα είμαι σε θέση να παίζω ανά 3-4 ημέρες».

Για την εμπειρία του στην Εθνική Πολωνίας: «Ήταν εκπληκτικό το ότι βρέθηκα στο Euro και έφτασα στο σημείο να ξεκινάω στη βασική ενδεκάδα. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Ίσως τα αποτελέσματα μπορούσαν να είναι καλύτερα για εμάς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν νιώθει πλέον πιο έμπειρος και ολοκληρωμένος: «Φυσικά αισθάνομαι καλύτερα, όταν παίζω δίπλα στον καλύτερο επιθετικό του κόσμου, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι».

Για το αν μίλησε με κάποιους συμπατριώτες του στην Εθνική για τον ΠΑΟΚ: «Την προηγούμενη φορά που βρέθηκα στην Εθνική, πριν από λίγες εβδομάδες, με ρώτησε ο Λεβαντόφσκι, γιατί δεν έχει ακόμα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που δεν το περίμενα, δείχνει πως ασχολήθηκε και έψαξε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου έκανε εντύπωση».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στα έως τώρα παιχνίδια της σεζόν: «Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα. Όμως, έχουμε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, ξέρουμε πως φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα με έναν καινούργιο προπονητή και νομίζω πως είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για το αν είναι διαφορετική η φετινή ομάδα από την περσινή: «Έχουμε καινούργιους παίκτες, αγωνιζόμαστε με καινούργιο σύστημα. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα».

Για το πως αντέδρασε όταν έμαθε πως επέστρεψε ο Τσούμπα Άκπομ: «Ήμουν χαρούμενος. Γνωρίζω τον Τσούμπα, κάποιες φορές παίξαμε μαζί, κάποιες φορές έπαιζα εγώ βασικός, κάποιες αυτός. Ήταν λογικό πως έπρεπε να έρθει κάποιος επιθετικός από τη στιγμή που ο Νέλσον χτύπησε στο γόνατό του. Νομίζω πως μαζί θα σκοράρουμε πολλά γκολ φέτος».

Για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνιζόμαστε ξανά μπροστά στον κόσμο μας. Ειδικά στην Τούμπα, είναι φανταστικό συναίσθημα. Η θύρα 4 είναι βέβαια κλειστή, αλλά όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα είναι το πρώτο φετινό ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Πρέπει να παλέψουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω να τα καταφέρουμε».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved