Παναθηναϊκός: Δύσκολη η ανανέωση του Χατζηγιοβάνη! (photos)

Παναθηναϊκός: Δύσκολη η ανανέωση του Χατζηγιοβάνη! (photos)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του ταλαντούχου εξτρέμ, όμως, δεν είναι απλά τα πράγματα.

Δύο ήταν και παραμένουν οι δρόμοι για τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο ένας η πώλησή του με το ποσό της ρήτρας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και ο άλλος η ανανέωση, αφού σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος. Παρά το ενδιαφέρον της τουρκικής Αλτάι, η οποία σπάνια έχει αγοράσει παίκτες στην ιστορία της και παράλληλα φερόταν να μην δίνει εγγυήσεις για την αποπληρωμή, παραμένει στην Ελλάδα ο Μυτιληνιός εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα εφόσον ερχόταν πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στην ΠΑΕ ήταν θερμοί στην πώληση του παίκτη, για διάφορους λόγους, με τη σύμφωνη γνώμη και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο καιρός, όμως, πέρασε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πλέον μοιάζει δύσκολο να έρθει πρόταση.

Φυσικά αν προκύψει κάτι στο τέλος του μήνα και θελήσει ο Χατζηγιοβάνης να αποχωρήσει, θα είναι πρόβλημα, αφού ήδη έχουν καθυστερήσει βασικές κινήσεις και υπάρχει τεράστια έλλειψη ποιότητας στα άκρα.

Ο άλλος δρόμος με την παραμονή του Χατζηγιοβάνη, είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του, ώστε να μην χαθεί χωρίς να έχει όφελος ο Παναθηναϊκός. Ο 24χρονος (31/5/97) εξτρέμ, ο οποίος έχει καταγράψει 135 συμμετοχές στο «τριφύλλι» με 16 γκολ και ισάριθμες ασίστ, πάντως, όλα δείχνουν ότι κάνει και δεύτερες σκέψεις.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει γίνει ήδη η πρώτη κρούση του «τριφυλλιού», όμως, φαίνεται ότι η συμφωνία δεν είναι απλή υπόθεση. Το αντίθετο. Τουλάχιστον άμεσα. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Χατζηγιοβάνης είναι πιθανό να θελήσει να δει πως θα εξελιχθεί η σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα και στα μισά της περιόδου να πάρει τις αποφάσεις του. Τον Γενάρη θα έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί ως ελεύθερος και από την πλευρά του, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τραβήξει τις συζητήσεις έως τότε.

Ο Παναθηναϊκός φυσικά θα ήθελε να έχει νωρίτερα ξεκάθαρη εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν θα είναι απλά κι όλοι γνωρίζουν ότι κάτι ανάλογο συνέβη και την πρώτη φορά που έγιναν ανάλογες συζητήσεις, με τον Νίκο Νταμπίζα τεχνικό διευθυντή και τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο. Ο Χατζηγιοβάνης τον Σεπτέμβρη του 2019 έμοιαζε… τελειωμένη υπόθεση, αλλά όλα άλλαξαν.



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved