Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1-2: Εκπέμπει SOS το «τριφύλλι»! (Photos)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1-2: Εκπέμπει SOS το «τριφύλλι»! (Photos)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Οι «πράσινοι» δε νικούν με τίποτα και προβληματίζουν με την έλλειψη ποιότητας να «φωνάζει»-Καλοί οι Αγρινιώτες που πήραν νίκη ψυχολογίας (1-2) πριν το Πρωτάθλημα!

Το… καμπανάκι ανησυχίας για τον Παναθηναϊκό, πλέον έχει γίνει συναγερμός. Η έλλειψη ποιότητας των «πράσινων», μοιάζει ικανή να καταστρέψει μία ακόμη σεζόν πριν καν αυτή αρχίσει! Η απίστευτη καθυστέρηση στις μεταγραφές, αλλά και η αμφιβολία για το πόσο μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα όσοι ήρθαν μέχρι τώρα, απογοητεύει τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Το οποίο χωρίς να μπορεί να βγάλει στο χορτάρι όσα δουλεύει στις προπονήσεις λόγω της έλλειψης ποιοτικών λύσεων, ηττήθηκε στην έδρα του με 2-1 απ’ τον Παναιτωλικό!

Οι Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου, έπαιξαν έξυπνα. Άφησαν την μπάλα στο «τριφύλλι» αρχικά, το οποίο χωρίς φαντασία και ποιότητα δεν γινόταν να απειλήσει εύκολα. Και μόλις βρέθηκαν οι προϋποθέσεις, ο Παναιτωλικός «χτύπησε» την προβληματική άμυνα των γηπεδούχων που και έδειξε εκ νέου το πρόβλημα στις στημένες φάσεις.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τους φιλοξενούμενους που παίρνουν και ψυχολογία ενόψει έναρξης Πρωταθλήματος με αυτό το αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να… βουλιάζει στη λάσπη πριν καν αρχίσει επίσημα η σεζόν. Αλλά οι ελλείψεις του είναι τρανταχτές και φαντάζει δύσκολο να καλυφθούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο και μάλιστα στο επίπεδο που πρέπει.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το ματς πιο… ζεστά. Θέλοντας να πιέσει, να κυκλοφορήσει την μπάλα καλά και να απειλήσει τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες έμοιαζαν να αρκούνται σε δεύτερο ρόλο στο ματς.

Ο Μπουζούκης στο 6’ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα άουτ για την πρώτη φάση στο παιχνίδι.

Στο 14’ μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη το βολέ του Καμπετσή μπλόκαρε ο Ροντρίγκες. Η επόμενη φάση ήρθε στο 37’, με τον Μαουρίσιο να σουτάρει άουτ μετά από κόρνερ του Μπουζούκη.

Ένα λεπτό μετά, όμως, η προσπάθεια του Βραζιλιάνου έφερε αποτέλεσμα. Ο Λούι τον ανέτρεψε και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε την εκτέλεση στο 39’, ανοίγοντας το σκορ.

Η απάντηση του Παναιτωλικού, ήταν σχεδόν άμεση! Οι Αγρινιώτες στην πρώτη τους φάση στο ματς ουσιαστικά, βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 43ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Ντίας, ο Φλόρες με κεφαλιά έκανε το 1-1. «Πληγώνοντας» την άμυνα του Παναθηναϊκού από στατική φάση, στοιχείο που δείχνει να είναι πρόβλημα για τους «πράσινους».

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν έχοντας σημαντική ευκαιρία. Στο 49ο λεπτό συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Διούδη ο Καρέλης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή φάτσα με την «πράσινη» εστία! Ο Έλληνας τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του διορθώνοντας το λάθος του.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν σημαντικά στη δημιουργία φάσεων. Μόλις στο 66’ βρήκε την πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος. Ο Καρλίτος συνδυάστηκε με τον Χουάνκαρ, ο τελευταίος σέντραρε και προ του Ιωαννίδη ο Ροντρίγκες με υπερένταση έδιωξε και έσωσε την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο πέντε λεπτά αργότερα. Ο Λούι απ’ τα δεξιά πάσαρε έξω απ’ την περιοχή στον Μεντόσα, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Διούδης στη δεξιά του γωνιά.

Ένα τέταρτο πριν τη συμπλήρωση των 90’, ο Μαουρίσιο έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Καρλίτος στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Αυτός πλάσαρε πάνω στην έξοδο του Ροντρίγκες, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η ανατροπή για τον Παναιτωλικό, ήρθε στο 83’. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη που ήταν στο τείχος κι ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι! Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεσε και έκανε το 1-2!

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, δεν υπήρξαν οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Έτσι ο Παναιτωλικός πήρε έστω και σε φιλικό επίπεδο, μια σημαντική νίκη στη Λεωφόρο. Βυθίζοντας τον Παναθηναϊκό ακόμη περισσότερο στον προβληματισμό, μόλις 10 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου!

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Μάλης (76΄Βργκοτς) , Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Κινητικότητα για Σαβιέρ!

Παναθηναϊκός: Κινητικότητα για Σαβιέρ!

Παναθηναϊκός: Σενάρια για συμφωνία με Κορίνθιανς για Βιτάλ (photos+video)

Παναθηναϊκός: Σενάρια για συμφωνία με Κορίνθιανς για Βιτάλ (photos+video)

Παναθηναϊκός: Σενάρια και για τερματοφύλακα (photos)

Παναθηναϊκός: Σενάρια και για τερματοφύλακα (photos)

Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved