Παναθηναϊκός: Θέλει δουλειά και ποιότητα, πολύ καλοί οι νεοφερμένοι! (Photos)

Παναθηναϊκός: Θέλει δουλειά και ποιότητα, πολύ καλοί οι νεοφερμένοι! (Photos)

Παναθηναϊκός: Ισόπαλος 1-1 με την Αλ Τσαβόν δείχνοντας πως έχει ακόμη δρόμο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο-Θετικό ανεπίσημο ντεμπούτο για Κώτσιρα και Πέρεθ!

Το πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους έδωσε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν την Αλ Τσαβόν και ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τον Χατζηθεοδωρίδη να πετυχαίνει το πρώτο έστω κι ανεπίσημο τέρμα της σεζόν!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο Σέρβος τεχνικός. Ειδικά με την εικόνα του πρώτου μέρους. Επίσης, ήταν εμφανής και η έλλειψη ποιοτικών λύσεων, είτε λόγω των απουσιών (Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης κτλ) είτε επειδή ακόμη δεν έχουν γίνει οι μεταγραφές που θέλει ο προπονητής κυρίως απ’ τη μέση και μπροστά.

Το θετικό που κρατά κανείς απ’ την αναμέτρηση, είναι το ντεμπούτο των Κώτσιρα και Πέρεθ. Έπαιξαν στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος αντίστοιχα, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις στο «τριφύλλι»! Ο Κώτσιρας κράτησε εξαιρετικά τη θέση του, ενώ ο Πέρεθ ανέβασε όλη την ομάδα αλλάζοντας συνολικά το ρυθμό της αναμέτρησης.

Η ομάδα που παρέταξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δύσκολα θα εμφανιστεί ξανά, ειδικά σε επίσημη αναμέτρηση! Τόσο λόγω των μεταγραφών που δεν έχουν γίνει, όσο και λόγω των απουσιών. Ως δίδυμο στα χαφ προτίμησε Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο, ενώ είχε τον Καρλίτος μαζί με τον Μακέντα στο βασικό σχήμα. Ο νεαρός Ρόμπι κάλυψε το κενό στην άμυνα όπου διαθέσιμος στόπερ είναι μόνο ο Βέλεθ!

Η Αλ Τσαβόν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειξε συνολικά να είναι πιο έτοιμη (το Πρωτάθλημά της αρχίζει στις 12 Αυγούστου). Οι Σαουδάραβες που είχαν τερματίσει στην 4η θέση του Πρωταθλήματός τους, είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 12’. Με την προσπάθεια του Γιαζίντ να μην καταλήγει σε γκολ. Οι «πράσινοι» 6 λεπτά νωρίτερα είχαν μια κεφαλιά άουτ του Βέλεθ, που όμως δεν ήταν κλασική ευκαιρία.

Ο παίκτης των «πράσινων» που έδειχνε να πατά καλά στο γήπεδο και να ανταποκρίνεται στα θέλω του προπονητή, ήταν ο Κώτσιρας. Ο νεοφερμένος δεξιός μπακ, έδειξε να έχει προσαρμοστεί πλήρως και σε εξαιρετική κατάσταση!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, ήρθε στο 36’. Ο Καρλίτος πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας της Αλ Τσαβόν αναγκάστηκε να διώξει με τα πόδια. Σώνοντας την εστία του, κάτι που δεν επανέλαβε ένα λεπτό μετά!

Ο Μακέντα με ωραίο τρόπο (τακουνάκι) βρήκε τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος στο 37’ με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα! Πετυχαίνοντας το 1-0 για το «τριφύλλι».

Η χαρά των «πράσινων» δεν κράτησε πολύ. Στο 40’ η Αλ Τσαβόν ισοφάρισε, καθώς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Ταβάμπα ήταν αυτός που πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε αρκετές αλλαγές απ’ το ξεκίνημα. Δίνοντας την ευκαιρία στον Πέρεθ για ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός, μάλιστα, βοήθησε για να έχει η ομάδα μεγαλύτερη ευχέρεια στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ενγκμπακοτό είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, με φάουλ που έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 57’. Δύο λεπτά μετά, ο Ιωαννίδης έχασε την καλύτερη στιγμή του «τριφυλλιού», όταν από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Η Αλ Τσαβόν όταν απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος ουσιαστικά, είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία. Ο Ταβάμπα που ήταν κίνδυνος για το «τριφύλλι», βγήκε τετ α τετ χωρίς να καταφέρει να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 73’.

Η τελευταία φάση του ματς άνηκε στους «πράσινους», με τον Καμπετσή στο 89’ να μην καταφέρνει να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Έτσι το φιλικό ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 κι αυτό που θα μείνει είναι τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Καθώς και η πολύ καλή παρουσία των Κώτσιρα και Πέρεθ που σίγουρα έκλεψαν τις εντυπώσεις. Πολύ καλός ήταν και ο Αλεξανδρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρόμπι, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σαβιέ, Βιγιαφάνες, Καρλίτος, Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Διούδης (61’ Χριστογεώργος), Σάντσες, Σιδεράς, Χουανκάρ, Πέρεθ, Σανκαρέ, Νγκαμπακοτό, Αλεξανδρόπουλος (57’ Αθανασακόπουλος), Ιωαννίδης, Μπουζούκης (70’ Καμπετσής), Σερπέζης.

Η Αλ Τααβόν ξεκίνησε με τους: Κάσιο, Γιαζίντ, Νταβαμπά, Σάντρο, Νουά, Μποζμπάν, Κάντιχ, Σμουχάν, Φαιτόντ, Γιάγκο, Αμίσι.

*Στο 25ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς έφυγε απ’ τον πάγκο του και πήγε να μιλήσει στους αναπληρωματικούς.

*Ο Αϊτορ δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω ενοχλήσεων για τις οποίες παραπονέθηκε το πρωί.

 



Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved