Ολυμπιακός: Η Νάπολι για Καμαρά, Βάτσλικ και η επιστροφή του Μανωλά… (photos)

Ολυμπιακός: Η Νάπολι για Καμαρά, Βάτσλικ και η επιστροφή του Μανωλά… (photos)

Ολυμπιακός: Ο Φρανσουά Μοντεστό μίλησε στην Ιταλία για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Καμαρά, τον Βάτσλικ και την… επιστροφή του Μανωλά.

Ο Φρανσουά Μοντεστό παραχώρησε συνέντευξη στην Ιταλία και αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τη Νάπολι να έχει στο στόχαστρο τον Μαντί Καμαρά, στη μεταγραφή του Τόμας Βάτσλικ, αλλά και στις φήμες… επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Πειραιά.

Ο Γάλλος, ο οποίος είναι από τα κορυφαία στελέχη του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων μίλησε:

Για τον Μαντί Καμαρά και τη Νάπολι: «Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα από τις υπόλοιπες. Είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό χρειάζεται μεγάλη εμπειρία. Αρκετοί παίκτες έρχονται να δουν τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη, έχουμε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, καινούριο γήπεδο και βλέπουμε έναν άνθρωπο που ηγείται, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι από πάνω και συνεχώς επενδύει. Αυτό δίνει μια πολύ ωραία εικόνα.

Πολύ ξένοι έρχονται για αυτό στην ομάδα, ενώ μετά πωλούνται σε σπουδαίες ομάδες. Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Καμαρά; Δεν νομίζω ότι Μίνο Ραϊόλα είναι ο ατζέντης που ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι φίλος του προέδρου απλά, ο Καμαρά είναι μόνος του. Η Νάπολι από την πλευρά της ποτέ δεν μας έχει καλέσει, ξέρω τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, είναι φίλοι από τη δουλειά.

Αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε για τον Καμαρά. Συνεχώς γράφονται πράγματα, αλλά δεν ισχύουν. Ο Καμαρά έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και γενικότερα ο σύλλογος και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του. Βελτιώνεται, είναι ένας άνθρωπος γενικά πολύ δυνατός για μένα, ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι επίσης προσηλωμένος στο να μείνει στον Ολυμπιακό και να κερδίζει».

Για τον Βάτσλικ: «Δεν ανταγωνιστήκαμε τη Νάπολι για την απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ. Μιλήσαμε μαζί του και κλείσαμε τη συμφωνία. Δεν ξέρω αν η Νάπολι ασχολήθηκε ή όχι με τον παίκτη, αλλά προφανώς όταν θέλουμε έναν παίκτη εμείς δεν κοιτάζουμε τον ανταγωνισμό».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Γνωρίζω τον Κώστα πολύ καλά επειδή ξεκίνησε εδώ στον Ολυμπιακό. Ήρθε από την ΑΕΚ και μεγάλωσε μαζί μας, κάνοντας μάλιστα τα πάντα πολύ καλά. Από εμάς πωλήθηκε και στη Ρόμα. Τα πηγαίνει περίφημα είμαστε πολύ χαρούμενος για εκείνον. Είναι πολύ κοντά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη και πιστεύω ότι θα παίξει στη Νάπολι για πολλά χρόνια ακόμη.

Τη σωστή στιγμή, όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, νομίζω ότι θα επιλέξει τον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι ότι είναι κοντά στην ομάδα και την αγαπάει πολύ. Ο Μανωλάς πάντα είχε και έχει ψηλά τον Ολυμπιακό και αντίστοιχα εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved