Ατρόμητος: Στελεχώνεται με δικά του… παιδιά!

Ατρόμητος: Στελεχώνεται με δικά του… παιδιά!

Ατρόμητος: Ενισχύεται το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Περιστερίου με πρώην ποδοσφαιριστές της!

Με παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με το αστέρι, θα στελεχωθεί το τμήμα σκάουτινγκ του Ατρόμητου. Στέλιος Σφακιανάκης, Δημήτρης Ιωάννου, Στέργος Μαρίνος, Αλεξάντερ Γκεοργκίεφ, είναι μερικά απ’ τα ονόματα που θα στελεχώσουν το τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχωρά παράλληλα και στην ενίσχυση της ομάδας σκάουτινγκ, θέλοντας να θέσει στέρεες βάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Η απόφαση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη έπειτα από συσκέψεις και συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών, Γιώργο Κορακάκη και τον Επικεφαλής Σκάουτινγκ, Απόστολου Αποστόλου, με την ολοκλήρωση της σεζόν 2020/21, ώστε με αυτόν τον τρόπο να διευρυνθεί το δίκτυο ανέρευσης μεταγραφικών στόχων, αλλά και να διαμορφώνεται όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη εικόνα για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ.

Επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ παραμένει ο Απόστολος Αποστόλου, που έχει γράψει τη δική του πορεία στην ομάδα, έχοντας υπηρετήσει το «Αστέρι» τόσο ως ποδοσφαιριστής με 200 συμμετοχές, όσο και από άλλες θέσεις εκτός αγωνιστικού χώρου και φυσικά αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου. Σημειώνεται πως το πλάνο οργάνωσης του τμήματος σκάουτινγκ αποτέλεσε έμπνευση και εισήγηση του ίδιου, η οποία τελικά έγινε και αποδεκτή από τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Σε αυτή την ομάδα έρχονται να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους πρώην ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, που έχουν γράψει τη δική τους πορεία με το Αστέρι στη φανέλα και θα ενισχύσουν τον σύλλογο, αυτή τη φορά από τον νέο τους ρόλο.

Ο Δημήτρης Ιωάννου αναλαμβάνει για λογαριασμό του Ατρόμητου τον τομέα της Κύπρου, χώρα στην οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα της Πάφου και μέχρι πρότινος ήταν στις Ακαδημίες της πρωταθλήτριας Κύπρου, Ομόνοια. Με την ομάδα μας αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2006-2009) καταγράφοντας συνολικά 74 συμμετοχές.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο από το 2009 έως το 2012 πραγματοποιώντας 86 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 8 γκολ, θα έχει στην ευθύνη του τον τομέα της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Στέργος Μαρίνος έπειτα από επτά χρόνια θητείας στο πρωτάθλημα Βελγίου με τη Σαρλερουά, εντάσσεται επίσης στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας μας, γνωρίζοντας όσο λίγοι την αγορά της Δυτικής Ευρώπης, ενώ θα δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο. Με τη φανέλα του Ατρόμητου πραγματοποίησε συνολικά 43 συμμετοχές.

Μία ακόμα προσωπικότητα που ανέπτυξε ξεχωριστή σχέση με τον κόσμο της ομάδας και αποτελεί εκ νέου μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου είναι ο Αλεξάνταρ Βαλεντίνοφ Γκεοργκίεφ. Αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας από το 2000 έως το 2003, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και 18 χρόνια μετά αποδεικνύεται πως η σχέση αυτή δεν ξεχνιέται. Ο 48χρονος σήμερα Γκεοργκίεφ εντάσσεται επίσης στην ομάδα σκάουτινγκ, έχοντας «μάτια» στις βαλκανικές χώρες.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί από τις προηγούμενες εβδομάδες, σημαίνοντα ρόλο σε αυτή τη διαδικασία θα έχουν και οι Χαβιέ Ούμπιδες και Εντουάρντο Μπρίτο, που θα ενεργό ρόλο σε Αργεντινή και Βραζιλία αντίστοιχα, εκτός των άλλων καθηκόντων τους.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν σταματούν εδώ. Το τμήμα ενισχύεται με τους Κωνσταντίνο Αποστόλου, Άρη Σαρακινό και Δημήτρη Παναγιώτου που θα δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και ανάλογα με τους στόχους που έχουν εντοπιστεί και τις εισηγήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Εξάλλου, η διαδικασία του σκάουτινγκ σε παίκτες νεαρών ηλικιών συνεχίζεται και εντείνεται σταδιακά, πάντα με την καθοδήγηση και την ευθύνη του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών και προπονητή της Κ19, Γιώργου Κορακάκη.

Τέλος, στο δίκτυο σκάουτινγκ του Ατρόμητου παραμένουν οι 25 Ακαδημίες της ομάδας μας σε όλη την Ελλάδα μέσω των Soccer Schools, πλάνο το οποίο «τρέχει» με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία έξι χρόνια, με τους προπονητές των Σχολών να αποτελούν εν δυνάμει σκάουτς της ομάδας μας».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved