Άρης: «Ο Σαντιάγκο Γκαρσία περιμένει τα εισιτήρια, υπάρχει συμφωνία»!

Άρης: «Ο Σαντιάγκο Γκαρσία περιμένει τα εισιτήρια, υπάρχει συμφωνία»!

Άρης: Δημοσίευμα στη Χιλή και δηλώσεις του ατζέντη του Σαντιάγκο Γκαρσία αναφέρουν πως ο 32χρονος στόπερ συμφώνησε με τους «κίτρινους»!

Μια… ανάσα απ’ την απόκτηση του Σαντιάγκο Γκαρσία φέρεται να βρίσκεται ο Άρης! Δημοσίευμα απ’ τη Χιλή, αναφέρει πως οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο Αργεντινό στόπερ και έτσι η Ουνιόν Λα Καλέρα θα χάσει έναν απ’ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της!

Την είδηση, μάλιστα, ήρθε να επιβεβαιώσει και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή! Ο Κρίστιαν Λε Μπιαν, είπε συγκεκριμένα πως: «Υπάρχει μια προσφορά και την έχουμε ήδη αποδεχτεί! Περιμένουμε από τον Άρη να μας στείλει τα εισιτήρια του ποδοσφαιριστή»!

Είναι δεδομένο πως κάποια μεταγραφικά των «κίτρινων» έχουν προχωρήσει και η φημολογία των τελευταίων ωρών ήταν έντονη πως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται αφίξεις! Δεν αποκλείεται λοιπόν να αφορά αυτή η φήμη τον Σαντιάγκο Γκαρσία, όπως αποκάλυψε η «En Cancha» της Χιλής!

Ο 32χρονος άσος είναι απ’ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Ουνιόν Λα Καλέρα. Έχει ύψος 1.91 και θεωρείται αξιόπιστο στόπερ. Έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη έχοντας εμπειρία από μεγάλα Πρωταθλήματα μάλιστα. Κι αυτό γιατί απ’ την πατρίδα του και την Ροζάριο Σεντράλ, πήγε στην Παλέρμο, από εκεί στη Νοβάρα. Με μια μικρή… στάση στη Χιλή, επέστρεψε Ευρώπη και φόρεσε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης. Το 2017 πήγε στην Τολούκα του Μεξικού πριν μεταγραφεί τον Ιανουάριο του 2020 στην Ουνιόν Λα Καλέρα!

Πέρα από στόπερ, έχει αγωνιστεί πολλές φορές και ως αριστερό μπακ! Θεωρείται αξιόπιστος αμυντικός και το βιογραφικό του δίχως άλλο είναι… γεμάτο! Το αν η υπόθεσή του θα προχωρήσει θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν και οι Χιλιανοί το έχουν… τελειωμένο!



Κανονικά με κόσμο του ντέρμπι της Λεωφόρου
Κανονικά με κόσμο του ντέρμπι της Λεωφόρου
Champions League: Αυλαία στην πρεμιέρα με ντέρμπι σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «Etihad» - Το πρόγραμμα
Champions League: Αυλαία στην πρεμιέρα με ντέρμπι σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «Etihad» - Το πρόγραμμα
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τυλίγουν το κλειδί του αυτοκινήτου τους με αλουμινόχαρτο