Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας - «Ξανά Μαζί για το 47ο» (photos+video)

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας - «Ξανά Μαζί για το 47ο» (photos+video)

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα είναι πιο κοντά από ποτέ, μια και η Super League έχει ξεκινήσει επαφές με την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, ούτως ώστε να ετοιμαστεί το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα μπορέσουν οι ομάδες να φιλοξενήσουν και πάλι φιλάθλους στα γήπεδά τους.

Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, με μία σημαντική διαφορά. Στην διάθεση των φιλάθλων θα τεθούν κάρτες κατά 50% λιγότερες από αυτές που είχαν διατεθεί την σεζόν 2019-’20, προ της πανδημίας, ελέω των κανόνων αποστάσεων και ασφαλείας.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί για κάθε σενάριο, είτε αυτό είναι για μεγαλύτερη προσέλευση κοινού, οπότε θα διατεθούν νέα διαρκείας, είτε σε περίπτωση που μειωθεί το ποσοστό, έπειτα από σχετική νομοθεσία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα επιλέγονται σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται στους κατόχους νέα εισιτήρια, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η διάθεση των νέων καρτών θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου, με τους προηγούμενους κατόχους να έχουν προτεραιότητα, ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, το φετινό καλοκαίρι θα υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες διάθεσης για συγκεκριμένες θύρες.

Αναλυτικά: Στις 29/6 θα εξυπηρετηθούν οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 21-22. Στις 30/6 των 11 και 17. Στη 1/7 των 12 και 16. Στις 2/7 των 14 και 15. Στις 5/7 των 1, 2 και 9, στις 6/7 των 8, 19, 20. Στις 7/7 των VVIP, VIP, 33, 24, 25. Στις 8/7 των 3, 4, 7 και στις 9/7 των 5 και 6.

Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-’20 που θα έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπάρξει διαχωρισμός, μια και υπάρχει πρόβλεψη για την προσέλευση φιλάθλων και με άλλα μέτρα, όπως το αρνητικό τεστ περίπου 48 ώρες πριν από έναν αγώνα.

Όσον αφορά στις τιμές, αυτές αρχίζουν από τα 80 ευρώ και αφορούν τις θύρες 3 έως 7. Οι κάρτες σ’ αυτές τις θύρες δεν θα διατίθενται ηλεκτρονικά, μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα έχει φιξαριστεί με μήνυμα στο κινητό και μόνο με την επίδειξή του θα προχωρά η συνάντηση.

Συνοπτικά, οι θέσεις ανά θύρα:

Θύρα

Τιμή

3, 4, 5, 6, 7

80 ευρώ

21, 22

195 ευρώ

1, 2, 8, 9, 19, 20

220 ευρώ

11, 17

350 ευρώ

12, 16

490 ευρώ

14, 15

650 ευρώ

33

950 ευρώ

VIP

1900 ευρώ

VVIP

3200 ευρώ

Για μία ακόμα χρονιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διατηρεί την Οικογενειακή Κερκίδα, όπου ένας ενήλικας μπορεί να πάρει το παιδί του. Γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί τιμές για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Συνοπτικά:

Family Θύρα: 24, 25

Τιμές

1 Ενήλικας+1 παιδί

360 ευρώ

1 Ενήλικας+2 παιδιά

500 ευρώ

2 Ενήλικες+1 παιδί

580 ευρώ

2 Ενήλικες+2 παιδιά

720 Ευρώ

Εισιτήριο Ενήλικα

220 ευρώ

Εισιτήριο παιδιού

140 ευρώ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είτε με ραντεβού από το Στάδιο Καραϊσκάκη. Στη δεύτερη περίπτωση απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2104800920 την προηγούμενη εργάσιμη της διάθεσης.

Συνοπτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ξανά μαζί» για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και στον δρόμο για το 5ο αστέρι. «Ξανά μαζί» στο… σπίτι μας για να γίνουμε και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας. «Ξανά μαζί» για να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες του Θρύλου μας. «Ξανά μαζί» για να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. «Ξανά μαζί» στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και στην προσπάθεια που κάνουν όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα για να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την τροπαιοθήκη του συλλόγου με κατακτήσεις εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «ξανά μαζί» παρουσίασε την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε για περισσότερο από ένα χρόνο να υπάρχει φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, ενώ περιορισμοί θα υπάρχουν και φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

OlympiacosDiarkeiasMesa01

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα έχουν σειρά προτεραιότητας στην αγορά μόνο στις θύρες που είχαν ή στις θύρες με αντίστοιχο κόστος και αυστηρά στις συγκεκριμένες ημέρες που αναγράφονται, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογή θέσης.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

OlympiacosDiarkeiasMesa02

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

OlympiacosDiarkeiasMesa03

Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές. Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1) Online
Τις εκάστοτε ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης και ώρα έναρξης στις 09:30. Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα είναι διαθέσιμα online στις 18:30.

2) Από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 48 00 920 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διάθεσης και θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.
Θα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης ημέρας / θυρών. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22, πατώντας ΕΔΩ».

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved