Ελεύθερος από την Τουλούζ και... περιζήτητος ο Κουλούρης

Ελεύθερος από την Τουλούζ και... περιζήτητος ο Κουλούρης

Ιδανική λύση για πολλές ελληνικές ομάδες, ακόμα και αυτές της... πρώτης γραμμής, μοιάζει ο 25 χρονος Έλληνας επιθετικός.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με προοπτική εξέλιξης αλλά ταυτόχρονα και σημαντική εμπειρία, κυκλοφορεί... ελεύθερη.

Η Τουλούζ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος δύο χρόνια πριν τη λήξη του συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2019.

Τότε, οι Γάλλοι είχαν δώσει 3,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα φορ, ο οποίος προερχόταν από γεμάτες και εξαιρετικές σεζόν με τον Ατρόμητο και τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, μετά από 40 παιχνίδια σε 2 χρόνια και μόλις τέσσερα γκολ, η γαλλική περιπέτεια έφτασε στο τέλος της για τον Κουλούρη, ο οποίος εντός Ελλάδας είναι σίγουρα περιζήτητος.

Μάλιστα το όνομά του έχει παίξει το προηγούμενο διάστημα και για τον Παναθηναϊκό, ενώ δεδομένα θα έχει προτάσεις κι από άλλες ελληνικές ομάδες της... πρώτης ταχύτητας.

Η καριέρα του Κουλούρη

Λίγο πριν από 17ο έτος της ηλικίας του, σκόραρε το νικητήριο γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ τον τίτλο της Super League K17. Ένα χρόνο αργότερα, έσπασε το ρεκόρ γκολ στην ομάδα νέων, που μέχρι τότε το είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο ίδιος στη συνέχεια εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα. Στις 13 Φεβρουαρίου του 2014 ο Κουλούρης έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14 έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Δανεικός στην Ανόρθωση Αμμοχώστου
Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον κυπριακό σύλλογο πρώτης κατηγορίας Ανόρθωση Αμμοχώστου, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Στις 28 Οκτωβρίου 2015, ο 19χρονος σημείωσε έξι γκολ για τον αγώνα κυπέλλου Κύπρου στην νίκη της Ανόρθωσης με 9-0 επί της Ελπίδας Ξυλοφάγου, ενώ επίσης έδωσε και μία ασίστ, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στο προπονητή του. Ονομάστηκε παίκτης του αγώνα. Την 1η Νοεμβρίου του 2015, σκόραρε το γκολ της τελευταίας στιγμής του στο πρωτάθλημα σε μια νίκη με 2-1, εκτός έδρας κόντρα στην Πάφο. Στις 6 Ιανουαρίου του 2016, άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας νίκη με 2-1 ενάντια στην Αναγέννηση Δερύνειας για το 1ο σκέλος του 2ου γύρου του κυπέλλου Κύπρου.

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ
Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ όπου αποτέλεσε μία από τις σταθερές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017 το συμβόλαιό του με τον δικέφαλο του βορρά ανανεώθηκε μέχρι το 2021. Την ίδια σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ήταν ο πρώτος του τίτλος. Στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 2-1. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ήταν η δεύτερη επιλογή για την επιθετική γραμμή, πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στο τέλος της σεζόν, πήρε και πάλι το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ στον τελικό να αντιμετωπίζει ξανά την ΑΕΚ και να την κερδίζει με 2-0. Ο ίδιος δεν αγωνίστηκε.

Δανεικός στον Ατρόμητο
Στις 4 Ιουλίου του 2018 ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον Ατρόμητο για έναν χρόνο. Στο τέλος της χρονιάς αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 τέρματα στο ενεργητικό του.

Μεταγραφή στην Τουλούζ
Στις 21 Ιουνίου 2019 υπέγραψε στην Γαλλική Τουλούζ.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved