Λουτσέσκου: «Ευγνώμων στον Σαββίδη, νέα αρχή, αλλά συνέχεια στους τίτλους με τον ΠΑΟΚ» (photos)

Λουτσέσκου: «Ευγνώμων στον Σαββίδη, νέα αρχή, αλλά συνέχεια στους τίτλους με τον ΠΑΟΚ» (photos)

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου μίλησε για νέα αρχή, για το ρόστερ, εξέπληξε με τις ατάκες για τη θέση του τερματοφύλακα, αναφέρθηκε σε Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τζόλη, Πρίγιοβιτς και φυσικά στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάστηκε σήμερα από τον ΠΑΟΚ. Κι έκανε πλάκα στην αρχή. «Για μένα είναι σαν να μην έφυγα ποτέ».

Για σχεδόν δύο ώρες αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του κι έβγαλε ειδήσεις κυρίως για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ. Αναφέρθηκε στα παιδιά της Ακαδημίας, στους Πρίγιοβιτς, Κρμέντσικ, αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη. Ο 52χρονος Ρουμάνος τεχνικός απέφυγε να σταθεί στο παρελθόν. Ο ίδιος τόνισε ότι κάνει νέα αρχή με τον ΠΑΟΚ και θέλει φυσικά κι άλλους τίτλους.

«Όπως ξέρετε κι όπως δείχνουν οι κινήσεις μας ο ΠΑΟΚ με την αμέριστη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, έχει αλλάξει επίπεδο. Πριν από 4 χρόνια με την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τη στήριξη του ιδιοκτήτη, το πρωτάθλημα έπαψε να είναι όνειρο. Με δεδομένο το συμβολισμό, καλωσορίζουμε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος και κατόπιν ο Λουτσέσκου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αφού πρώτα έκανε πλάκα με την ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία «για μένα, έχουμε», μετά τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18!

«Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Για μένα δεν έφυγα ποτέ. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα επιστρέφοντας στο μέρος που έζησα τα 2 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Είναι περίεργο που βρίσκομαι σε ένα άδειο δωμάτιο, αλλά θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ για να έχουμε μια καλή επικοινωνία».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποχωρήσει: «Υπάρχουν 2-3 επιλογές. Να πάμε πίσω και να μιλήσουμε γι' αυτή την ιστορία, ενώ έχουμε μιλήσει ήδη γι' αυτό. Η άλλη είναι να μιλήσουμε για το μέλλον και ν’ απολαύσουμε τον τίτλο. Και το τρίτο είναι ότι δεν μπορώ να φύγω, γιατί υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκατομμυρίων και δεν θέλω και να φύγω, γιατί είμαι εδώ με το τιμ μου κι έχουμε ένα πλάνο. Υπάρχει και η περίπτωση να μην πάμε καλά και να αναγκαστώ να φύγω, όμως, αυτό δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου, είμαι εδώ για να διεκδικήσουμε τίτλους»

Για το τι κρατάει από την περασμένη θητεία του και την ελληνική φράση για το ξαναζεσταμένο φαγητό: «Εξαρτάται από τη γεύση. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει αυτή η γεύση, όμως, εγώ τρώω με την ίδια ευχαρίστηση και το ξαναζεσταμένο φαγητό μου. Αυτό που κρατάω είναι οι πυρσοί που άναψαν σε όλο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έχω τις φοβερές εικόνες και την αίσθηση της επιτυχίας, θυμάμαι τα δάκρυα μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο καταλάβαμε τι καταφέραμε και πόσο σημαντικό ήταν ότι τερματίσαμε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Έχω επίσης από το τελευταίο μας παιχνίδι στην Αθήνα με την ΑΕΚ που πετύχαμε το double. Θυμάμαι να μιλάω με τους συνεργάτες μου και να λέμε ότι θα έπρεπε να πληρώνουμε εισιτήριο για να βλέπουμε τις προπονήσεις εξαιτίας της ποιότητας των παικτών».

Για τη συνέντευξη που είχε δώσει και είχε πει ότι δεν είχαν ίδιες απόψεις με την ιδιοκτησία: «Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή μπορεί να υπάρξουν και αυτές οι καταστάσεις. Ρωτήθηκα πολλές φορές, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις. Δεν κατηγόρησα κάποιον, η διοίκηση μπορεί να έχει διαφορετική αντίληψη για ένα θέμα, αλλά και εγώ ο ίδιος μπορεί να έχω άλλη άποψη και αυτό να μην βοηθήσει στο να ευδοκιμήσει μια συνεργασία.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, γιατί με έκανε καλύτερο προπονητή ακόμα και αν αυτό ήρθε μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Με έκανε να διαχειριστώ πολύ καλύτερα την πίεση. Αναφέρω ότι θα είμαι ευγνώμων γιατί στο πρώτο μου διάστημα η οικογένεια Σαββίδη με στήριξε ακόμα και αν δεν με υποδέχτηκε τόσο εγκάρδια ο κόσμος. Πάντα σε ό,τι επιτυχία και να έχουμε το μεγαλύτερο κομμάτι ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη»

Για το τι τον οδήγησε στο να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρχαν πολλά να ειπωθούν. Δεν μου αρέσει να μιλάω για πιθανότητες, για θυσίες ή οτιδήποτε άλλο, βρίσκομαι εδώ, γιατί η ψυχή μου είναι σε αυτό το μέρος. Η ευτυχία που έζησα εδώ με αυτές τις επιτυχίες η χαρά του ότι μπορούσα να τρέξω δίπλα στη θάλασσα, η χαρά του να πηγαίνω στην προπόνηση και να βλέπω τους παίκτες να δουλεύουν τόσο καλά. Η χαρά του να καταλάβω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δούλευαν για την ενότητα και την επιτυχία, όλα αυτά με οδήγησαν στο να επιστρέψω. Η κουβέντα με το αφεντικό ήταν πολύ καλή. Υπήρχαν ωραίες αναμνήσεις ακόμα και αν υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις, Όλα αυτά με οδήγησαν στο να βρίσκομαι εδώ». 

Για το αν δεν πήγε στην ΑΕΚ για να μη βγάλει φωτογραφία με το πρωτάθλημα του 2018: «Να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη για τα καλά του λόγια. Όπως είπα πριν δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες, για στρατηγική, για το πότε ήρθε η μια πρόταση και η άλλη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες καταστάσεις και άνθρωποι που μαθαίνεις να εκτιμάς. Δεν θέλω να επιστρέψω σε παλιές καταστάσεις, είναι γνωστό το τι έλεγα, ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του 2018, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά». 

Για το αν νιώθει πίεση: «Είμαι 52 χρονών έχω περάσει από αρκετές καταστάσεις, έχω μάθει να διαχειρίζομαι καταστάσεις. Θεωρώ πως είμαι καλύτερος σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι όταν βρίσκομαι υπό πίεση αποδίδω καλύτερα ακόμα και αν παραπονιέμαι στη... γυναίκα μου κάποιες φορές»

Για το ρόστερ: «Δεν αλλάζει κάτι για εμένα. Είμαι ένας προπονητής ο οποίος δουλεύει με το σύνολο των παικτών που έχει. Για μένα παίζουν οι καλύτεροι, δεν κοιτάω την ηλικία των παικτών για παράδειγμα, κοιτάω ποιος είναι καλύτερος. Η φιλοσοφία μας είναι να φέρουμε όσους παίκτες μπορούμε σε ένα γκρουπ και να νιώθουν σημαντικοί. Δεν  με νοιάζει αν ένας παίκτης είναι 36 ή 18. Θυμάμαι ότι ο Πέλκας, ο Λημνιός, ο Κουλούρης, μετά ο Ζαμπά, ο Άκπομ οι οποίοι κατάλαβαν ότι είχαν περιθώριά βελτίωσης. Θεωρώ ότι ένας παίκτης μπορεί να βελτιωθεί όταν βρίσκονται σε ένα καλά οργανωμένο σύνολο. Δεν είμαι ένας εύκολος προπονητής στη αρχή, οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις λεπτομέρειες που ζητάμε, αλλά μετά γίνεται ευκολότερο. Βρίσκομαι εδώ με κίνητρο να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους ποδοσφαιριστές για να βελτιωθούνε μέσω της ποιότητας τους φυσικά». 

Για το αν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς μέσα στην ομάδα για να καταλάβω τι συμβαίνει. Να αισθανθώ το πως συμπεριφέρονται και αντιδρούν σε κάθε κατάσταση, οπότε θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να δω τι ακριβώς συμβαίνει με το γκρουπ αυτό των παικτών».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Η ομάδα χρειάζεται έναν τεχνικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει με κάποιον επαγγελματία γι' αυτή τη θέση είναι κάτι που θα γίνει, αλλά δεν μας δημιουργεί πίεση. Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει ένα καλό γκρουπ παικτών, πιστεύω πολύ στη δουλειά και την οργάνωση, θεωρώ πως οι παίκτες μπορούν να δώσουν παραπάνω και είναι έτοιμοι να παλέψουν».

Για το σύστημα που θεωρεί πως ταιριάζει στον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές για να παίξει με διαφορετικά συστήματα. Μια ομάδα είναι δυνατή όταν υπάρχει ενότητα και αυτή είναι ευθύνη του προπονητή. Οι παίκτες μπορούν να δώσουν παραπάνω πράγματα ότι έχουν κίνητρο, για την ομάδα, για τον εαυτό τους και για να είναι σημαντικοί για την ομάδα. Πιστεύω στη δουλειά, στις λεπτομέρειες, πιστεύω στην ίδια την οργάνωση και όχι απλά να αναλύεις τον αντίπαλο. Συνδέοντας όσα ανέφερα, εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούν να δώσουν παραπάνω πράγματα».

Για το αμυντικό κομμάτι: «Η φιλοσοφία μου είναι ότι η ομάδα που θέλει να κερδίζει πρέπει να είναι κυρίαρχη. Έτσι ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση των παικτών, όμως μια ομάδα πρέπει να είναι κυρίαρχη και όταν δεν έχει στη κατοχή της τη μπάλα. Αν δείτε στην Ευρώπη οι ομάδες που κερδίζουν είναι αυτές που δέχονται τα λιγότερα γκολ. Είναι κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε. Στο επιθετικό κομμάτι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Αμυντικά είναι πολύ σημαντικό να μην δεχτείς γκολ, αλλά το να μη δέχεσαι ευκαιρίες δίνει την αυτοπεποίθηση ότι είσαι πολύ δυνατός».

Για το αν βλέπει αυτή τη θητεία σαν νέα πρόκληση ή σαν μια συνέχεια: «Το βλέπω σαν μια νέα πρόκληση, ξεκινάμε από το μηδέν. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες από την πρώτη μας περίοδο, υπάρχουν  παίκτες που δεν με έχουν γνωρίσει ποτέ, υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει γι’ αυτό αναφέρω πως θα είναι μια νέα αρχή».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποιος παίκτης που συνεργάστηκαν στην προηγούμενη θητεία του: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου αρέσει να δουλεύω με παίκτες που έχω ξαναδουλέψει. Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε κατάσταση δανεισμού και η μόνη ερώτηση είναι αν έχουν το κίνητρο για να επιστρέψουν. Όλοι οι προπονητές του κόσμου λένε ότι χρειάζονται χρόνο και αυτό είναι σωστό, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχουμε χρόνο».

Για τον Πρίγιοβιτς και τις μεταγραφές: «Έχουμε συζητήσει ήδη για την στρατηγική των μεταγραφών και τι χρειαζόμαστε. Υπάρχει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας που θα μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά πράγματα. Έχω αναφέρει ήδη 2-3 θέσεις, αλλά όχι επειδή ο ΠΑΟΚ υστερεί σε αυτές τις θέσεις, αλλά για να έρθουν παίκτες άλλης ποιότητας. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξουμε πράγματα μεταξύ των παιχνιδιών, αλλά και γιατί αυτή τη σεζόν θα έχουμε και πολλά παιχνίδια.

Τον Πρίγιοβιτς τον εκτιμώ πολύ, στο ξεκίνημα είχαμε μια δύσκολη κατάσταση μεταξύ μας, όμως, στο τέλος δημιουργήσαμε μια καλή σχέση. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ειδικά όταν έχει κίνητρο, είναι ένας διαφορετικός παίκτης όταν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Δεν γνωρίζω την κατάσταση του, ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ κι έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, αλλά είναι μια κατάσταση που δεν αφορά εμένα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

Για το ποιος στόχος είναι πιο σημαντικός: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για κάθε παιχνίδι, για τον κάθε τίτλο, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αλλά το πιο σημαντικό και το έρχεται ακούσει πολλές φορές είναι να είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε αφοσιωμένοι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν. Ξέρουμε πόσο ωραίο είναι να κερδίζεις και να είσαι αήττητος, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να παίζεις σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Στόχος είναι να γνωρίζουν οι παίκτες ποιος είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Γνωρίζω και τους δύο και ξέρω ότι και οι δύο είναι καλοί τερματοφύλακες. Ο Πασχαλάκης είναι διεθνής, με τον Ζίφκοβιτς ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από όταν ήμουν στην Ξάνθη. Ο Πασχαλάκης ήταν φανταστικός όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ξέρω τη θέληση που έχουν να προπονηθούν, οπότε έχω μια καλή και ξεκάθαρη εικόνα για αυτούς τους δύο. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαχείριση αυτών των δύο μιλάω μόνο γι’ αυτό που ξέρω εγώ γι' αυτούς. Δηλώνω ότι δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αλλαγή σε αυτή τη θέση».

Για το αν θα έχει πλάνο και για τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες: «Όπως είπα, δουλεύω με τους παίκτες που βρίσκονται στο σύνολο μου. Δεν κοιτάω την ηλικία, δούλευα με έμπειρους και με νέους παίκτες. Δεν ξέρω αν βρίσκονται περισσότεροι νεαροί στο ρόστερ τώρα, αλλά εκείνη τη στιγμή υπήρχαν παίκτες στο ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και στόχοι που έπρεπε να επιτευχθούν. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κερδίσω και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω. Αν ένας παίκτης από τις ακαδημίες είναι καλύτερος τότε θα αγωνιστεί, αν είναι καλύτερος ένας πιο έμπειρος τότε θα αγωνιστεί εκείνος. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τους στόχους μας. Είναι οι στόχοι μας να πάρουμε τίτλους ή να βοηθήσουμε τους παίκτες των ακαδημιών να «μεγαλώσουν»; Γιατί αν είναι αποκλειστικά το δεύτερο, τότε είμαστε εκτός στόχων. Δικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε και να παίζουν οι καλύτεροι».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Όχι δεν μίλησα με τον κύριο Γκαρσία. Βρισκόμαστε με τον κύριο Καρυπίδη για τα θέματα της ομάδας, δεν συζητάω με τους προηγούμενους προπονητές, γιατί θεωρώ πως ο καθένας έχει τη δική του οπτική και θα ήθελα να βγάλω μόνος μου τα δικά μου συμπεράσματα»

Για την ύπαρξη του VAR που στην προηγούμενη θητεία του δεν υπήρχε: «Η σκέψη μου είναι ότι θα είχα δύο τρόπαια...».

Για το τι θα έλεγε σε αυτούς που δεν ικανοποιήθηκαν με την επιστροφή του και για το θέμα της ενότητας: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Μιλάω για την ενότητα γιατί είναι κάτι που μας ακολουθεί γενικότερα, αποτελεί ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Δεν λέω ότι δεν υπήρχε ενότητα πριν, δεν μιλάω για τους προηγούμενους προπονητές, δεν σχολιάζω καθόλου την περίοδο που ο ΠΑΟΚ είχε άλλους προπονητές, εμένα με αφορά να μιλήσω για τη δική μου φιλοσοφία. Είμαι περήφανος για το ότι το αποτέλεσμα έγραψε ιστορία, είμαι περήφανος που συνέβαλα στο να κερδίσει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και να δώσω στον κόσμο, τη χαρά του αήττητου νταμπλ. Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίσω και όσο και να μη μου αρέσει αν δεν κερδίσω, θα έρθει ένας άλλος προπονητής να πάρει την ευκαιρία του. Αλλά αυτό το έχω βγάλει ήδη από το μυαλό μου».

Για το πόσους παίκτες θα ήθελε να έχει το ρόστερ: «Οι παίκτες που ιδανικά θα αποτελούσαν το ρόστερ είναι 26-27. Τέσσερις τερματοφύλακες και 22-23 παίκτες που αγωνίζονται στο γήπεδο».

Για το αν με το ρόστερ που υπάρχει ήδη θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Γι' αυτόν τον λόγο βρισκόμαστε και ήρθα εδώ. Δεν θα μιλήσω για την περίοδο που δεν ήμουν εδώ. Προσπάθησα να εξηγήσω τη φιλοσοφία και τη δουλειά που πρέπει να γίνει με τους παίκτες που είναι ήδη στον ΠΑΟΚ, την ενότητα γνωρίζοντας πως έτσι οι παίκτες μπορούν να δώσουν παραπάνω πράγματα. Για να κερδίσεις στο ποδόσφαιρο δεν είναι αρκετές μόνο οι μεταγραφές. Ναι μπορούν να σου δώσουν κάποια πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η δουλειά και το κίνητρο που έχουν οι παίκτες σου. Για να πω παραπάνω πράγματα θα πρέπει να  τους δω από κοντά. Όπως είπα μιλήσαμε ήδη για 2-3 παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν και να δώσουν ποιότητα. Και να θυμάστε... ισορροπία!».

Για τους Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κρμέντσικ και Τζόλη: «Για τον Ομάρ θα είμαι χαρούμενος αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του, θέλω να ανανεώσει και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει. Ο Μπίσε είναι ένας φανταστικός παίκτης δεν γίνεται να μην τον αγαπήσεις. Θυμάμαι την πρώτη περίοδο μας είχαμε κάποια θέματα, αλλά όλα τα λύναμε με έναν όμορφο τρόπο και καταλάβαινε τι ακριβώς ήθελα από αυτόν, μετά από αυτό έγινε ένας φανταστικός παίκτης. Είναι από αυτούς που μπορούν να κρίνουν τα πράγματα. Δεν έχουμε συζητήσει για τον Κρμέντσικ. Δεν χρειάζεται να βάλουμε πίεση στον Τζόλη να είναι αρχηγός στην ομάδα, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να είναι ένας φανταστικός παίκτης. Έχω καταλάβει ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας και θα είναι σημαντικός για εμάς. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τον Τζόλη, δεν έχουμε αγγίξει αυτό το θέμα»

Για το αν νιώθει την πίεση που ένιωθε πριν 4 χρόνια όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι είναι πάνω κάτω η ίδια κατάσταση. Πρέπει να κάνω τον κόσμο να σεβαστεί τη δουλειά μας στο τέλος της σεζόν, χωρίς να έχει σημασία αν οι προσδοκίες είναι υψηλότερες. Ένας προπονητής πρέπει να αποδεικνύει την αξία του κάθε μέρα. Βλέπω τελείως διαφορετικές τις καταστάσεις, δεν νιώθω την ίδια πίεση που ένιωθα όταν ήρθα πριν 4 χρόνια, αλλά ξέρω ότι πρέπει από αύριο να αποδείξω σε όλους ότι αξίζω αυτή τη θέση».

Για το τι θα πει στους ποδοσφαιριστές του: «Ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, ότι πρέπει να είναι νικητές στη ζωή τους και για να κερδίσουμε πρέπει να παλέψουμε, να κερδίσουμε και να παλέψουμε ξανά στη συνέχεια».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λουτσέσκου: «Δεν θέλει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ» - Ατάκα έκπληξη για τα παιδιά της Ακαδημίας! (photos)

Λουτσέσκου: «Δεν θέλει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ» - Ατάκα έκπληξη για τα παιδιά της Ακαδημίας! (photos)

ΠΑΟΚ: Σιγουριά Λουτσέσκου για παραμονή ξένου άσου, ανατροπή με «Μπίσε» και ο Τζόλης! (photos)

ΠΑΟΚ: Σιγουριά Λουτσέσκου για παραμονή ξένου άσου, ανατροπή με «Μπίσε» και ο Τζόλης! (photos)

Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved