ΑΕΚ: Το 3ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών 2020-21

ΑΕΚ: Το 3ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών 2020-21

Η ΑΕΚ διοργανώνει διαδικτυακά το τρίτο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών για τη σεζόν 2020-21 στις 5-6 Ιουνίου.

Το τρίτο και τελευταίο για φέτος Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών διοργανώνει η ΑΕΚ διαδικτυακά το διήμερο 5-6 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το 3ο και τελευταίο για τη σεζόν 2020-21 Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ διοργανώνεται διαδικτυακά στις 5-6 Ιουνίου. Παρά την ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη συγκυρία που βίωσε και βιώνει η κοινωνία, μέριμνα της Διεύθυνσης Δικτύου ήταν και είναι να συνεχίσει η επικοινωνία με τους συνεργαζόμενους συλλόγους με κάθε δυνατό τρόπο. Γι' αυτό και στη σεζόν που τελειώνει πραγματοποιήθηκαν ήδη δύο διαδικτυακά σεμινάρια τον Σεπτέμβριο και τον Φεβρουάριο και θα γίνει άλλο ένα αυτό το σαββατοκύριακο. 

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που θα ανοίξει το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου αναλύοντας τον «οδικό χάρτη» της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, ενώ η μέρα θα κυλήσει με εισηγήσεις τεχνικού περιεχομένου από τους προπονητές των ομάδων της Κ10-11 Στέλιο Ορφανίδη, της Κ13 Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο και της Κ15 Γενναίο Καραχάλιο, αλλά και από τον επικεφαλής του τμήματος scouting Δημήτρη Ρούσσο.

Ωστόσο, η θεματολογία του σεμιναρίου δεν θα είναι καθαρά τεχνική, αλλά θα επεκταθεί και σε εξωαγωνιστικά θέματα. Για την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί εισηγήσεις από τον γιατρό της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Χάρη Λάλο, από τους εκπροσώπους της εταιρείας αθλητικής Football Pro και από την social media manager της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Χριστίνα Κορομηλά σχετικά με τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Welcome Through Footballτο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους πρόσφυγες που σκοπό έχει την καλύτερη προσαρμογή τους στις χώρες υποδοχής τους μέσω του ποδοσφαίρου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διημέρου».


Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved