Σενάριο για Ολυμπιακό και Παναθηναικό από Βραζιλία! (Photos)

Σενάριο για Ολυμπιακό και Παναθηναικό από Βραζιλία! (Photos)

Πρώην ποδοσφαιριστή της Γκρέμιο και της Φενερμπαχτσέ εμπλέκουν οι Βραζιλιάνοι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Το καλοκαίρι απέχει πλέον ημέρες, όμως ο σχεδιασμός των ομάδων… τρέχει. Οι σύλλογοι προσπαθούν να εντοπίσουν τους παίκτες που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους που θέτουν για τη νέα σεζόν. Τα Ελληνικά κλαμπ σαφώς και δεν αποτελούν εξαίρεση. Όλα αυτά, μάλιστα, ενόψει μιας μεταγραφικής περιόδου που δεδομένα θα είναι… καυτή!

Η θέση του αμυντικού χαφ είναι μία απ’ αυτές που θα ενισχυθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός. Με τους Βραζιλιάνους να εμπλέκουν και τους δύο με πρώην άσο της Φενερμπαχτσέ και της Γκρέμιο ο οποίος ανήκει σε ομάδα της Κίνας!

Ο λόγος για τον Ζαϊλσον! O 25χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος, ανήκει στην Νταλιάν Προφεσιονάλ της Κίνας. Πήγε εκεί τον Σεπτέμβρη του 2020 από τη Φενερμπαχτσέ, έναντι 4,5 εκατ. ευρώ! Οι Τούρκοι τον είχαν αποκτήσει δύο χρόνια νωρίτερα δίνοντας 4,9 εκατ. ευρώ στην Γκρέμιο! Λόγω του κορονοϊού ο παίκτης είναι στη Βραζιλία καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει στην χώρα της Ασίας. Και όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Globoesporte», στο… στόχαστρό τους τον έχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο αμυντικός χαφ Ζαϊλσον είναι παίκτης της Νταλιάν Προφέσιοναλ από την Κίνα, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει στη χώρα λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν με την πανδημία του κορονοϊού. Στο Πόρτο Αλέγκρε, ο αθλητής ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα και προπονείται ατομικά και έχει κάποιες υποθέσεις ανοιχτές που αφορούν την προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ζαϊλσον αποτέλεσε στόχο τριών ομάδων από την Βραζιλία: Σάο Πάολο, Γκρέμιο και Σάντος. Όμως η ομάδα του δεν απάντησε. Παράλληλα, και η Μαρσέιγ εξέτασε την περίπτωσή του πρόσφατα, μετά από εισήγηση του προπονητή Χόρχε Σαμπάολι.

Όλα αυτά ανοίγουν το δρόμο για άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, μαζί με μία ακόμα ιταλική ομάδα. Ισπανικοί σύλλογοι επίσης έχουν κάνει κάποιες επαφές.

Ο παίκτης παραμένει στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου είναι και η οικογένεια του. Δεν μπορεί να επιστρέψει στην Κίνα λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό.

Τώρα, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αρχίσει να αγωνίζεται και πάλι. Από την Μαρσέιγ για παράδειγμα, ο Ζαϊλσον φαινόταν σαν μια μικρή επένδυση που θα μπορούσε να γίνει. Ωστόσο, η συμφωνία δεν προχώρησε καθώς η γαλλική ομάδα έστρεψε την προσοχή της στον Γκέρσον της Φλαμένγκο».

Ο Βραζιλιάνος είναι καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρη όχι φθηνή. Οπότε είναι πολύ πιθανό να τον εμπλέκουν οι Βραζιλιάνοι με τις Ελληνικές ομάδες για να… μεγαλώσει η λίστα των πιθανών ενδιαφερόμενων. Τελευταίο του ματς ήταν στις 10 Νοεμβρίου του 2020.

 



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved