ΠΑΟΚ: Μετά το μεθύσι της κούπας, τρέχει για έξι καυτά μέτωπα! (photos)

ΠΑΟΚ: Μετά το μεθύσι της κούπας, τρέχει για έξι καυτά μέτωπα! (photos)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» πανηγύρισε, αλλά πλέον στη διοίκηση σηκώνουν μανίκια για τα ανοιχτά μέτωπα κι αυτά είναι πολλά.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μία περίεργη σεζόν.

Μία χρονιά που πριν την έναρξη των play offs έδειχνε να εξελίσσεται σε καταστροφή, ο «Δικέφαλος» την ολοκλήρωσε με ένα τρόπαιο, το πέμπτο από το 2017 κι έπειτα. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, τα στελέχη, η διοίκηση, ο κόσμος, όλοι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους, όμως, πλέον πρέπει να κοιτάξουν όλοι την επόμενη σεζόν και να περιορίσουν τα πολλά λάθη που έγιναν από το 2019 κι έπειτα.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά. Πάρα πολλά. Η διοίκηση, λοιπόν, οφείλει με την άφιξη του νέου τεχνικού διευθυντή, που μάλλον θα είναι ο Ρώσος Ιγκόρ Κορνέεφ, να βάλει μία τάξη και ν’αρχίσει να κλείνει υποθέσεις. Ας δούμε τις πιο καυτές…

Πάμπλο Γκαρσία: Στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός ότι έκαναν κάποιες σκέψεις για νέο τεχνικό. Γι’ αυτό και ξέσπασε ο Ουρουγουανός μετά το τελευταίο ματς των play offs με τον Αστέρα Τρίπολης. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως, ο Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε πόντους και στον κόσμο.

Αν ο ΠΑΟΚ τον κρατήσει απλά για να τον κρατήσει, θα είναι λάθος. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνεννόηση και εμπιστοσύνη. Να πιστέψει η διοίκηση και να τον στηρίξει. Διαφορετικά θα πρέπει να πάρει τη γενναία απόφαση για να έρθει άλλος πιο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός.

Ελ Καντουρί: Το συμβόλαιο του Μαροκινού λήγει και ο ίδιος επιθυμεί να μείνει. Ο ΠΑΟΚ επίσης θέλει να τον κρατήσει, αλλά με αρκετά λιγότερα χρήματα από το ένα εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως. Ο Ελ Καντουρί κλείνει τον ερχόμενο Αύγουστο τα 31 και θέλει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Η παραμονή είναι 50%-50%.

Μπάμπα: Ο Γκανέζος ήρθε ως στοίχημα και ήταν αξιοπρεπής το διάστημα που έπαιξε. Είχε καλές και μέτριες στιγμές. Όλα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία της Τσέλσι, που θέλει να τον πουλήσει. Αν δεν βρει τα λεφτά που θέλει, το ζητούμενο είναι η αποζημίωση που θα διεκδικήσει ο 27χρονος παίκτης και σε τι βαθμό θα ρίξει το κασέ του από το 1,5 και πλέον εκατ. ευρώ που είναι με τη Τσέλσι.

Μίκαελ Κρμέντσικ: Ο Τσέχος φορ πέτυχε κρίσιμο γκολ στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Και φυσικά το γκολ που χάρισε το τρόπαιο. Σκόραρε με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε πέναλτι με τον Άρη και γενικά πήρε μπροστά στο τέλος στα μεγάλα ματς. Ο ίδιος λατρεύει τη Θεσσαλονίκη, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να δώσει στη Μπριζ τα 4-5 εκατ. ευρώ που ζητάει. Ο ΠΑΟΚ θα συζητούσε μάξιμουμ με 1-1,5 εκατ. ευρώ. Ή επέκταση δανεισμού. Και με λογικά λεφτά για τον 28χρονο φορ.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο 33χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν είναι στα πλάνα και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Γυρίζει από τον δανεισμό στον Απόλλωνα Λεμεσού και φυσικά στόχος του ΠΑΟΚ είναι ν’ απαλλαγεί από το συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ.

Άντερσον Εσίτι: Ο Νιγηριανός έχει αποδοχές παρόμοιες με του Μπίσεσβαρ. Δόθηκε δανεικός στη Γκεζτέπε της Τουρκίας και περιμένει αν οι Τούρκοι θα τον αγοράσουν. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τον πουλήσει, όμως, δεν είναι απλό. Αν βρει έστω και ένα εκατ. ευρώ (δύσκολο) ο «Δικέφαλος» και γλιτώσει το συμβόλαιο κέρδος θα είναι.

Φυσικά σε όλα αυτά προσθέστε τις εξελίξεις με τους Ίνγκασον, Σφιντέρσκι, Ζίβκοβιτς που έχουν έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία. Τις αποφάσεις για τον Βαρέλα που παίρνει ένα εκατ. ευρώ, αφού υπέγραψε προ των εξελίξεων με το FFP και μέχρι τα play offs ήταν σε δυσμένεια.

Ο ΠΑΟΚ, παράλληλα, θα πρέπει ν’ αποφασίσει τι θα κάνει με τους Περέιρα, Νινούα, που φέτος έδειξαν ανέτοιμοι τακτικά για να σταθούν. Θα τους στηρίξει ή θα δοθούν δανεικοί; Και φυσικά τι θα κάνει με τον Λάμπρου και τους νεαρούς Κούτσια, Κωνσταντέλια, Μπράντονιτς, Βρακά. Ερωτηματικό και το τι θα πράξει με τους τερματοφύλακες. Διότι η απόφαση να αποκτηθεί γκολκίπερ φαντάζει δεδομένη. Άρα, κάποιος και λογικά ο Ζίβκοβιτς θα κληθεί ν’ αποχωρήσει.


Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved