Παναθηναϊκός: Ο… πονοκέφαλος όσων δεν υπολογίζονται! (Photos)

Παναθηναϊκός: Ο… πονοκέφαλος όσων δεν υπολογίζονται! (Photos)

Παναθηναϊκός: Το «αγκάθι» του σχεδιασμού μόλις προκύψει νέος προπονητής, δεν είναι άλλο απ’ τους ποδοσφαιριστές που δε θα υπολογίζονται αλλά δεσμεύονται με συμβόλαια!

Οι εβδομάδες που έρχονται θα είναι… καυτές για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» δεδομένα θα αποτελέσουν τον πιο ενεργό οργανισμό του Πρωταθλήματος, καθώς είναι κι αυτοί που έχουν τις περισσότερες και μεγαλύτερες ανάγκες. Κάτι που αποδείχθηκε από την πορεία και την τελική αποτυχία τους, μένοντας εκτός Ευρώπης και… χιλιόμετρα μακριά απ’ την κορυφή.

Το ζήτημα του προπονητή προφανώς και είναι σε πρώτο πλάνο. Εν αναμονή των συναντήσεων με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά κι έναν ακόμη τεχνικό που έχει ξεχωρίσει, το ζήτημα αυτό λογικά θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Θα προκύψει… λευκός καπνός και το κλείσιμο της υπόθεσης θα λειτουργήσει ως ντόμινο για να «τρέξουν» οι υπόλοιπες εξελίξεις.

Στελέχωση αλλά και μεταγραφές ενίσχυσης του ρόστερ, είναι η λογική σειρά των πραγμάτων. Όμως ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει ένα «αγκάθι». Από τα δύσκολα, που δεν φεύγουν εύκολα και κυρίως δεν φεύγουν… αναίμακτα.

Ο λόγος για τους παίκτες που φαίνεται πως δεν θα υπολογίζονται και θα πρέπει να αποχωρήσουν. Το «φαίνεται» μπαίνει για να συμπληρώσει την πρόταση περισσότερο, απλά απ’ τη στιγμή που θα γίνει νέα αξιολόγηση απ’ τον νέο προπονητή, ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις με κάποια ονόματα.

Η διάθεση στην ΠΑΕ είναι να… ανοίξει η πόρτα και να φύγουν αρκετοί! Κάτι που φαντάζει λογικό, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που απέδειξαν πως δεν είναι σε θέση να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού ή πως απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, έχουν «βαριά» συμβόλαια.

Εκεί ακριβώς είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Φαντάζει απίθανο κάποιοι απ’ αυτούς τους παίκτες να βρουν συμβόλαιο έστω κοντά στα χρήματα που παίρνουν απ’ τον Παναθηναϊκό. Άρα θα ακολουθήσουν την τακτική… Μπεκ. «Κάθομαι» στο συμβόλαιο, πληρώνομαι κι ας μην παίζω. Όμως οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να… γλιτώσουν από τέτοιες καταστάσεις, οπότε θα χρειαστεί να ξοδέψουν αρκετά χρήματα σε αποδεσμεύσεις!

Στο ρόστερ υπάρχουν και νέα παιδιά που έχουν συμβόλαιο αλλά δύσκολα θα έχουν ευκαιρίες τη νέα σεζόν. Πρέπει να ξεκαθαρίσει και με αυτούς τους παίκτες τι θα συμβεί, με την πιθανότητα δανεισμών να είναι μεγάλη. Εκτός αν υπάρξει πρόταση για παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ενδεχόμενο που δε θα βρει αρνητικό το «τριφύλλι».

Υπάρχει και η κατηγορία των δανεικών που επιστρέφουν και πρέπει να αξιολογηθούν κι αυτοί! Με το ενδεχόμενο παραμονής τους ή το ενδεχόμενο να έχουν ρόλο στην ομάδα, να μη φαντάζει τόσο πιθανό (Κολοβός, Περέα, Εμμανουηλίδης).

Ίσως να μην έχει τόσο ενδιαφέρον για τον κόσμο, αλλά το θέμα της διαχείρισης των παικτών που βλέπει ως… λίπος ο Παναθηναϊκός και θέλει να «ελαφρύνει» το ρόστερ απ’ αυτούς, είναι το σημαντικότερο κομμάτι του παζλ των «πράσινων». Διότι επηρεάζει τα πάντα! Από το μπάτζετ, τις μεταγραφές που θα γίνουν, μέχρι και τις προπονήσεις και τον τρόπο δουλειάς της ομάδας!



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved